HABERLER>POLİTİKA
2 Eylül 2013 Pazartesi - 16:15

Güngör Kaya Buca’da ‘büyük destek’le resmen aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediyesi Meclis Üyesi Mak. Müh. Güngör Kaya’nın Aday Adaylığı başvurusuna destek için gelen Bucalılar ilçe binasına sığmayınca, Güngör Kaya basın açıklamasını dışarıda yapılmak zorunda kaldı. Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıklayan Kaya’nın başvurusu Bucalılar tarafından büyük ilgi gördü.

Güngör Kaya Buca’da ‘büyük destek’le resmen aday

İZMİR - CHP Buca İlçe Örgütü’nde Aday Adaylığına ilişkin dosyasını İlçe Başkanlığına teslim eden Güngör Kaya’nın, parti binası önünde yaptığı basın açıklaması halktan büyük ilgi gördü. Pek CHP’li, çeşitli derneklerin yöneticileri ve yüzlerce Bucalı’nın katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında Güngör Kaya, Buca için gerçekleştirmeyi planladığı projelerini -kendi deyimiyle- “Ufkun arkasındaki Buca’yı” anlattı.
 
Yaptığı basın açıklamasında, son 10 yıllık AKP iktidarı süresinde gerçekleşen tutuklamalara ve kamu alanlarına yapılan projelerdeki usulsüzlüklere değinen Kaya “İktidar ve yandaşları sefahat içinde yaşarken, halka reva görülen yoksulluk, işsizlik ve kula kulluk etmek oldu.” dedi.
 
AKP döneminin sona erdiğini, CHP iktidarının halkın iktidarı olacağını ve bu iktidarın yerellerde belediyeleri almaktan geçtiğini vurgulayan Güngör Kaya, “… cennet Türkiye’mizin tüm yerellerinden ışıyan halkın iradesi, Ankara’da Halk’ın Partisiyle halkın iktidarını kuracak.” dedi.”Toplumcu Belediyecilik” şiarıyla yola çıktığını söylen Güngör Kaya, CHP’yi iktidara yerel yönetimlerden taşıyacaklarını ifade ederek, kendi başkanlığı dönemi için tasarlamış olduğu Buca’yı açıklarken, Terzi Fikri ve Fatsa vurgusu yaptı.
 
Buca’yı “ufkun ardına” taşıyacağını belirten Güngör Kaya’nın projeleri içinde; Organik Tarım Kooperatifi, Güneş Paneli Tarlası, Çöp Ayrıştırma Merkezi, Nikâh Sarayı, Spor kompleksi, Gençlik Merkezi, Modern semt evleri, Engelsiz Park, Kadın ve aile terapileri, Hayvan sahiplendirme Merkezi, Aquapark, Kongre Merkezi gibi projeler öncelik taşıyor.
 
CHP’nin Yerinde Dönüşüm ilkesine de değinen Güngör Kaya “Rantsal değil, kentsel dönüşüm” sloganıyla Buca’nın yerinde dönüşüme olan ihtiyacını vurguladı. Buca için; “Gecekonduları ve banliyöleriyle değil, modern yaşam alanlarıyla anılan bir kent olacak.” diyen Güngör Kaya, kendi başkanlığı döneminde Bucalı’nın İzmir’e değil, İzmir’in Buca’ya geleceğini ifade etti.
 
Kalabalık bir kitleye seslenen Güngör Kaya’nın basın açıklamasında bulunan il ve ilçe yöneticilerinin yanında, İzmir Ödemiş Dernek Başkanı İbrahim Akdeniz, Erzurum Tekman Dernek Başkanı Rıza Korkmaz, Ardahan Göle Kars Federasyon Başkanı Muzaffer Sarıtaç, Bitlis Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sıddık Azap, Disk Genel İş Sendikası 3 nolu Mali Sekreter Mahmut Çelik, İzsu İşyeri Temsilciliği, Sarıkamış Dernekleri Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Zihinsel Derneği Genel Başkanı Muhitin Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir Bektaşi Alevi Kültür Derneği Başkanı, Ege Bölgesi Sivaslılar Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivas Gürünlüler Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Torbalı Sivaslılar Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yusuf Oğlan Köy Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivas Divriği Kültür Dayanışma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kars Demokrat Dernekler Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Temat Buca Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bulunarak Güngör Kaya’ya destek verdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sedat ergin 3 Eylül 2013 Salı 12:43

bir projende deniz getireceğim eksik kalmış onu da söylesen tam olacaktı

Yorumu oyla      19      9  
Ali Osman 3 Eylül 2013 Salı 10:08

Meclis üyeliği süresince muhalefetten başka ne yaptınız ki.Şimdi de aday oluyorsunuz.Bizim zaten başkanımız var.Ercan başkanla yola devammmmmmmmmmmm.

Yorumu oyla      19      12  
TC DEMOKRAT 2 Eylül 2013 Pazartesi 16:50

Bu Arkadaşın Vaatlerinden Biriside İzmir"i Buca ya Taşımakmış.Tek Derdimiz Modern Yaşam Alanların Olmayışıymış!Buca,Her Geçen Gün Göç Alması Nedeniyle Nefes Alamaz Vaziyetteyken,Dünyanın İnsanını Bucaya Getirmenizin Ne Mantığı Var.Daha Birtaneniz Bucanın Başına Bela Olan ULAŞIM Sorununa Değinmediniz.SİT Alanındaki Köşkler Eğlence Yerlerine Dönmekte.Her Yer Apartmanlar İle Dolmakta.Park Edecek Yer Yok.Caddelerde Bilhassa Geceleri Trafik Felç.Ama Sizlerin Umurundamı.Varsa Yoksa Hikaye Anlatın!

Yorumu oyla      30      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocadon bu kez CHP’den aday
Bodrum’da bir süre önce DP'den istifa edip CHP'ye geçen Belediye Başkanı ...
CHP Çiğli’de Güneş de başkanlığa aday
CHP Çiğli Eski İlçe Başkanı Ayhan Güneş’te aday adaylığını resmileştirdi.
Bornova Meclisi'ne genç aday
2014 yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezinin gençlik ...
 
Obama’nın kararına ilk yorum Gül’den
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD Başkanı Obama'nın Suriye'ye yönelik askeri ...
Başkan İnce'den miting gibi adaylık başvurusu
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye başkan adaylığı başvurusunu ...
Günay’dan gizemli ‘2 Eylül’ Tweet’i!
Kültür ve Turizm eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay’ın, ...
 
Atila Bornova’yı yönetmek için yola çıktı
Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde CHP Bornova'dan ...
Flaş! CHP’de büyük gün: Kocaoğlu noktayı Twitter’dan koyacak
CHP’de adaylık dosyası teslim süresinin bugün sona erecek olması gözleri ...
Yaşlı vatandaş Arınç'ı öyle bi öptü ki...
Manisa’da bir nikah töreninde şahitlik yapan Başbakan Yardımcısı Bülent ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva