HABERLER>POLİTİKA
12 Temmuz 2021 Pazartesi - 08:58

‘Gündüz sokağa çıkamıyorlar' demişti… AK Parti-CHP arasında 'saha' polemiği!

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın AK Partili Milletvekilleri için 'Gündüz vakti insanların içine çıkamıyorlar' sözlerine yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, " AK Parti Milletvekilleri mi, CHP'li Milletvekilleri mi daha çok sokağa çıkıyor, sahada vatandaşın içerisinde mi oluyor diye bir kıyaslama yaparsak, açık ara yüzde 1 milyon AK Partili siyasetçilerdir" diye konuştu. Kırkpınar ayrıca, "Onların bize ayak uydurması mümkün değil. Birlikte sokağa çıkıp gezsek bile yarı yolda kalırlar" dedi.

‘Gündüz sokağa çıkamıyorlar  demişti… AK Parti-CHP arasında  saha  polemiği!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Muhalefet partilerinin 'erken seçim' çağrıları sonrası partiler saha çalışmalarına hız verirken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve AK Partili Milletvekilleri arasında da tartışmalar da artarak yaşanmaya devam ediyor.

SonSöz TV'de yayınlanan iki ayrı programda AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın “Bütün CHP İzmir milletvekillerini hesaplarını tarayın, hepsinden çok gezmişimdir” iddiası sonrası CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat yanıt vermişti. Polat, Kaya'ya hodri meydan çağrısında bulunurken, AK Parti milletvekilleri için de "Bir siyasetçinin vatandaşa verecek cevabı yoksa giremez halkın içine. Bundan bir önceki gittiğim yer; Çankırı Orta Kasabası, kimi tanırız? Sayın Muhammed Emin Akbaşoğlu, oralı. Gidemiyor. Geçen gün biri gitmiş memleketine sokakları gezdik diyorlar ama gece 12’de, karanlıkta. Gündüz vakti insanların içine çıkamıyorlar" iddiasında bulunmuştu.

Polat'ın iddiaları sonrası AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. Ege'de Sonsöz'e konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

MERAK EDİYORLARSA SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZA BAKSINLAR
Polat'ın iddialarına yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, "Sokağa çıkamayan hiç çıkamaz. Biz aslında en erken sokağa çıkan partiyiz. Sokaklara, caddelere, piknik alanlarına, parklara en erken çıkan bizleriz. Örneğin pazar günü  ben piknik alanlarını dolaştım. Bizler devamlı vatandaşın içindeyiz onların arasındayız. Bizler AK Parti olarak sadece seçimden seçime de vatandaşın arasında olmuyoruz, biz her zaman hatta pandemi sürecinde dahil  vatandaşlarımızın içerisindeydik. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz… Yani tamamımız  sokaklarda. Bunu öğrenmek için müneccim olmaya gerek yok. Hepimizin sosyal medya hesapları mevcut. Oraya girerek hangimiz, ne zaman, hangi saatler arasında vatandaşlarımızın arasındaymış görebilirler. Ben CHP'liler veya milletvekilleri çıkamıyor ya da çıkamaz diye iddia etmem, o iddia onların iddiası, ancak onlar bizlerin çıkıp çıkmadığını iyi bir şekilde öğrenmek istiyorlarsa sosyal medya hesaplarımıza baksınlar vatandaşlara sorsunlar…" dedi.

HALKIN İÇİNE ÇIKMIYORSAK HALK NİYE BİZİ 20 YILDIR TERCİH EDİYOR?
Kendilerinin 20 yıldır iktidarda olduğunu da hatırlatan Kırkpınar, "Eğer AK Parti Milletvekilleri mi, CHP'li Milletvekilleri mi daha çok sokağa çıkıyor, sahada vatandaşın içerisinde mi oluyor diye bir kıyaslama yaparsak, bu açık ara yüzde 1 milyon AK Partili siyasetçilerdir. Bu sadece şimdi değil, 20 yıldır halkın içerisindeyiz biz. Zaten bizler halk hareketiyiz. Biz 100 yıl önce kurulmuş bir parti değiliz, biz 20 yıl önce kurulmuş ve 20 yıldır iktidar olan ve gücünü milletten alan bir partiyiz.  Bizim gücümüz halk, halk olmayınca nefes alamayız biz. Cumhurbaşkanımız da zaten biz halkın üzerinde bir güç tanımıyoruz demişti. 20 yıldır partimiz teveccüh görüyorsa, ancak vatandaşa gitmiyorsak, onların derdini dinlemiyorsak, onların sofrasına oturup çaylarını içmiyorsak neden bizi 20 yıldır tercih ediyor?" ifadelerini kullandı.

YARIYOLDA KALIRLAR
CHP'li vekillere birlikte sokakta gezme çağrısında bulunup bulunmayacağının sorulması üzerine de yanıt veren Kırkpınar, "Bizim vatandaşın içerisinde olup olmadığını anlamak çok kolay, sosyal medya hesaplarımıza baksınlar. Onlarda biliyor zaten… Bizim il başkanlığımızın karınca modeli diye başlattığı bir model var. Bir ilçeye onlarca ekiple tüm alanlarına ziyaret etme modeli.  Yani bunlar varken onların bize ayak uydurması mümkün değil. Birlikte sokağa çıkıp gezsek bile yarı yolda kalırlar…" diye konuştu.

 
Manisa'da tarım işçileri kaza yaptı: 2 ölü, 9 yaralı!
 
CHP ve İYİ Parti'den 'Parlamenter Sistem' önerisi
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 12 Temmuz 2021 Pazartesi 16:15

Emekliye daha az zam vermek için 1 Temmuz'da elektriğe,doğalgaza zam yapanlar 12 kiloluk büyük tüp 154.5 lira olmuş umarım haberiniz vardır. 10 liranın altında meyve fiyatı yok.

Yorumu oyla      2      3  
12 Temmuz 2021 Pazartesi 15:34

akepeliler kendilerine çok güveniyorsa gelsinler kemeraltına yürekleri yetiyorsa bir hal hatır sorsun bakalım ne çıkacak?

Yorumu oyla      2      3  
Bekliyoruz 12 Temmuz 2021 Pazartesi 15:02

Emekli kuyruklarına, pazar yerlerine, elektrik ve doğalgaz ücreti ödemelarine bekliyoruz.

Yorumu oyla      12      3  
girit 12 Temmuz 2021 Pazartesi 14:08

Kırkpınar ailesi önce DYP sonra MHP arada yeğenler HDP koştursun en son AKP şu izmir çukurunda konuşucak en son ailesiniz

Yorumu oyla      14      3  
Tayyar ÖNDER 12 Temmuz 2021 Pazartesi 12:54

Sizin Türk Bayrağı İle Miting Yapamadığınız Diyarbakır'da... Adam Hafta Sonu Gitmiş Kahrolsun PKK Diye Slogan Attırarak Bir Yığın Yatırımın Açılışını Yapmış... Siz Hala Gündüz Sokağa Çıkamıyorlar Diyen Kifayetsizlerin Saçmalıklarından Manşet Çıkarın Kendinize... CHP Tabanı 10 Yıl İçerisinde Sistemli Bir Şekilde Asimile Edilerek HDPKK Tabanı Haline Dönüştürülmüştür...2023'den İtibaren Marjinal Bir Parti Olarak Siyaset Hayatına Devam Edecektir...

Yorumu oyla      4      15  
Hayat eskiden daha ucuzdu 12 Temmuz 2021 Pazartesi 12:53

"Düp guyruğu vardı, sana yağı bulamıyorduk." kafasında çok insan olduğu için 20 yıldır iktidardasınız. Düp guyruğu vardı diyenler, şimdi tüp var ama fiyatı nedir? 1 kg tereyağı kaç lira? Zeytinyağını geçtim, çiçek yağı ne kadar? Baldo pirinç 15-20 lira, fasulye aynı şekilde. Ucuz hiçbir şey yok.

Yorumu oyla      13      4  
12 Temmuz 2021 Pazartesi 09:26

Sayın Kırkpınar nerede gezdiniz bi söylesenize? Hiç resim de yok? Hadi gezin de görelim bakalım millet size neler söylüyor? Kalbiniz kaldırabilir mi söylenecekleri? Tabi ki hayır. Kaldı ki insanların içinde gezecek cesaretiniz olmadığını da herkes biliyor. Kimseyi kandırmayalım

Yorumu oyla      18      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Zor dostum zor!
Mehmet KARABEL yazdı... Zor dostum zor!
AK Partili Yıldırım müjdeyi verdi: İzmir'e teknoloji üssü tamam!
AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım 35 İzmir ...
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak. Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı ...
 
AK Partili Dağ'ın 'HDP' salvosuna CHP İzmir'den yanıt!
Geçtiğimiz günlerde Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilen Emek ve Demokrasi ...
TBMM'de torba kanun mesaisi
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), bu hafta, torba kanun teklifi için ...
AK Partili Kaya: İzmir'de trafiğin sebebi CHP belediyeciliği!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "İzmir’deki trafik sorununun ...
 
CHP'li Sertel'den Ziraat Bankası'na 'reklam' tepkisi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi ...
Kapatma iddianamesi HDP'ye ulaştı
HDP'ye kapatma davasında süreç ilerliyor. İddianame ve ekleri savunma ...
CHP'li Bakan'dan çöp ithalatının yeniden serbest bırakılmasına tepki
TBMM Çevre Komisyonu CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, iki ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva