HABERLER>GÜNCEL
9 Şubat 2018 Cuma - 09:39

Kamuda deprem! Çok sayıda bürokrat görevden alındı

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamuda deprem! Çok sayıda bürokrat görevden alındı

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. TPAO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Besim Şişman başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Abdullah Necat Birecik, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ali Recep Nazlı, bakanlık müşavirliklerine atandı.

Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Besim Şişman ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Tülay Akyüz'ün başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alınması uygun görüldü.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 1. Hukuk Müşaviri Yaşar Güçlü, Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Kalın, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Başparmak, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Demirci de başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği (AB) ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ali Recep Nazlı, açık bulunan birinci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliğine atandı.

ESK Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uzun'un yeniden atanması uygun bulundu.

Çorum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne, Edirne İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Sarı; Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne ise Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Abdullah Necat Birecik'in ataması yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Abdullah Necat Birecik'in ataması gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Pamukçuoğlu, Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziver Kaplan, Bakanlık Başmüfettişi Yahya Kırlangıç, Maliye Bakanlığı Adıyaman Defterdarı Orhan Mutluay, Milli Eğitim Bakanlığı Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil Ekinci de başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Maliye Bakanlığı Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı'na, Gelir İdaresi Daire Başkanı İlhan Karayılan; Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliği'ne ise Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez getirildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAKİ ATAMALAR
İçişleri Bakanlığı'nda açık bulunan birinci derece kadrolu Mülkiye müfettişliklerine, Mersin Vali Yardımcısı Halil Karbuz, Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Hukuk Müşaviri Erkan Çapar, Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, Silopi Kaymakamı Savaş Konak, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Tekirdağ/Saray Kaymakamı Alp Arslan, Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, Antalya/Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Osmancık Kaymakamı Selçuk Aslan, Pasinler Kaymakamı Harun Esin Polat, Suruç Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu, Diyarbakır Vali Yardımcısı Tuğba Koşal, Saruhanlı Kaymakamı İlker Özerk Özcan, Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, Hopa Kaymakamı Ferit Görükmez, Çanakkale/Ayvacık Kaymakamı Hakan Hakyemez, Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Yusuf Güni, Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, Akyaka Kaymakamı Hasan Sazkaya, Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz ve Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı'nın atanmaları uygun görüldü.

 
İzmir'de gece yarısı patlama! Mahalle ayağa kalktı
 
Ödemiş Belediyesi’nden Mutlu Çamlıbel’e destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de gece yarısı patlama! Mahalle ayağa kalktı
Karabağlar ilçesindeki bir apartmanın zemin katındaki dairede patlama ...
Flaş düzenleme... 18 yaş şartı kalkıyor!
Devlet koruması altındaki 18 yaşını doldurmuş olan çocuklar bundan böyle ...
Soyağacı sorgulama askıya alındı!
E Devlet'in dün hizmete soktuğu soyağacı sorgulama ekranı, gördüğü yoğun ...
 
'Soyağacı' sorgulamak isteyenler dikkat!
E-Devlet sisteminden yepyeni hizmet! Milyonlarca vatandaş artık Alt-Üst ...
İzmir'de İlçe Jandarma Komutanı'na FETÖ gözaltısı!
İzmir'in Menderes ilçesinin Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erhan Üstün ile ...
Mutlu ve Çapkın için istenen ceza belli oldu
FETÖ kapsamında yargılanan eski İstanbul Valisi Mutlu ve eski İstanbul ...
 
İzmir CHP'nin acı kaybı!
İzmir Karşıyaka'da dört dönem üst üste CHP ilçe başkanlığı görevini yürüten ...
YPG'nin mühimmat deposunu böyle bastılar!
Zeytin Dalı harekâtı kapsamında Bülbül kasabasında YPG karargâhını dağıtan ...
İzmir'de Başbakan'ın afişlerini yırtan 3 kişiye hapis cezası!
Balçova'da reklam panosuna asılı Başbakan Binali Yıldırım'ın afişini yırtarak ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva