HABERLER>POLİTİKA
21 Ağustos 2022 Pazar - 15:33

İnce, İzmir'den CHP'ye yüklendi: Şu belediyeleri görüyor musunuz?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin millete yeni bir seçenek sunduğunu belirterek, "Bu iktidardan kurtulacağız da 13 sene Erdoğan'ın bakanlığını yapmış Babacan mı kurtaracak bizi? Suriyelileri göndereceğiz de altılı masadaki Davutoğlu mu gönderecek? O getirmedi mi Suriyelileri?" dedi. CHP'ye de yüklenen İnce, "Ama öyle kötü ellerde ki. Allah aşkına şu belediyeleri görüyor musunuz, memnun musunuz? Ben memnun değilim" diye konuştu.

İnce, İzmir den CHP ye yüklendi: Şu belediyeleri görüyor musunuz?

İzmir programı kapsamında Foça ilçesinde esnaf ve vatandaşları selamlayan İnce, daha sonra Eski Foça Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

İnce, CHP'ye 42 yıl hizmet ettiğini, CHP'nin düşmanı değil dostu olduğunu ifade ederek, "Ama öyle kötü ellerde ki. Allah aşkına şu belediyeleri görüyor musunuz, memnun musunuz? Ben memnun değilim." diye konuştu.

İktidarı da eleştiren İnce, şunları kaydetti:

"Bu iktidardan kurtulacağız da 13 sene Erdoğan'ın bakanlığını yapmış Babacan mı kurtaracak bizi? Suriyelileri göndereceğiz de altılı masadaki Davutoğlu mu gönderecek? O getirmedi mi Suriyelileri? Onun için biz bu millete diyoruz ki, 'ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket'. Millete yeni bir seçenek sunuyoruz."

"Muhalefetin çıkıp S-400'ü eleştirmesi Amerika'ya göz kırpmasıdır"
CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin yer aldığı altılı masanın birçok konuda fikir birliğinde olmadığını savunan İnce, dış politika konusunda oy kaygısıyla muhalefet yapılmaması gerektiğini belirtti.

Muharrem İnce, şöyle devam etti:

"Bunların kafaları karışık. Net fikirleri yok. Memleket Partisinin iktidarında Suriyelileri göndereceğiz, nokta. Libya tezkeresine 'evet' diyoruz. Çünkü Türkiye Akdeniz'de olmalıdır. Mavi Vatan'ı savunuyoruz. İstanbul Sözleşmesi'ni imzalayacağız. Bazı konular siyaset üstüdür. Örneğin S-400 savunma aracıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti NATO üyesidir. Ama NATO üyesi ülkeler PKK'ya, YPG'ye silah vermektedir, bizi sırtımızdan vurmaktadırlar. Türkiye de F-35 almak istemiş Amerika'dan, parasını vermesine rağmen uçakları teslim etmiyorlar. Türkiye de S-400 alıyor. Şimdi muhalefetin çıkıp S-400'ü eleştirmesi Amerika'ya göz kırpmasıdır, Amerika'ya 'ben senin adamınım' demesidir. Biz öyle demiyoruz. Türkiye kendini savunmak için S-400 alması gerekiyorsa S-400 alacak, F-35 alması gerekiyorsa F-35 alacak. Ne işimiz var Azerbaycan'da demiyoruz biz. Türkiye Azerbaycan'a yardım etmelidir. Hatta az etmiştir. Biz iktidar olduğumuzda daha fazla edeceğiz. Milli konularda sırf iş olsun diye ortalığı karıştırmak muhalefet etmek değildir. Muhalefet etmek yanlışları gördüğünüzde konuşmaktır. Dış politika ayaküstü konuşulacak, üç tane oy fazla alayım diye yapılacak iş değildir." (AA)

 
Yüzük hırsızlığı kameralardan kaçamadı
 
Katliam gibi kazalar: Eksik görürsek bedelini ödetiriz
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet79 22 Ağustos 2022 Pazartesi 11:16

Seçim gecesi muhabbeti gerçekten kabak tadı verdi. Defelarca açıklama yaptı tamamen haksız olsa bile memlekette onca sorun varken bu konuyu bu kadar büyütmek anlamsızlaşıyor. Diyor ki belediyeler başarısız, haksız mı? İzmir'in halinden memnun musunuz gerçekten?

Yorumu oyla      3      4  
murat 22 Ağustos 2022 Pazartesi 10:06

Taş yerinde ağırdır, Çok doğru sözmüş.

Yorumu oyla      2      3  
22 Ağustos 2022 Pazartesi 08:34

ince sen önce seçim gecesinin hesabını ver. binlerce avukatla YSK'nın önündeyiz dedin adam kazandı deyip kaçtın. Muhalefet partisinin görevi iktidara yüklenmektir. Ana muhalafete muhalefet olmak değildir. ince yol yakınken siyaseti bıraksın.

Yorumu oyla      4      4  
Çıkmışsın, yenilmişsin ! 22 Ağustos 2022 Pazartesi 02:22

partililer yorumlara eksileri basmışlar. Siz, size verilen oyların size verildiğini mi zannettiniz? Parti olmadan hiçbir şey değilsiniz. Otobüsün kapısında değil de meydanlarda miting yaparsanız gerçeği görürsünüz. Memleket partisinden rahatsız olan kim? Mağdur edebiyatını AKP'den mi öğrendiniz?

Yorumu oyla      3      3  
Alo 21 Ağustos 2022 Pazar 23:44

Çok nankör gördüm bunun gibisini yeni gördüm

Yorumu oyla      5      4  
Vatandaş 21 Ağustos 2022 Pazar 21:44

Yorumunuz:Muharrem İnce CHP’den ayrıldığı gün ailecek biz de YCHP’den ayrıldık. Valla kimse alınmasın izmirde akpden kaçmak için bu vatandaşlar CHP’ye oy verdi. Geçmişe bakın hep genelde sağ partilere oy vermiş İzmir. Artık sadece CHP yok Muharrem İnce var Ümit Özdağ var tekelleşme bitti. İzmir’e bakıyoruz ciddi ciddi köy kaldı 20 yıldır. Tarafsız söylüyorum bugün Çankaya Basmane vs yerlere şöyle bir bakın resmen Irak gibi görüntü var kaldırımından aydınlatmasına! Gerçeği söylemeyeceksek ne farkımız kaldı bazılarından? Muharrem İnce sonuna kadar haklı ayrıca yıllarca orada olmak kabulleniş değil genelde orayı düzeltmek için çaba göstermektendir!

Yorumu oyla      4      4  
Tebrikler! 21 Ağustos 2022 Pazar 18:54

yüzde 1 alamaz.

Yorumu oyla      10      9  
21 Ağustos 2022 Pazar 18:54

Erdoğan'ın bakanlığını yapmış Ali Babacan mı bizi kurtaracak diyor; sonra da 42 yıl hizmet verdiği CHP'li belediyeleri eleştiriyor. Eee, o zaman eski bir CHP'li olarak sen mi ülkeyi kurtaracaksın?

Yorumu oyla      10      11  
Siyasi tercih . 21 Ağustos 2022 Pazar 17:38

CHP ‘si kendisine güveniyorsa ; Memleket Partisinden neden rahatsız oluyor ? Hele hele İzmir’de . İzmir BB’si ile İzmir ‘de 22 ilçe belediye başkanı CHP’li değil mi ? Vatandaş CHP’li belediyelerin hizmetlerinden memnunsa rahatsız olmaya gerek var mı ? Seçmen istediği partiye oy verir .

Yorumu oyla      9      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli'den 'gönül seferberliği' değerlendirmesi: Hiç kimse tatil yapmıyor!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gönül Seferberliği 3. etabı ...
CHP’li Kılıç’tan ‘ön seçim’ mesajı, ‘Çelebi’ yorumu: Vicdanı olsaydı CHP’yi bırakmazdı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, milletvekili ...
Konu: 30 Ekim depremi... CHP-AK Parti karşı karşıya!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik ...
 
Erdoğan, Manisa'dan duyurdu: Üzüm taban fiyatı 27 TL!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa Cumhuriyet Meydanı'nda halka ...
Sarıgül'den İzmir'de genel af çağrısı
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İzmir'de ...
'O masada buradaki konuşmaları aktaracağım'
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Sarıyer'de esnafı ziyaret etti. ...
 
Tayfun MARO yazdı... 6’lı Masa ve ötesi
Tayfun MARO yazdı... 6’lı Masa ve ötesi
CHP'li Yücel'den AK Parti'ye sahada yanıt: Esnafa akıl ve ayar vermeyin!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel , 2 günde 9 meslek ...
Yıldırım’dan ‘100.yıl’ müjdesi: İzmir’de yeniden İktisat Kongresi!
Yıkılıp yerine otopark yapılan İzmir İktisat Kongresi binasının kongrenin ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O sinsi hastalık neden artıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva