HABERLER>GÜNCEL
17 Eylül 2022 Cumartesi - 20:56

Erdoğan'ın açıklaması sonrası Soyer'e sosyal medyadan büyük destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  Özbekistan ziyaretinin ardından "Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Ecdadımıza eğer layık olacaksak bunlara hukuk çerçevesinde gereğini yapmamız lazım" açıklamasını yapmasından sonra sosyal medyada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e destek olmak için 'Tunç Soyer yalnız değildir' hashtag'i açıldı. 

Erdoğan ın açıklaması sonrası Soyer e sosyal medyadan büyük destek!

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan ziyaretinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef alarak 9 Eylül etkinliklerinde yaptığı konuşma ile ilgili yargı yolunu işaret etmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından CHP'li siyasetçiler sosyal medya hesabı üzerinden #TunçSoyerYalnızDeğildir hashtag'i açarak Başkan Soyer'e destek verdi. 

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun: Bu tehditler Cumhurbaşkanı makamına yakışmaz ama Erdoğan’a yakışır. Vatanı ateşe atıp İngiliz zırhlısıyla kaçanlara yandaş olmak da Erdoğan’a yakışır. Boşa uğraşma Erdoğan, belediye başkanımızı senin son çırpınışlarına yedirmeyiz. #TunçSoyerYalnızdeğildir

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel: AKP Genel Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'i ve gazeteci Merdan Yanardağ'ı tehdit etmiş. Mustafa Kemal Atatürk'ün değil onu idam etmek isteyen Vahdettin'in yanında saf tutmuş. Kendisine yakışan da budur! #TunçSoyerYalnızdeğildir

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: 9 Eylül'de İzmir'in yaşadığı coşkulu kutlama Erdoğan'ın kâbusu oldu. Birlik ve beraberlik görüntüleri verilen kutlama için hedef hâline getirilen Tunç Soyer Başkanımıza yargı eliyle saldırmanıza ne biz ne de halkımız izin vermez! #TunçSoyerYalnızdeğildir

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba: AKP Genel Başkanı Erdoğan yine tehditlere başladı. Şimdi de İzmir BB Başkanımız Tunç Soyer'i ve Merdan Yanardağ'ı tehdit ediyor. Belediye Başkanımızın Kurtuluş mücadelesine hainlik yapanlara karşı sözü hepimizin sözüdür. Tehditlerden korkmuyoruz. #TunçSoyerYalnızdeğildir

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: "AKP'de #9Eylül ve @tuncsoyer hazımsızlığı devam ediyor.Kimse haddini aşıp da yargıya talimat verir gibi parmak sallamasın. Kendi basiretsizliklerini örtmek için Tunç Soyer'i hedef gösterenler, günü gelince bunun bedelini hem sandıkta hem yargıda öderler. #TunçSoyerYalnızdeğildir"

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: "Herkesin Cumhurbaşkanı ötekileştirmez, kutuplaştırmaz, kim bu vatanın evladı kim değil bunun kararını veremez. Pusula bir manyetik alanla şaşar. Bizim pusulamız Atatürk ilke ve inkılaplarıdır. Kendi menfaatleri için FETÖ manyetik alanına sapanlar bize pusuladan bahsedemezler Başkanımız Tunç Soyer üzerinden yürütülen bu kampanya İzmir’i kazanamamış olmalarındandır. “İzmir işgal altında” diyenler İzmir’i kazanamaz! “Gavur İzmir” diyenler İzmir’i kazanamaz. Algı oyunlarınız ile İzmirlilerin teveccühünü kazanamazsınız."


CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: "Cumhurbaşkanı, Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’undan feyz aldığı için Tunç Soyer'i ve Merdan Yanardağ'ı hedef aldı. 1- Ülkenin içinde bulunduğu yoksulluğu Vahdettin tartışması ile örtemezsiniz. 2- İngiliz işgaline göz yuman Vahdettin’i kahraman yapamazsınız."

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: "AKP Genel Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'i tehdit etmiş. İzahı olmayan şeylerin mizahı olur. #TunçSoyerYalnızdeğildir"
 


CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: "Asla yalnız yürümeyeceksin, attığın her adımda İzmirliler senin yanında!"

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: "#9Eylül kutlaması en yetkilisinden, en yetkisizine kadar tüm İktidar temsilcilerinin keyfini kaçırmış olacak ki; uykusuzluk ve hazımsızlık problem olmuş. Hazımsızlığa soda, uykusuzluğa tarih kitabı okumayı tavsiye ediyorum. #TunçSoyerYalnızdeğildir"

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: "Tek adam rejiminin tehditleri bizleri korkutamaz,yıldıramaz. Tek adam rejiminin yargısı da halkın iradesinden üstün değildir!#TunçSoyerYalnızDeğildir"

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: "İzmir tek vücut olarak Başkanının yanındadır. #TunçSoyerYalnızdeğildir"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: "#9Eylül’ün yaratmış olduğu birlik ve beraberlikten rahatsız olanlar, yine yargı silahını devreye sokmak istemektedir. Ancak şu iyi bilinmelidir ki @tuncsoyer halkın takdiri ile seçilmiştir ve #TunçSoyerYalnızdeğildir"

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: "#TunçSoyerYalnızdeğildir" 

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Sengel Ceritoğlu: "#TunçSoyerYalnızdeğildir"

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: "#TunçSoyerYalnızdeğildir"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: "Demokrasinin, barışın ve özgürlüğün kenti şehrimizi başarıyla yöneten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in her zaman yanındayız.#TunçSoyerYalnızdeğildir"

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin: "Demokrasinin beşiği,güzel İzmir'imizin Başkanı,İzmir Büyükşehir Belediye Ailesinin kıymetli büyüğü Sevgili Başkanımız Tunç Soyer'in dün de , bugün de, yarın da,her zaman yanındayız... @tuncsoyer #TunçSoyerYalnızDeğildir"

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: #TunçSoyerYalnızDeğildir

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer yalnız değildir. Kendisinin daima yanındayız. #TunçSoyerYalnızDeğildir" 

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç#TunçSoyerYalnızDeğildir 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: "#TunçSoyerYalnızDeğildir"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: "#TunçSoyerYalnızDeğildir"

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz#TunçSoyerYalnızDeğildir 

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: "#TunçSoyerYalnızDeğildir"

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: "#TunçSoyerYalnızDeğildir. @tuncsoyer" 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş: "#TunçSoyerYalnızDeğildir. @tuncsoyer" 

Menderes Belediyesi Başkan Vekili Erkan Özkan: "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in her zaman yanındayız. #TunçSoyerYalnızDeğildir @tuncsoyer"

 
Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na: Soyer konuştuğunda dur demesi lazım
 
Göztepe, İzmir derbisine hazır
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Az Bilmiş 18 Eylül 2022 Pazar 15:41

Siz ancak HASHTAG açarsınız. Seçimlerin üzerinden tam 3 buçuk yıl geçti. Amacınız günü kurtarmak. Hep makyaj işler, güçler. Yaptıklarınız heykel, festival, konser, çicek, böcek, slogan belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ayakları yere basan bir proje yok. Şu İzmir'' e çevre illerle kıyaslarsak ne kadar geri kaldığını görürsünüz. Kalıcı bir çözüm yok. Yaptığınız hep İDEOLOJİ belediyeciliği. Gelelim konuya. Sayın Başkan işini gücünü bırakmış benim ecdadımı, atamı saldırıyor. Sen önce asli işini YAP. Körfezin korkusundan rahatsız olduk. Şehir yeterince TEMİZ değil. Şöyle ilçelerde ana cadelere, yollara, çöp konteynerlerinin etrafına bir kontrol edin bakalım, çöpler dışarıya taşmış kısaca belediye hizmetleri az ve yetersiz. Ama sizler festivallerden, konserlerden geri kalmıyorsunuz. Cumhurbaşkanı konuştu diye hepimiz aynı anda destek mesajları yayınladınız. Halk sizden İŞ bekliyor İŞ. Kalıcı İŞ. En alttaki yorumcu (kahrolsun Atatürk düşmanları) yazmış. Atatürk sizin tekelinizde değildir. ORTAK DEĞERİMİZDİR. Akılsız. Hemen ideolojiye baglama.

Yorumu oyla      2      4  
Ergun Tasdemirel 18 Eylül 2022 Pazar 09:23

Tunc baskan'a yapilan haksiz saldirilari kabul etmek mümkün değildir. Kendisini cani gönülden destekliyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Vatandaş 17 Eylül 2022 Cumartesi 22:17

Kamuoyuna bir malzeme her zaman çıkıyor,elbette siyaset yapanlar kendilerini sporcu sanarak karşılıklı atışmalar yapıyor,bu demek birileri iyi demiş diğerleride çok iyi karşılık vermiş derdinde değiliz,hepsi yanlış bu ülkenin enerjisi laflar arasında heba olup gidiyor...

Yorumu oyla      5      5  
Gürkan 17 Eylül 2022 Cumartesi 22:00

Yıllardır sandıkta İzmir'i alamayıp, masa başında İzmir'i alma planları yapılıyorsa kimse aklından geçirmesin. O iş o kadar kolay değil. 9 Eylül konuşmasında Soyer Osmanlı Devleti hakkında tek kelime etmemişken, Osmanlı'ya hakaret edildi demek aklımızla dalga geçmektir. Konuşmaya bakılırsa ne dendiği çok açık. Devleti yönetenleri eleştirmek ne zamandan beri devlet düşmanlığı oldu? AKP hükümetini eleştirince, Türkiye Cumhuriyeti'ni mi eleştirmiş olacağız? Kişiler ne zamandan beri devlet oldu? Sevr'i imzalayanlar kahraman mıydı? Ankara tarafından o dönem hain ilan edilenleri mi savunuyorsunuz? O zaman sizin kavganız Soyer ile değil Cumhuriyeti kuranlarla.

Yorumu oyla      9      4  
Tunç soyer Yak-lnız değildir. 17 Eylül 2022 Cumartesi 21:59

Biz seçtik biz destekliyoruz. KAHROLSUN ATATÜRK DÜŞMANLARI

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na: Soyer konuştuğunda dur demesi lazım
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir ...
İzmir'de makilik alandaki yangın söndürüldü!
İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir otomobilde başlayıp makilik alana sıçrayan ...
İzmir Otogarı'nda acı son... Çocuğunu göremeden can verdi
İzmir'in Bornova ilçesindeki otogarda koah hastası adam hayatını kaybetti.
 
İzmir Müftüsü Salih Sezik, Kemeraltı esnafını ziyaret etti
 İzmir Müftüsü Salih Sezik ve müftülük yetkilileri, Ahilik Haftası kutlamaları ...
Erdoğan'dan Soyer için 'yargı' sinyali: Gereğini yapmamız lazım!
Özbekistan ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ...
AK Partili Kaya'dan Seferihisar'da balıkçılara: Haklarınıza sahip çıkınız
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Seferihisar'da, Sığacık ...
 
'İnsanlığa umut olmuş bir Türkiye var'
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşların kapı kapı ...
Ödemiş'te uyuşturucu tacirlerine operasyon
İzmir'in Ödemiş ilçesindeki bir evin bahçesinde 253 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Levent Göktaş'ın gözaltı süresine yaptığı itiraza ret!
Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastının ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva