HABERLER>GÜNCEL
10 Eylül 2022 Cumartesi - 08:30

İki metrobüs kafa kafaya girdi: 99 yaralı!

İstanbul'un Avcılar ilçesi Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen diğer iki metrobüs de kazaya karışan araçlara çarptı. Avcılar'daki metrobüs durağında henüz belirlenemeyen nedenle iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada 99 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralananlar bölgede bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı 99 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İki metrobüs kafa kafaya girdi: 99 yaralı!

İstanbul'da daha önce çeşitli tarihlerde Beylikdüzü, Haramidere, Avcılar, Küçükçekmece, Acıbadem gibi bölgelerde meydana gelen metrobüs kazalarına bir yenisi daha eklendi.

Avcılar'daki Şükrübey metrobüs durağı yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen diğer iki metrobüs de kazaya karışan araçlara çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kazaya karışan metrobüslerde sıkışan yaralı yolcuları kurtardı. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Avcılarda 4 metrobüsün çarpıştığı ve 99 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İtfaiye ekipleri, kazaya karışan metrobüslerde sıkışan yaralı yolcuları kurtardı. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla, Avcılar Murat Kölük Hastanesi, Büyükçekmece Devlet Hastanesi, Beylikdüzü Özel Birinci Hastanesi, Avcılar Hospital, Avcılar Medicana Hastanesi, Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi, Özel Florya Hastanesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Çapa Hastanesi ile Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

ÜST GEÇİTLERDE DURAKLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Avrupa Yakası'nda metrobüs seferlerinin çift yönlü durdurulması nedeniyle güzergah boyunca uzun araç kuyruğu oluştu. Bu arada duraktaki vatandaşlar, metrobüs yolundan kilometrelerce yürüyerek diğer toplu taşıma araçlarına ve diğer metrobüs duraklarına ulaşmaya çalıştı.

Kaza nedeniyle başka metrobüs duraklarında ve üst geçitlerde de yoğunluk oluştu. Araçlara binmek isteyen vatandaşlar, seferler yapılamadığı için duraklara alınmadı. Bazı vatandaşlar, güvenlik görevlileri ile tartışarak yaşananlara tepki gösterdi.

YOLCULAR, BARİYERLERİN ALTINDAN D100 KARA YOLUNA GİRDİ

Metrobüslerden inerek yürüyen vatandaşların bazıları, bariyerlerin altından ve üstünden geçerek D100 (E5) kara yoluna girdi.

Vatandaşların karşıya geçerken kaza tehlikesi yaşaması üzerine polis ekipleri, zaman zaman kara yolundaki araç trafiğini durdurarak yayaların geçişine yardımcı oldu.

OTOBÜS VE METRO DURAKLARINDA KALABALIKLAR OLUŞTU

Metrobüsleri kullanamayan vatandaşlar, alternatif güzergahlara yönelince metro, otobüs ve tramvay duraklarında yoğunluk oluştu. Bazı vatandaşların yollarda kaldıkları görüldü. Birçok noktada insan kalabalıklarının oluştuğu görüldü. (AA)

 
İzmir'de gecenin finali… Megastar Tarkan sahnede!
 
Mehmet KARABEL yazdı... Tavır!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Utanma da kalmamış! 10 Eylül 2022 Cumartesi 10:01

AKP'li gençlik kolları olduklarını iddia eden bir takım kişiler, olay yerinde sayısız ölü olduğunu söylüyordu. Bu kişiler hakkında ne zaman işlem yapılacak? Tam tersi bir durum olsa bu kişiler çoktan gözaltına alınmıştı.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Valiliği'nden özel program... Süleyman Fethi Bey unutulmadı!
 İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri ...
Feci kaza... Beton bariyerler sonu oldu!
İzmir'in Bayraklı ilçesinde beton bariyerlere çarpan kamyonet sürücüsü ...
'Umuda' yolculukları yarım kaldı!
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına ...
 
Göz-Göz 4 haftadır galibiyete hasret!
Spor Toto 1. Lig'de 5. haftanın açılış maçında Göztepe, deplasmanda Boluspor'a 1-0 mağlup oldu.
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu!
Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde, 23 Ağustos'ta teröristlerce yapılan roketatar ...
Tarihi günde tarihi kalabalık!
Tarihi günde tarihi kalabalık!
 
Çöp evde bitkin halde bulunmuştu... İşte son hali
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Bursa'da çöp ...
İzmir semalarında nefes kesen akrobasi!
İzmir semalarında nefes kesen akrobasi!
Yakalanan DAEŞ'lı teröristle ilgili gelişme!
DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva