HABERLER>SPOR
6 Mayıs 2017 Cumartesi - 12:16

Foça'ya milli gurur

Foça Belediye Spor Masterler Futbol Takımı’nın başarılı golcüsü Faruk Tarakçı, Rize’de düzenlenen ‘Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda milli forma ve şampiyonluk sevinci yaşadı…

Foça ya milli gurur

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’in anısına, Fındıklı Masterler Takımı tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda şampiyonluğu TMVFL Türkiye Karması kazandı.

Final mücadelesinde Fındıklı Masterler takımıyla karşılaşan TMVFL Türkiye Karması, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Tüm oyuncuların forma giydiği mücadelenin henüz 7. dakikasında Aytaç arka direkte iyi yükselerek topu filelerle buluşturdu. İlk yarının bitimine kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Faruk Tarakçı, takımımızın ikinci golünü kaydederken, golünü de yaklaşık 15 gün sonra dünyaya gelecek oğluna armağan etti.

Mücadelenin ikinci yarısında iki takımın da çabaları sonuç getirmezken, Fındıklı Masterler takımıyla karşılaşmaya başlayan TMVFL Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Çınar, son 10 dakikalık bölümde TMVFL Türkiye Karması formasıyla kaptan olarak oyuna dâhil oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte Ay-yıldızlı oyuncularımız, kaptanı omuzlarına alarak alkışlarla teşekkür etti.

Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda milli formayı giymekten dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Faruk Tarakçı, ‘Federasyon Başkanıma, beni milli takıma layık gören hocama, ayrı ayrı teşekkür ederim. Lig mücadelesinde formasını giydiğim Foça Belediye Spor Kulübü Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ederim. Kendisi maddi-manevi her türlü desteği Foça Masterler Takımına veriyor. Fındıklı’da tüm takımlardan gelen seçkin oyuncularla birlikte milli formayı giyerek, ülkemizi temsil ettik. Al bayrağımızı gururla göğsümüzde taşıdık. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rize’nin Türkiye’nin en güzel yerleşimlerinden olduğunu yeniden herkes bir kez daha görmüş oldu.  Enfes bir organizasyondu’ dedi.
TMVFL Ege Ligi Şampiyonu Foça Belediye Spor Masterler Takımı, geçtiğimiz yıl yapılan Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olmuştu. Bu şampiyonada 8 gol atan Faruk Tarakçı, ‘Gol Kralı’ olmuştu.
Rize’nin Fındıklı ilçesinde 26-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası, güzel anılarla sonlandı. Ev sahibi Fındıklı Masterler Takımı’nın yanı sıra Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Türkiye Karması, Gürcistan Karması ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Karması’nın katıldığı organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Fındıklı İlçe Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini çok sayıda sporsever takip ederken, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nda yaklaşık 30 Şehit ve Gazi yakını da organizasyonda yer aldı.

Uluslararası Fındıklı Masterler Turnuvası’nda üçüncülük mücadelesinde Gürcistan Karması’nı 2-1 mağlup eden KKTC Karması, kupanın sahibi oldu.

 
Kemalpaşa'nın lezzet festivaline coşkulu başlangıç
 
Çeşme'de Hıdırellez doyasıya kutlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altaylı futbolculara coplu müdahale!
Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta play off yarı final ilk maçında deplasmanda ...
Karşıyaka'da kongre alarmı
Yaklaşık 45 milyon TL borç yükünün altında olan Karşıyaka'da 2 hafta sonra ...
Göztepe Teknik Direktörü Vural: Başarısız değilim
TFF 1'inci Lig'de Göztepe'nin başında çıktığı 6 maçta 4 yenilgi ve 2 galibiyet ...
 
Karşıyaka Çarşı'dan 'Pınar boykotuna son' çağrısı!
Referandum krizi sonrası yaşanan 'evet' krizinin ardından başlayan boykotta ...
Menemen Belediyespor'un inancı tam
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup Play Off çeyrek final ilk maçında evinde ...
Bucaspor'da iç transfer tam gaz
Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup'ta kümede tutunmayı başaran Bucaspor, ...
 
Altay maçında olay çıktı: 2 yaralı!
Çorum Belediyespor ile Altay arasında oynanan Spor Toto 3. Lig play-off ...
Ege derbisinde gülen taraf Altınordu
TFF 1. Lig'in 31. haftasında Altınordu, deplasmanda Manisaspor'u 2-0 yendi.
Altay turu İzmir'e bıraktı: 2-0
Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta play off yarı finalin ilk maçında Çorum ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva