HABERLER>SPOR
27 Ağustos 2017 Pazar - 09:17

Göztepe Bornova Stadı'nda yenilmiyor!

İzmir’in stat sorununun çözümünde büyük katkı sağlayan Bornova Stadı’nda alınan başarılar yüz güldürmeye devam ediyor.

Göztepe Bornova Stadı nda yenilmiyor!

Geçen yıl Bornova Stadı’nda aldığı başarılı sonuçların büyük katkısıyla Süper Lig’e çıkan Göztepe yükselişini sürdürüyor. 14 yıl sonra çıktığı Süper Lig’deki ilk maçında Fenerbahçe’den puan alan Göztepe bu hafta da Bornova Stadı’nda Trabzonspor’u 3-2 yenmeyi başardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi’nin ortak çalışması ile kente kazandırılan Bornova Stadı’nda Göztepe’nin başarısı İzmir’de sevinçle karşılandı. Bornova Stadı da Göztepe’nin Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında Süper Lig sınavını başarıyla verdi.

Göztepe geçen yıl Bornova Stadı’nda yakaladığı başarı ile Süper Lig’e çıkarak İzmirlilere büyük bir sevinç yaşattı. Göztepe bu yıl da Süper Lig’de Bornova Stadı’nda çıktığı ilk iki maçta Fenerbahçe’den sonra Trabzonspor’dan da puan aldı. Göztepe, Bornova Stadı’nda Trabzonspor’u 3-2 yenerek büyük bir başarıya daha imza attı. Bornova Stadı’nda alınan başarılar tüm İzmir’in yüzünü güldürdü.

Yatırım sonucu en güzel şekilde alındı

Spora yaptıkları tesis yatırımlarının sonuçlarını kısa sürede görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: “Bornova Stadımızdan Süper Lig’e bir İzmir takımı çıkması bizim için büyük bir mutluluktu. Bu mutluluğu hep birlikte yaşadık. Süper Lig’de de Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında Bornova Stadı’nda yüz güldüren sonuçlar alındı. Hem Göztepe takımımız hem de Bornova Stadımız bu sınava başarı ile geçti. Birinci Lig maçlarını Bornova Stadı’nda oynayan Altınordu takımımız da bize önemli başarılar yaşatıyor” dedi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil de Bornova Stadı’nda büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirterek, “Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

Süper Lig’e özel düzenlemeler

Bornova Stadı’nda 2017-2018 Sezonu için; İtfaye, İl Çevre Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü’nden güvenlik sertifikaları alındı. Fedarasyon, yayıncı kuruluş ve Emniyet Müdürlüğü’nün istediği tüm hazırlıklar yerine getirildi. Çimlerden koltuklara, asansörlerden skor tabelasına kadar her şey bakımdan geçildi. Süper Lig yayıncı kuruluşunun talep ettiği kamera yerleri uygun şekilde hazırlandı. Yedek kulübeleri de Süper Lig standartlarına göre yeniden düzenlendi. Saha içi ve saha dışı bakım ve onarımlar yapıldı. Bornova Stadı’nın seyirci kapasitesi de portatif tribün ile 10 bin oluyor.

 
2 milyarlık Mayweather-McGregor maçını kazanan belli oldu!
 
Mehmet Karabel yazdı... 'Okul başlıyor, en az 500 TL'yi koyun kenara...'
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sezarın hakkı sezara 27 Ağustos 2017 Pazar 17:47

Koca İzmirin kaldıgı stada bakarmısınız!!! birde övünerek seyirci kapasitesi portatif tribün ile 10bin oluyor demişler. yani izmir içine Amatör klüpler için bir stad yapıyorsunuz sonra bunu evirip çevirip süperlig e uyarlıyorsunuz. yahu anlamıyorum koca izmir de amatör klüpler için bile osla Tire ye yapılan stad gibi bir stad yapmak çokmu zor. Hadi herşeyi geçtim Şurada bir google araması yapıyorum ve 15 bin den 35 bin kapasiteye kadar uygun maliyetli , stadlar bulabiliyorum. Hadi arsa sorunu diyeceksiniz bende 5 milyonluk izmirde arsa mı bulamadınız diyeceğim! Ben de göztepeliyim ama zaten stad ufak oldugu için bilet bulmak çok zor! hadi bulduk diyelim oraya maça gitmekte zor. güzelyalı doğanlar arası 23km yahu! birde trafiğe yakalanırsan işin iş. Geçen gün Atatürks tadının da güvensiz haberi çıktı al sana gene koca izmir de bir tek bornova stadı kaldı! yazık ediliyor şu an izmire ne devlet ilgileniyor ne belediye. Devlet ayrı bir komedi zaten. butik stadlara çok güzel zorladı klüplerimizi. sen yap bursa, konya,samsun,adana vb. gibi şehirlere büyük stadları sonra izmire gelince . bize oy vermiyorlar diye udacık stadlara mahkum et. Hayır yani göztepe taraftarı ve sayın Mehmet sepil buakdar itiraz etmese Göztepeye de 15.bin lik bir ucube yapacaklardı. en azından bundna yırttık diye seviniyoruz. yazık gerçekten yazık ediliyor.

Yorumu oyla      12      5  
İzmirli 27 Ağustos 2017 Pazar 11:33

Bravo göz göz İzmir''in gururu

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2 milyarlık Mayweather-McGregor maçını kazanan belli oldu!
Merakla beklenen Floyd Mayweather - Conor McGregor boks maçı sona erdi. ...
Göztepe'den hamsi avı: 3-2
Süper Lig'in 3. haftasında Göztepe kendi sahasında Trabzonspor'u ağırladı. ...
Bucaspor-Keçiörengücü: 2-3
TFF 2'inci Lig Kırmızı Grup'taki yeni sezonun ilk maçında Bucaspor, evinde ...
 
Altay'dan 4-4'lük başlangıç!
İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk hafta mücadelesinde Altay, evinde Zonguldak ...
Karşıyaka maçını kana bulayacaklardı!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Sakaryaspor'un sahasının yapımının devam etmesi ...
Dün yaşanan skandal ile ilgili flaş karar!
Galatasaray - Sivasspor maçına down sendromlu çocukların Passolig Kartı ...
 
Pınar Karşıyaka'da Türen bu hafta takıma katılıyor
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarına geçen hafta ...
Menemen Belediyespor'a gurbetçi solak
Yeni sezon öncesi kadrosunu yenileyen İkinci Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen ...
Altınordu 11 maç sonra boyun eğdi
TFF 1'inci Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda Balıkesirspor Baltok'a ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva