HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Ekim 2014 Salı - 15:24

Hisarcıklıoğlu’ndan Selçuk’a gece ziyareti

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Selçuk Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Beraberindeki Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte gece geç saatlerde Selçuk Ticaret Odasını ziyaret eden Hisarcıklıoğlu; “Selçuk için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Hisarcıklıoğlu’ndan Selçuk’a gece ziyareti

İZMİR - Hisarcıklıoğlu’nu; Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu,Ticaret Odası Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve Odada görevli personel karşıladı. Gece geç saatlerde gerçekleşen ziyarette TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu; “Selçuk’un yurt içinde ve yurt dışında tanındıkça ve turizmde başarılı bir ivme elde ettikçe, biz bununla gurur duyacağız. Selçuk için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı bu ziyarette görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu, bu da ticaret odasına verdiği önemin somut göstergesi olduğunu bundan dolayı Başkan Bakıcı’ya teşekkür ettiğini belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Belediye Başkanları bu şekilde Odalarına ve özel sektörüne sahip çıktıkça bizler de Selçuk ve ülkemiz açısından gurur duyuyoruz” dedi.

SELÇUK’UN KAZANMASI, TÜRKİYE’NİN KAZANMASI DEMEK
 Selçuk’un turizm potansiyeline sahip dünyaca çok önemli bir ilçe olduğuna dikkat çeken Hisrcıklıoğlu, “Efes’i, Şirince’siyle birlikte dünya çapında tanınan Selçuk ilçemizle gurur duyuyoruz. Selçuk ne kadar zengin olursa, Selçuk’a ne kadar çok turist gelirse biz o kadar memnun oluyoruz. Çünkü Selçuk’a her giren para; Türkiye’ye giren para demektir. İnşallah bu kapsamda Ticaret Odasının genç başkanı ve Belediye Başkanımız gecenin 12’sinde özel sektörle birlikte toplantı yapabiliyorsa ne mutlu Selçuk’a” diyerek, ilçenin bütün sorunları noktasında gerekli olan tüm desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Selçuk Ticaret Odasında bir tane kadın meclis üyesinin olmadığını, bu durumun da Selçuk’a yakışmadığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, gelecek dönemde Selçuk Ticaret Odası Meclisi’nde mutlaka bir kadın meclis üyesi olması gerektiği vurgusunu yaptı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, “Selçuk Ticaret Odası 1989 yılında kuruldu. Zannediyorum ki, odamız TOBB’nin en genç odalarından birisi. Biz bir turizm ilçesiyiz. Önceliğimiz turizm. Selçuk, turizm değerleri açısından önemli bir potansiyele sahip bir ilçedir. Amacımız Selçuk Belediye Başkanımızın desteği ve tüm Oda yöneticilerimizle birlikte Selçuk’u turizm değerleriyle marka bir kent yapmaktır” dedi.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu Selçuk’ta ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Bakıcı, bu tür meslek kuruluşlarına belediye olarak her zaman destek olacaklarını belirtti.

Karşılıklı hediye sunumlarının ardından beraberindeki Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte karşılıklı sohbet edip fikir alışverişinde bulunan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, gece geç saatlerde Selçuk’tan ayrıldı.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’da Cumhuriyet Kupası sahiplerini buldu
Buca Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşen Geleneksel Cumhuriyet Kupası ...
Bergama'da sokak hayvanlarına özel bakım
Bergama Belediyesi, Bergama’daki sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ...
Geleceğin şampiyonları Bergama’da yetişiyor
72 takımdan 320 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Badminton Şampiyonası'na ...
 
Konak’ta sağlıksız gıdaya geçit yok
Konak Belediyesi ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bağlı ...
Gaziemir’de 29 Ekim coşkusu
Gaziemir Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. yılını coşkuyla kutlamaya ...
Rotary Güz Festivali’nin geliri Soma’ya
Rotary 2440. Bölgeye bağlı Çeşme, Efes, Gündoğdu, Konak, Teos Sakin ve ...
 
Soylu’dan 29 Ekim mesajı: Gurur ve kıvançla...
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ...
Gaziemir’de 29 Ekim kutlamaları başladı
Gaziemir’deki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Abdullah Arda Meydanı’ndaki ...
Buca’da çelenkler Cumhuriyet için!
Buca’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva