HABERLER>SPOR
16 Nisan 2021 Cuma - 16:43

İBB Spor Kulübü’nden Basmane’yle dayanışma buluşması

İzmir Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu, Basmane semti muhtarları ile Celal Atik Spor Salonu’nda bir araya geldi. Basmane Spor Koordinatörü Milli Judo Antrenörü Münir Tunç’un da katıldığı buluşmaya spor kulübü adına her muhtara yardıma muhtaç ailelere teslim edilmek üzere yardım kolileri teslim edildi.

İBB Spor Kulübü’nden Basmane’yle dayanışma buluşması

İzmir Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu,  özellikle judo branşında kulübün en önemli spor kaynaklarından biri olan Basmane’deki 8 mahalle muhtarı ve dört okul aile birliği yönetimi ile semtteki spor faaliyetlerinin daha da ileriye götürülmesi için spor adamı Münir Tunç ve muhtarlardan bilgi aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge, Kulüp Başkanı Ersan Odaman, yönetim kurulu üyeleri Şamil Sinan An ve Uğur Yelekli, Kulüp Genel Sekreteri Barış Şeref ve Bireysel Sporlar Direktörü Kemal Özdönmez’in de katıldığı toplantıda muhtarlar, Basmane’de özellikle gençler ve çocukları daha fazla spora çekebilmek için öneriler iletti.

Basmane’deki spor alanı sayısının artırılması için destek isteyen muhtarlara, Orhun Bilge, “Bizler, size destek olmak için gerekli planlamaları yapmak için buradayız. Tesisleri de inceleyip yenileme için çalışma yapılacak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman da, sporun her dalı için her türlü çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Basmane’de bölgesinde elde edilen başarılara yenilerinin eklenmesi için tüm desteğimizi vereceğiz” ifadesini kullandı.

İBB Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yelekli, Milli Judo Antrenörü Münir Tunç’un Basmane Semti ve çevresindeki mahallelerde verdiği çabanın önemine değinerek, “Münir Hocamız bu bölgenin adeta lideri olarak bize yol gösteriyor. Daha önce uluslararası alanda gösterdiği başarılar zaten ortada. Semti iyi tanıyan bir mahalleli ve spor adamı olarak kendisinin desteklerini önemsiyoruz. Bundan sonra da dayanışma spor adına birlikte çalışacağız” sözlerine yer verdi.

Bireysel Sporlar Direktörü Kemal Özdönmez de, pandemi döneminde toplumsal dayanışma adına üzerlerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını kaydederek, “Muhtarlar, aile birliklerimiz ve Basmane Semti’ni adım adım bilen Münir Tunç Hocamız bu konuda bizim yanımızda. Pandemi günlerinde yaşadığımız sıkıntıları da bu dayanışmayla atlatacağız” diye konuştu.

Milli Judo Antrenörü Münir Tunç da, İBB Spor Külübü’ne Basmane’de sportif faaliyetleri ileri taşıma konusunda görev almasını önemsediğini ifade ederek, “Bu bölge ile ilgili bize büyük destek olan ve süreci başlatan geçmiş dönem CHP Konak İlçe Başkanı, Büyükşehir Meclis Üyesi ve şu an İBB Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yelekli’ye ve tüm İBB Spor Kulübü Yönetimine  teşekkür ederim. Çocuklarımız, gençlerimiz için daha iyi bir gelecek hazırlama konusunda el ele vereceğiz. Semtimizde yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız

Görüşmenin sonunda  muhtarlara ve okul aile birliği başkanlarına, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 30’ar adet ramazan gıda paketi de verildi.

 
Akaryakıt, tütün ve alkol ürünlerinde teminatlı dönem
 
Gerginlik sonrası Yunanistan’dan ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hüsnü Oral 16 Nisan 2021 Cuma 18:47

İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Yöneticilerinin Muhtarlarla yaptığı Spor Konusundaki Toplantısı mükemmel . Sayın Tunç Soyer Projesi olan çalışmalardan bir Parçası olan , Muhtarlar , Okul Aile Birliği Başkanları ile Beraber İnsanların En Fazla Değer verdikleri Evlatlarına Spor yaptırmak ve Evlatlara Spor Yoluyla ATATÜRK ve Cumhuriyet Değerlerini Öğretmek için çalışan Tüm Yönetici ve Muhtarları Kutlarım . Sevgiler selamlar sunarım.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kura çekildi... Pınar Karşıyaka'nın rakibi belli oldu!
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 8'li finale kalan Pınar Karşıyaka'nın çeyrek ...
Menemenspor'dan 'oruç' açıklaması ve 'maç saatleri' için çağrı
TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'un teknik direktörü Ümit Karan, ramazan ...
İzmir temsilcisinden Başkan Soyer'e ziyaret
AXA Sigorta Efeler Ligi'ndeki ilk yılında sezonu 7'nci sırada tamamlayan ...
 
Altınordu defansta sancılı
TFF 1'inci Lig'de son 2 maçını kaybederek Play-Off hattındaki yerini tehlikeye ...
Altay'da Kappel krizi!
TFF 1'inci Lig'de Play-Off hattında yer alan Altay'da Leandro Kappel krizi ...
Altay'ın hesabı tutmadı
TFF 1'inci Lig'de iddiası bulumayan Beypiliç Boluspor'a 1-0 evinde yenildikten ...
 
Menemenspor'dan galibiyet yemini
TFF 1'inci Lig'de hafta içi mesaisinde Yılport Samsunspor'la 2-2 berabere ...
Kaf-Kaf'ı Hakan Kuş uçuruyor
Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Şile Yıldızspor'u 1-0 yenip bitime ...
Pınar Karşıyaka'nın maçına korona ertelemesi
ING Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında oynanması gereken OGM Ormanspor-Pınar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva