HABERLER>EKONOMİ
29 Mart 2018 Perşembe - 10:58

İZTO seçimlerinde geri sayım... Otokent'ten Özgener'e tam destek!

Otokent Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, İzmir Ticaret Odası (İZTO) seçimlerinde başkan adayı Mahmut Özgener’i desteklediklerini açıkladı.

İZTO seçimlerinde geri sayım... Otokent ten Özgener e tam destek!

Buca’da toplam 360 oto galerisiyle hizmet veren Otokent Galericiler Sitesi yönetiminin  düzenlediği toplantıya Otokent Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, İZTO Başkan Adayı Mahmut Özgener ile 100’e yakın Otokent esnafı katıldı. İZTO seçimlerinde Mahmut Özgener’i desteklediklerini söyleyen Otokent Galericiler Sitesi Başkanı Feyzi Demir, adaylığını açıkladığından bu yana kendisinin yanında olduklarını kaydetti. Demir, “Şartsız ve koşulsuz olarak verdiğimiz desteğin herkes tarafından bilinmesi için bu açıklamayı yapıyoruz. Bizler gibi otomobil sektöründe yer alan, kendisi de bizlerin sorunlarını bizzat yaşayan Mahmut Özgener’in İZTO’da Başkan olmasıyla hem sektörün özgüveni artacak hem de sorunlarımız daha hızlı çözülecek. Böyle bir aday çıkarmak bir daha bize nasip olmaz. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

“MÜJDELERLE GELDİ”
Mahmut Özgener’in her fırsatta Otokent’e gelerek esnafı ziyaret ettiğini ve sorunlarını dinleyerek not aldığını vurgulayan Başkan Feyzi Demir, deneyimi ve sıcak iletişimi nedeniyle esnafın da Özgener’i bağrına bastığını kaydetti. Sorunların çözümü için Özgener’in önemli adımlar attığını belirten Demir şunları söyledi: “En önemli sorunlarımızın satılacak araç üzerinde haciz bulunup bulunmadığının sorgulanamaması ile oto galericilere için çıkarılan yeni yönetmelik geliyor. Ama Özgener her gelişinde buradaki sorunlarımız için müjdeler verdi. Bugün yeni müjdeler getirdiğini de biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“KUCAKLAYICI OLDUĞUNUN İSPATI ”
Önceki aylarda otomotiv sektörüyle ilgili diğer sivil toplum örgütlerinin de Mahmut Özgener’e destek açıklamasında bulunduğunu hatırlatan Demir, “Sektör olarak hepimizin tek bir isim altında buluşuyor olmamız Özgener’in ne denli kucaklayıcı olduğunun da bir ispatı. Otomotiv yan sanayinde önemli bir merkez olan İzmir, otomobilci başkan ile satışta da atağa geçecek. Hem sektörümüz canlanacak hem de sorunlarımız bitecek” dedi.

“İLK OTOMOBİLCİ BAŞKAN OLACAĞIM” 
Ege’nin en büyük ikinci el otomobil pazarının kendisine destek vermesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Mahmut Özgener, otomobil sektöründe faaliyet gösterdiğini ve galericilerin sorunlarını yakından bildiğini vurguladı. İZTO’da otomobil sektörünü temsil eden ilk başkan olacağını kaydeden Özgener, tüm üyelerin el ele vererek zorlukların rahatlıkla aşılacağını ve tüm sorunlar için girişimde bulunacağını sözlerine ekledi.

“BAKAN İLE GÖRÜŞTÜM”
İkinci el satışlarına yönelik olarak 13 Şubat’ta çıkarılan yönetmelikteki bazı maddelerin esnafı tedirgin ettiğini kaydeden Özgener, konuyu Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ile görüştüğünü belirtti. Özgener, “Gerek Bakanımız gerekse müsteşarımız anlattığımız sorunların birçoğunda bizlere hak verdi. Kısmet olur seçilirsek Feyzi Demir başkanımız ve sizlerle Ankara‘ya gidip çözeceğiz. Bu benim size sözümdür” diye konuştu.

“SORGULAMA SİSTEMİ SİZE DE AÇILMALI”
İkinci el satışlarında araç üzerinde haciz bulunup bulunmadığını öğrenmekte zorlanıldığını vurgulayan Mahmut Özgener, “Bu konuyu da bakanımız ve müsteşarımıza ilettim. Sizlerin mevcut durumda ikinci el araç üzerinde haciz olup olmadığını öğrenmekte zorlandığınızı biliyorum. O nedenle ikinci el araç satıcılarının da tıpkı Noterler gibi bu bilgiye erişebilmesi için girişimde bulunacağım. Halledeceğimize inandığım bu sorunu da yine hep birlikte, çözümüyle birlikte Ankara’da yetkililere ileteceğiz” ifadelerini kullandı.

“DÜNYA FUARLARINA HAZIR OLUN”
Dünya çapında uluslararası boyutta önemli otomobil fuarlarının düzenlendiğini de sözlerine ekleyen Özgener, “Bu fuarlara sizlerle birlikte katılmalıyız ki, gelinen noktaları daha yakından görüp ufkumuzu açalım. Sektörümüzün geleceğini yerinde ve önemli isimleriyle birlikte görmeliyiz. Fuarda marka olmuş önemli üreticilerle konuşup onların düşüncelerini, sektöre bakışlarını ve planlarını da öğrenmeliyiz” ifadelerini kullandı.  

“SİZ İSTEYECEKSİNİZ ÜNİVERSİTE DÜZENLEYECEK”
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin İZTO’nun ayrılmaz ve önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Özgener sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlerin eksikliğini hissettiğiniz mekanik ve teknik eğitimlerden kişisel gelişime kadar her konuda üniversite ile işbirliği yapacağız. Oda’mız bünyesinde sizin elemanlarınıza veya sizin istediğiniz kişilere teknik ve mesleki eğitimler vereceğiz. Sizlerin beklentilerine göre bu eğitimleri şekillendireceğiz.”

 
İlkbaharda saç dökülmesi korkutmasın
 
Çiğli'de kadınlara yan bakan yandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyüme rakamları açıklandı: İşte kişi başı milli gelir!
Türkiye ekonomisine ilişkin 2017 yılı büyüme rakamları açıklandı. Türkiye ...
İzmirli denizcilerin gurur günü
İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin üyelerine verdiği kaliteli ...
İzmir'e metro için Bakanlık hamlesi: O hat için flaş gelişme!
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak olan ...
 
Milyonlarca çalışana kıdem tazminatı müjdesi!
9 Eylül 1999’dan sonra ilk kez işe girenler Eylül 2019’dan itibaren 7000 ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar kuru dün 4 lirayı görmesinin ardından yeni güne de bu seviyelerde ...
Ege Üniversitesi'nden İzmir Teknoloji Üssü’ne destek
Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak, İzmir Teknoloji Üssü Projesi'ne ...
 
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
28 Mart Çarşamba günü sabah saatlerinde dolar ve euro fiyatından ilk rakamlar ...
İzmir’deki mera ihalelerinde flaş gelişme: Foça işi bitirdi, darısı Menemen ve Tire’nin başına!
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bünyesindeki Mera Komisyonu’nun ...
Kadınlar 'el emeği' ile kazanmaya başladı
Kullanıcılarına en çok kazanç sağlayan siteler incelendiğinde popülaritesi ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Devlet baba nasıl yıkılır 33 yıl önce anlatmıştı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
5 Haziran Dünya Yeşil Yıkama Günü!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Alevi köylerine cami yapmak…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva