HABERLER>SPOR
27 Nisan 2014 Pazar - 18:31

Halkın takımı geri döndü: Altınordu Şampiyon!

İkinci Lig Kırmızı Grup’ta Kızılcahamam’ı 3-0 mağlup eden Altınordu, bitime 2 hafta kala takipçisi Ankaragücü ile arasındaki puan farkını 8’e çıkardı ve şampiyon olarak PTT 1.Ligi’ne yükseldi.

Halkın takımı geri döndü: Altınordu Şampiyon!

İZMİR - Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Altınordu, Kızılcahamamspor’u 3-0 yenerek üst üste yedinci galibiyetini alırken takipçisi Ankaragücü’nün İskenderun Demirçelikspor’a son dakikada takılmasıyla bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Altınordu en son 1992 yılında 1.Lig'de mücadele etmeşti. 22 yıl sonra yeniden PTT 1 Lig'de olucak ve Süper Lig bileti için mücadele edecek



TARAFTARLARINI SELAMLARLARKEN ŞAMPİYONLUK HABERİNİ ALDILAR
Ankaragücü’nün de galip olduğunu düşünerek maç bitiminda açık tribündeki taraftarlarını selamlamaya giden Altınordulu futbolculara, Başkent ekibinin berabere kaldığı bilgisi geldi. Orta sahada kenetlenerek kesin sonucu beklemeye başlayan oyuncular ve teknik heyet, stat hoparlöründen yapılan, "Ankaragücü maçı bitti, şampiyon Altınordu" anonsuyla sevince boğuldu.
http://www.altinordu.org.tr/rsGaleri/rsm93b47.jpg
ARD ARDA 2'NCİ ŞAMPİYONLUK
Geçen  sezon 3'üncü Lig’de mutlu sona ulaşan Altınordu, üst üste ikinci şampiyonluğun sevincini seyircileriyle paylaştı. Taraftarlar stat çıkışında araç konvoyu oluşturdu. 1959-1970 yılları arasında o dönemki ismi 1'inci Lig olan Süper Lig’de yer alan İzmir temsilcisi, gelecek sezon ilk kez PTT 1'inci Lig’de mücadele edecek.

http://www.altinordu.org.tr/rsGaleri/rsm35c69.jpg

ALTYAPI DA TRİBÜNDEYDİ
Altınordu Futbol Okulu (AFO) öğrencileri velileriyle birlikte açık tribündeki yerlerini aldılar. Karşılaşmayı 1500’e yakın AFO öğrencisi izledi. Öğrenciler, “Siz çıkın PTT 1. Lig’e, biz yetişiyoruz Süper Lig’e” yazılı pankart açtılar. Gökhan Karadeniz de attığı golün ardından çocukların olduğu tribüne koşarak sevincini onlarla paylaştı. Maça gelen her taraftara bayrak hediye edildi. Kapalı tribünde de yine 1500 dolayında taraftar yer aldı. Toplam 3 bin 221 seyirciyle sezonun taraftar rekoru kırıldı. Alsancak Stadı’nın her iki tribününe de adeta bayram havası esti. 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarında DYO Alsancak Stadı’nda hiç maç kaybetmeyen Şeytan, geleneğini Kızılcahamam önünde de sürdürdü ve maçı kazanarak müthiş seriyi devam ettirdi. Kart cezalı Evren’in yerine kalede genç oyuncu Cihan Topaloğlu görev yaptı. Maçta sarı kart gören Mertan ve Kemal cezalı duruma düştüler.
 
http://www.altinordu.org.tr/hbRes/hbr4d3a1.jpg

BAŞKAN İLK KEZ STATTA
Spor Toto 2'lig Lig Kırmızı Grup’ta bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Altınordu’da Başkanı Seyit Mehmet Özkan, karşılaşmadan sonra da olsa ilk kez profesyonel takım için stadyuma geldi.

Bu sezon A Takım’ın hiçbir maçını izlemeyen Özkan, şampiyonluk haberi ulaşır ulaşmaz, soluğu Alsancak Stadı’nda aldı. Müsabakanın bitiminden yaklaşık yarım saat sonra stadyuma gelen Başkan Özkan, soyunma odasında teknik heyet ve futbolcularla kucaklaşarak şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Yaptığı konuşmada oyuncular, "Siz Türk futbolu adına benim umudumsunuz" diyen Başkan Özkan, üst üste iki şampiyonluk yaşayan takımın çok emek verip bunu başardığını belirterek, "Sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Başkan Özkan’ın karşılarında eğilmesine alkışlarla karşılık veren futbolcular daha sonra özkan’ı omuzlarına alarak renkli görüntüler oluşturdu. Tüm futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik eden Özkan, "Şampiyon Altınordu" tezahüratlarına eşlik etti.

STAT: DYO Alsancak
HAKEMLER: Ümit Öztürk, Özmen Atalay, Mehmet Öztan
ALTINORDU: Cihan – Kemal, Sinan, Murat, Gökhan Yılmaz – Halil İbrahim, Arif, Timur, Gökhan Karadeniz (Dk.90 Özkan), Engin (Dk.55 Ozan Sol) – Taha Balcı (Dk.73 Mertan)
KIZILCAHAMAM: Ulaş – İhsan, Hasan, Selçuk, Taha Evke – Sebahattin, Erdi (Dk.46 Batuhan), Hüseyin Bak, Yücel – Ömer Yavuz (Dk.75 Emre), Abdullah (Dk.46 Alihan)
GOLLER: Dk.28 (pen) Gökhan Karadeniz, 38 Taha Balcı, 48 Halil İbrahim (Altınordu)
SARI KARTLAR: Taha Evke (Kızılcahamam), Kemal, Mertan (Altınordu)

MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Halil İbrahim’in sert şutu direğin üzerinden auta gitti.
15. dakikada Kemal’in sağdan kornerinden gelen top altı pasta boşa düştü, savunma uzaklaştırmaya çalıştı, Murat araya girip vurdu, kaleci Ulaş son anda uzanıp meşin yuvarlağı kontrol etti.
25. dakikada Gökhan Yılmaz ceza sahası yayı üzerine çıkardı, Timur gelişine vurdu, top direği sıyırıp auta çıktı.
28. dakikada Gökhan Karadeniz’in serbest vuruşuna hamle yapan Taha Balcı, ceza sahasında Taha Evke tarafından yere indirilince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Gökhan Karadeniz top ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 1-0.
38. dakikada Gökhan Karadeniz savunmanın arkasında topla buluşup içeriye müthiş kesti, Taha Balcı bomboş durumda meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.
49. dakikada kaleci Ulaş ceza sahası dışında topu elle tutması nedeniyle kazanılan serbest vuruşu Engin yayın üzerine çıkardı, Halil İbrahim düzeltip vurdu: 3-0.
51. dakikada Halil İbrahim savunmanın arkasına atılan topta kaleci Ulaş ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu, kaleciden dönen meşin yuvarlağa bu kez Gökhan Karadeniz çaktı, kaleci Ulaş yine gole izin vermedi.
82. dakikada Ozan Sol, soldan ceza sahasına girip sıfıra kadar inip ön direğe kesti, kaleci Ulaş topa son anda hamle yapıp Mertan’ın golünü engelledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİR'Lİ 28 Nisan 2014 Pazartesi 11:42

Mehmet başkan sizleri ve futbolcuları,tüm ekibinizi yürekten kutluyorum.Başarılardan yosun İzmir i tekrar sizler canlandırmaktasınız.İnşaallah 1.lig ve arkasından süper lig sizlere ve İzmir e yakışacaktır.

Yorumu oyla      13      5  
ado 28 Nisan 2014 Pazartesi 11:37

aylar önce yazmıştım buca kafasını duvarlara vursun şimdi mehmet beyi kaçırdılar al işte buca ne halde

Yorumu oyla      13      5  
gurkan topçuoglu 27 Nisan 2014 Pazar 19:54

Mehmet Bey bırak altınorduyu İzmir futbolu için bir şanstır.inaıyorum ki futbolun endüstri olduğunu ondan da para kazanılacağını tüm kuluplere gösterecektir Sayın özkan.altınordu izmirin yüz akı olup burada süper ligde çok güzel maçlar izleyeceğiz.sağolasın Mehmet Özkan

Yorumu oyla      21      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Son dakika golü Manisa tribünlerini karıştırdı!
Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grup’taki Play off maçında Somaspor’u son dakika ...
Nefes kesen İzmir derbisi Bucaspor’un: 2-3
Prestij mücadelesinde 90 dakika nefesleri kesti. 3 kırmızı kartın çıktığı ...
Futbolun yas günü: İspanya'dan kara haber
Bir süredir kanser tedavisi gören Barcelona'nın eski teknik direktörü ...
 
Şirinyer Hipodromu’nda feci kaza: Faciaya ramak kaldı
Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen İzmir 6'ncı koşuda son viraj ...
TFF’den Euro 2020 için sürpriz karar
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın yarı ...
Beşiktaş'tan TFF: Fenerbahçe’nin cezası kalksın!
Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulundu ve "Fenerbahçe'nin ...
 
Fırtına parayı ödemedi golcüsünden oldu!
PTT 1. Lig ekibi Bucaspor, 2013-2014 futbol sezonunun başında Norveç ekibi ...
Kaf-Kaf’ta Bicik’ten derbi arifesi veda
Bucaspor derbisinde kaleyi anlaşarak takımla yollarını ayıran Bicik’in yerine yine Recep koruyacak.
Göz-Göz’de şampiyonluk primi 50 bin lira
İkinci Lig Beyaz Grup’ta 4’te 4 yapan Göztepe PTT 1'inci Lig umutlarını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva