HABERLER>POLİTİKA
20 Mayıs 2016 Cuma - 11:21

Erdoğan'dan Rize'de 'dokunulmazlık' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dokunulmazlıklarla ilgili oylama inşallah hayırlısıyla neticelenir. Böylece eğer 367 aşılmazsa 330-367 arasında bir netice çıkarsa o zaman bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek. Benim aziz milletim de gereken cevabı verecektir" dedi.

Erdoğan dan Rize de  dokunulmazlık  mesajı

Memleketi Rize’deki 2 günlük programı için bugün öğle saatlerinde Cumhurbaşkanlığı’na ait özel uçakla Ankara’dan Trabzon’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Havalimanı’nda Rize’ye hareketi öncesinde otobüsün üzerinden kısa bir konuşma yaptı.

Beraberinde bakanlar Veysel Eroğlu ve Süleyman Soylu ile birlikte otobüsün üzerinden havalimanına kendisini karşılamaya gelen kalabalığa hitap eden Erdoğan, "Cumanız mübarek olsun, geleceğimiz aydınlık olsun. Kardeşlerim, bildiğiniz gibi bugün Rize’de sanayici, tüccar, iş adamlarımızın ödül töreni var. Bir diğer taraftan yine yüksek yargı organı mensuplarımız ile birlikte Rize seyahati yapalım dedik. Onlarla birlikte Rize’de olacağız. Bu vesileyle de sizlerin toplandığınızı duyunca selamlamadan geçemezdim. Yıllar yılı bir şey söyledik. Bildiğiniz gibi sizlerin bu ilgi alakası sorumluluğumuzu arttırıyor. İnşallah yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu millet yeniden bir tarih yazıyor. Bu tarih yazmaya devam edeceğiz. Dünyada modern ülkeler arasında yerimizi alacağız. G-20 ülkeleri arasındayız, biz bunlara doymuyoruz. Ama ilk 10 içerisindeki yerimizi alacağız, bunu sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Onun için heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. Onurumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Bu onur bu milletin onurudur" dedi.

Dokunulmazlıklarla bugün TBMM’de yapılacak oylamaya dikkat çeken Erdoğan "Bugün biliyorsunuz dokunulmazlıklarla ilgili parlamentoda bir oylama var" diyen Erdoğan, "Hainleri meclisten çıkarın" sesleri üzerine "İnşallah diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Dokunulmazlıklarla ilgili oylama inşallah hayırlısıyla neticelenir. Böylece eğer 367 aşılmazsa 330-367 arasında bir netice çıkarsa o zaman bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek. Benim aziz milletim de gereken cevabı verecektir."

"ORADA NE YAPIYORSUN"

Erdoğan, tek, bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet vurgusunda bulunduktan sonra paralel devlet yapılanmasına vurgu yaparak "Bizim tek devletimiz var. bunun dışında bir devlet; neymiş o paralel devlet, asla. Ne bu böyle. Ne işin var senin Pensilvanya’da. Neymiş, hocaymış, Hoca geç mihraba, mihrapta çalış ya. Orada ne yapıyorsun ? bir kısmı kaçtı, Türkiye’nin dışında. Ne demiştik; Trabzon’da bir konuşmada ’inlerine gireceğiz’ demiştik. Kaçan kaçıyor yakalananlar da cezaevinde. Ama hala devam ediyor, daha bitmedi. Daha çok işimiz var. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Niye bunlar öyle cins ki paralel yapı şuanda bölücü terör örgütü ile omuz omuza. Bir bakıyorsun CHP ile omuz omuza. Nereden tutturuyorsa oradan gidiyor, dürüst değil" diye konuştu.

Erdoğan, konuşmasının ardından helikopterle Rize’ye hareket etti. (Hürriyet)

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beşiktaş analizi
 
Eşini kurtarmak için hayatını hiçe saydı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 20 Mayıs 2016 Cuma 11:54

75 MİLYON İNSAN BİR KİŞİNİN İSTEĞİ ARZUSU KAPRİSİ KİBİRİ İLE ORADAN ORAYA SAVRULUYOR. % 52 İLE MİLLETİM BENİ SEÇTİ. BEN SİZİN BABANINIZIM BEN NE DERSEM O OLUR DİYOR. CEMAATE PARALALEL PARALEL DİYE DİYE. KENDİ PARALEL DEVLETİNİ YARATTI. MİT , MERKEZ BANKASI, TRT, HSYK VE ÜNİVERSİTELER BİR ÇOK KURUM ELİNİN ALTINDA. YETMİYOR BEN BAŞKAN OLUCAM DİYOR. ŞİMDİYE KADAR YAPTIKLARI ANAYASAYA AYKIRILIKLARI DA, YENİ ANAYASA İLE ÖMÜR BOYU DOKUNULMAZLIK KAZANMAK İSTİYOR. MİLLET AKIL TUTULMASINDA.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Beşiktaş analizi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam ATV'de katıldığı programda ...
Genç Parti kurtuldu!
Anayasa Mahkemesi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, süresi içinde ...
Meclis karıştı: CHP'liler kurulu terketti!
TBMM Genel Kurulu, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin anayasa değişikliği ...
 
CHP İzmir'den Yıldırım yorumları: Kim/ne mesaj verdi?
AK Parti’nin genel başkan adayı olarak Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik ...
'Türkiye'yi terk ettiler' iddiasına HDP'den açıklama
Rudaw'ın haberinde 'HDP'li vekiller Faysal Sarıyıldız ve Tuğba Hezer'in ...
Kadınlardan Piriştina’ya 'semt evi' teşekkürü
Buca Belediyesi’nin kadınların toplumsal yaşama katılım oranlarını arttırmaya ...
 
AK Parti'de gözler MKYK ve MDK'da: İzmir'den kimler olacak?
AK Parti'de Binali Yıldırım'ın Genel Başkan Adayı olarak kesinleşmesinden ...
Karşıyaka'ya rallide 2 kupa birden!
Karşıyaka Belediyesi'nin ralli aracı, önce Ege sonra da Marmaris ralli ...
Yeni süreç: Milli ve yerli Kürt politikası
Binali Yıldırım başkanlığında yeni hükümetin kurulmasıyla birlikte Kürt ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva