HABERLER>POLİTİKA
17 Haziran 2022 Cuma - 20:14

İzmir'deki Konyalılarla buluştu: Lider'den birlik mesajı!

İzmir'de yaşayan Konyalılar ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılımcılara seslendi. Seçim dönemini hatırlatan Kılıçdaroğlu'na yönelik toplantıda alınan koruma kalkanı ise dikkatleri çekti

İzmir deki Konyalılarla buluştu: Lider den birlik mesajı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Üç günlük yoğun program nedeniyle İzmir'e gelen ve ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni durağı hemşehri buluşması kapsamında İzmir'de yaşayan Konyalılar ile bir araya geldi.

CHP LİDERİ'NİN İZMİR'DE İKİNCİ GÜNÜ... 'GÖNÜL İSTERDİ Kİ DAHA FAZLA GELEYİM...'

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen toplantıya, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, PM ve YDK üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP LİDERİ İZMİR'DE ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU... 'SİZİ BU MİLLETİN EFENDİSİ YAPACAĞIZ!'

KORUMA ÖNLEMLERİ DİKKAT ÇEKTİ
Toplantıda en dikkat çeken konu ise CHP Liderinin ve beraberindeki isimlerin oturduğu masadaki güvenlik önlemleriydi. Konuşmaların gerçekleştirildiği sırada Kılıçdaroğlu'nun oturduğu masada güvenlik kuvvetleri kelimenin tam anlamıyla etten duvar ördüğü dikkatlerden kaçmadı

KILIÇDAROĞLU: DAHA GÜZEL BİR TÜRKİYE'DE YAŞAMA HAKKIMIZ VAR
Kürsüye çıkarak konuşmasını gerçekleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Keyifli bir akşamda güzel bir mekandayız. Az önce Aydoğdu ve arkadaşları ile toplantı yaptık ve elimden geldiği kadar soruları cevaplamaya çalıştık. Kökenlerim Konya Akşehir'e geliyor ve uzun süre kalıyorlar. Büyük dedemizin türbesi de ordadır. Sizler İzmir'e geldiniz, yerleştiniz burada kaldınız. Birlikte ve beraberiz. Orta Anadolu'nun özelliği vardır; Mevlana hepimizin manevi dünyasını geliştiren önemli biridir. Bütün dünyada saygınlığı olan ilgiyle kitabını okuduğu şahsiyettir. Saygı duyulan böyle bir değerin Konya'dan yetişmiş olması, hepimizin için onur duyacak bir gelişmedir. Orta Anadolu'nun kültürümüz için çok önemlidir. İzmir'e geldiniz ve kültürümüzü geliştirdiniz. Sayın başkan güzel havayı çamları diktiklerini söylediler. İzmir'de çamlarımız varsa bunda Konyalıların da büyük bir önemi var. Tunç Başkanımız kısa ama güzel bir konuşma yaptı ve 'bütün İzmirliler ve Konyalıların emrindeyiz' dedi. Sıcak siyasetten bahsetmeyeceğim. Gidişten hiçbirimiz memnun değiliz. Mutfaklarda yangın olduğunu hepimiz biliyoruz. Bütün mesele demokratik yollarla Türkiye'nin büyümesini sağlamak. Bunun için yapacağımız tek şey var yarın sandığa gidip oyumuzu kullanacağız. Tek istediğim sandığa giderken Türkiye'yi, demokrasiyi ve özgür medyayı düşünün. Daha güzel bir Türkiye'de yaşama hakkımız var" ifadelerini kullandı.

YÜCEL: HER GÖRÜŞE SAYGILIYIZ
Kürsüye çıkarak kendilerinin 3 kırmızı çizgisi olduğunu belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Konya diyen benim aklıma inançlı, maneviyatı yüksek, dürüst, hoşgörülü, vatanına ve milletine bağlı insanlar geliyor. Konyalılar kul hakkı yemez, yiyenden haz etmez. Konyalılar vatanına ve milletine bağlıdır. Zor günlerden geçiyoruz, bu zorlukları aşacak gücümüz var. Yeter ki birlik olalım, bütünleşelim, kucaklaşalım. İyi insanlar doğru insanlar dürüst insanlar birbirini bulduğunda bırakmamalı. Her türlü zorluğu aşacak gücümüz var. Bizim 3 kırmızı çizgimiz var. Biri şehitlerimizin kanları ile sulanmış al bayrağımız, değeri vatanımı düşmandan kurtaran Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlimiz, diğer de Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğü. Bunların dışında her görüşe saygılıyız" dedi.

SOYER: HER DAİM EMRİNİZDEYİM
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Seçilmeden önce çok renk, çok ses, çok nefes diyerek bir kampanya yürütmüştük. İzmir'in en güzel renklerinden biri, en köklü seslerinden bir, en güçlü nefeslerinden biri olan Konyalılar ile bugün birlikteyiz. Her daim emrinizde olduğumu bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

AYDOĞAN:  İZMİR'İN EN BÜYÜK ORMANINI KURDUK
KONVAK ve KONFET Genel Başkanı Mehmet Aydoğan, "35 senin emeğini 5 seneye sığdırmaya çalıştık. İzmir'deki Konyalıların sayısının çokluğu ile hiç övünmedik. TÜİK rakamlarına göre 3'ncüyüz ancak sadece kendi mahallem 850 ev İzmir'deyiz. Bizim İzmir'deki gerçek nüfusumuz 500 binden fazla. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun dedeleri Akşehirden gelmiş o da bizim hemşehrimiz. Biz niye İzmir'e geldik ve bu derneği kurduk? Çünkü atalarımızın geleneğini unutmamak ve üstünde yaşadığımız güzel İzmir'e hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Küresel ısınmayı 30 sen önce görüp İzmir'in en büyük ormanını kurduk. İzmir'in sorunları ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesini yetkililerini çağırıp bilgiler veriyoruz" dedi.

 
Feci ölüm: Devrilen traktörün altında can verdi!
 
İzmir'de 'yeşil reçete' operasyonu: 18 tutuklama!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
köylü 18 Haziran 2022 Cumartesi 15:25

Aydoğan yıllardır Konyalılar ıcın calışır. İzmirde Konyalılarıun yoğun olduğu Bayraklı ve Karabağlar da CHP secimi aldı.Demek ki İzmire yerleşen Konyalı Cuma namaza da gidiyor,akşama eğlencesini de yapıyor. AKP dikkatini cekiyormu.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan iklim eylem planı açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enerji ve iklim konulu Büyük Ekonomiler ...
DBP'li Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama!
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili ...
Erdoğan'dan Suudi Arabistan ve Yunanistan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının ardından konuştu. Erdoğan "Yunanistan ...
 
CHP ve AK Partili vekiller arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir Büyükşehir ...
CHP Lideri İzmir'de çiftçilerle buluştu... 'Sizi bu milletin efendisi yapacağız!'
Küçük Menderes bölgesinde çiftçiler ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı ...
CHP'li Beko mecliste 'sağlık yasası'nı değerlendirdi
Sağlık çalışanları ve emeklilerinin haklarının iyileştirilmesini içeren ...
 
Sürekli'den Ödemiş ve Kiraz çıkarması
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş ve Kiraz'da ziyaretlerde bulundu
Sertel, Bakan Soylu'ya seslendi: Sizin zulmünüz ilk seçime kadar
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, özellikle ...
Kılıçdaroğlu da cenazeye katılacak... CHP İzmir'in acı kaybı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün hayatını kaybeden Narlıdere ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva