HABERLER>GÜNCEL
8 Mart 2018 Perşembe - 12:39

İzmir'de Kılıçdaroğlu’na hakaret ediyordu... O memuru affetmedi!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine sosyal medya paylaşımlarında bulunan Memur Ahmet Demirel hakkında disiplin soruşturması başlattı. Atila’nın talimatıyla Demirel, Teftiş Kurulu’na sevk edildi.

İzmir de Kılıçdaroğlu’na hakaret ediyordu... O memuru affetmedi!

EGEDESONSÖZ- Bornova Belediyesi’nde Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Memur Ahmet Demirel hakkında soruşturma başlatıldı. Belediye Başkanı Olgun Atila’nın talimatıyla teftiş kurulu harekete geçerken Demirel’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etmesi dikkat çekti.

Sosyal medya paylaşımları incelenen ve belediyede tartışmalara neden olan Demirel’in 2009 yılı Eylül ayında askerlik görevinden ayrılarak belediyeye memur kadrosuna geçtiği, daha sonra da zabıta olduktan sonra mali hizmetlerde çalışmaya başladığı belirtildi.

Belediye Başkan Olgun Atila’nın tepki gösterdiği paylaşımlar teftiş kurulu tarafından incelemeye de alınırken Demirel hakkında bir rapor hazırlanacak. Kademe ilerleme, açığa alınma, memuriyetten atılma gibi cezalarla karşı karşıya kalabilecek. Belediye, teftiş raporunun netleşmesinin ardından dosyayı ilgili kurumlara sevk edecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bornova Belediye Başkanı Atila, “Mesele tüm ayrıntılarıyla inceleniyor. Teftiş Kurulumuz gereken çalışmayı yapıyor. Soruşturma ve inceleme devam ettiği için kararı ilgili kurullarımız hukuk çerçevesinde vereceklerdir” dedi. 

Başkan Atila, belediye çatısı altında bir personelin başkalarına ya da çalışma arkadaşlarına hakarete izin vermeyeceğini söylerken, “Eleştiri, öneri ya da mantıklı gelen yaklaşımlara kesinlikle bir şey demeyiz. Ama siyasi partinin genel başkanına hakarete ve küfre varan sözlere asla müsaade etmeyiz. Sayın genel başkanımız dışında başka bir siyasi parti temsilcisi olsa da bulun karşısında dururuz” diye konuştu.

 
Piriştina'dan kadın muhtarlara 8 Mart sürprizi
 
AK Partili Sürekli: Kadın yoksa toplumun yarısı yoktur!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim 9 Mart 2018 Cuma 10:18

gereğini yapın. ama tersi durumlarda da kafanızı kuma gömmeyin. ben pek çok belediye çalışanı bilirim ki, bırakın parti genel başkanını, ülkenin cumhurbaşkanına demediğini bırakmamış. seversin sevmessin ayrı mesele ama hakaret edemezsin.

Yorumu oyla      9      5  
YURTTAŞ 9 Mart 2018 Cuma 09:14

İŞTE 2009 DA BELEDİYE YİNE CHP DEYDİ ŞİMDİ ADAMA SORARLAR İŞE ALIRKEN HANGIO DUYGULARLA ALDINIZDA ŞİMDİ SİZE HAKARET EDER ÖNEMLİ OLAN ANA İLKE

Yorumu oyla      9      5  
izmirli 9 Mart 2018 Cuma 08:30

Bilge Kağan milliyetçilikle ne alakası var insanın kişiliği bozuksa burada kişilerin yapmış olduğu eski yada yeni meslek gruplarını içermez kişileri içerir. Ceza verilirken bile kişiye değil işlediği suça ceza verilir. TSK eski personeli olmak yada rütbesinden dolayı küçük görmek çok yanlış. Bugün operasyonlarda canını hiçe sayıp ülkesi için ailelerinden vazgeçen insanlara da haksızlık etmemek lazım. Bu kişiyi işe alanlar ile ilgilide eleştiriler bana göre yanlış pazardan aldığımız elmada bile çürük çıkıyor bunda da çıkması da normal gereken ceza ne ise mutlaka verilecektir.

Yorumu oyla      9      5  
Lombak 8 Mart 2018 Perşembe 20:05

15 yıl geçti memur mevzuatı o kadar darbe yedi ki. Eskiden örneğin beğenmediğiniz bir genel müdürü görevden alırken öyle herhangi bir yere atayamaz, eşdeğer bir görev bulmak zorundaydınız. Yoksa yargı katarıyla göreve iade olurdu. Oysa bugün CHPli belediyelerin de AKP''nin dumura uğrattığı memurlar kanunun hak kayıplarına vesile yönlerini beğenmediklerine karşı kullandıklarını antiparantez belirteyim. Yoksa bende tarafsız memur isterim. Ama öyle memur eski mevzuatta mümkündü.

Yorumu oyla      9      5  
karşıyakalı 8 Mart 2018 Perşembe 18:06

bu adamın soruşturulmadan işe alınması bir rezalet. Memurların siyasette aktif rol alması yasak babamızdan amcamızdan böyle öğrendik biz. zaten kim olursa olsun politikalarını eleştirecek kadar bilgi birikimi olmayıp küçük düşürücü paylaşım yapacak kadar sığ olacak bir kişinin nasıl çalışacağı da meçhul. bu işin akpsi chpsi mhpsi olmaz. yaptığı işi icraatını , söylemini eleştirirsin kişiliğine hakaret edemezsin kimsenin.

Yorumu oyla      12      6  
Bilge Kağan 8 Mart 2018 Perşembe 17:54

Maaşa zam işine son vereceksin. Ahlaksız herif eleştirininde bir sınırı var. Çok milliyetçiysen askerlikte sözleşmeni yenileseydin. Bir de onu oraya alanlara yazıklar olsun.

Yorumu oyla      12      6  
Fatih karasu 8 Mart 2018 Perşembe 16:58

Nasıl memur olmuş memur dediğin siyasette işi olmamalı eğer ceza gelmezse durum vahim

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'i Teksas'a çevirmişlerdi... O olayda yeni gelişme!
Bayraklı'da hakkında ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan kesinleşmiş ...
İzmir'deki o ilçe ağaçlar için diken üstündeydi... Flaş açıklama geldi!
İzmir'in Foça ilçesi Ilıpınar Mahallesi Armutlu Dere Mevkisi'nde Orman ...
Savcı mandalina için dehşet saçan polise acımadı!
Bursa’da aldığı mandalinayı beğenmeyince çıkan tartışmada iki pazarcıyı ...
 
İzmir'de operasyon! Uyuşturucu öyle bir yerinden çıktı ki...
İzmir'de iki İran uyruklu şüphelinin midesinde plastik filme sarılı 116 ...
İzmir'deki yangın dehşetinde çarpıcı detay!
İzmir'in Basmane semtindeki Alican Hotel'de dün sabah çıkan yangınla ilgili ...
Müdür Aşkın: İzmir'de gece sokağa çıkan korkmayacak
İzmir Emniyet Müdürü Aşkın, "İzmir'i gece kimsenin sokağa çıkmaya korkmadığı ...
 
TSK'dan açıklama... İşte öldürülen terörist sayısı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, 20 Ocak'ta başlattığı Afrin Harekatı'nda ...
Afrin'in merkezine 8 kilometre kaldı!
Zeytin Dalı Harekâtı’nda, TSK ve ÖSO Afrin’e doğru ilerliyor. Güneybatı ...
'Sahte şoförlü' senaryoya 22 yıl!
Alkollü araç kullanırken bir kişinin ölümüne neden olan Selçuk Cömert, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva