HABERLER>POLİTİKA
10 Ağustos 2016 Çarşamba - 23:49

Erdoğan: ABD karar verecek... Ya Türkiye ya FETÖ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Beştepe'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. Erdoğan, ""ABD de tercih yapacaktır ya Türkiye ya da FETÖ. Bu şarlatanı herhalde ABD daha fazla saklamayıp gönderecektir" diye konuştu. 

Erdoğan: ABD karar verecek... Ya Türkiye ya FETÖ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Beştepe'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca, "ABD de tercih yapacaktır ya Türkiye ya da FETÖ. Bu şarlatanı heralde ABD daha fazla saklamayıp gönderecektir" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Sadece devletimizin değil gönüllerimizinde başkenti olan Ankara. Ankara'daki bütün vatandaşlarımı selamlıyorum.

Ankara, ülkemizde adeta kurtuluş günü olmayan ender şehirlerimizden biriydi. 15 Temmuz, Türkiye'nin tamamıyla birlikte Ankara'nın da kurtuluş günüdür.

15 Temmuz gecesi bu millet asaletini bir kez daha göstermiştir.

Pazar günü malum Yenikapı'da bu millet farklı bir destan yazdı. Aslında 21. asrın "Yenikapı"sını açtı. Demokrasinin "Yenikapı"sını açtı. Ve adalete yönelik bir "Yenikapı" açtı. 5 milyon kişinin katılımıyla Demokrasi ve Şehitler mitingimizi yaptık. Rabb'im birliğimizi daim eylesin. Aslında İstanbul'daki mitingle demokrasi nöbetlerini devam ettirelim, dediler. Dedik ki, sizler zaten bunu gönlünüzde devam ettiriyorsunuz, ama biliyorum ki milletimiz ülkesine, özgürlüğüne, geleceğine, öyle sımsıkı yapışmış durumda ki "bitti" demeye gönlümüz razı olmadı. Finali Ankara'da yapalım istedik. 

Demokrasi nöbeti sadece belli saatlerde, belli yerlerde yapılmaz. Demokrasimize, özgürlüğümüze, devletimize, geleceğimize günün 24 saati, yılın 365 günü evlerimizde, iş yerlerimizde, her yerde sahip çıkacağız.

Tehdidin, tuzağın, ihanetin, sabotajın nereden geleceği, ne zaman geleceği, kimden geleceği belli olmuyor. Bugün Şırnak'ta yine şehitlerimiz var. Mardin'de, Diyarbakır'da patlamalar var. İhanet nöbetini FETÖ bırakıyor, PKK devralıyor, o bırakıyor DAİŞ devralıyor. Biliyoruz ki hepsinin cibilliyetinin gereği bu, biliyoruz ki bunların tıynetinin gereği bu. Onlar da bunu yapıyor. Karakterlerinin gereğini yapıyor. Onlar ihanet nöbetlerinde geberecekler, bizler demokrasi nöbetinde yola devam edeceğiz.

Ruhunu şeytana satmış Pensilvanya'daki şarlatanın peşinden gidenlerin sonu hüsrandır. Milletimiz 15 Temmuz'da sadece FETÖ'ye değil benzer heveste olanlara da yanıt verdi.

Hangi bedelleri göze aldığımızı 15 Temmuz'da cümle aleme gösterdik. Bu ülkeyi ele geçireceğini sananlar kendilerince her şeyi çok iyi planlamışlar. Uçakları vardı, F16'ları vardı ama onları biz satın almıştık. Helikopterleri vardı, tankları vardı, bunları biz almıştık. Ellerinde silahları vardı, biz almıştık. Ama aldıklarımızı meğerse hainlere teslim etmişiz. O gece milyonların sokağa dökülüp, tüfeklerin, tankların, uçakların karşısına bunlar düşünemedi bir şeyi, bu millet onların karşısına çıkacak, bunu düşünemediler. 
Bulgaristan'da bunların finansörü yakalandı ve teslim edildi, ABD de tercih yapacaktır ya Türkiye ya da FETÖ. Bu şarlatanı heralde ABD daha fazla saklamayıp gönderecektir.

Bunlar, Ömer Halisdemir gibi bir vatan evladının çıkıp kendilerini alınlarının ortasından vuracağını hesap edemedi.

Onlar ihanet nöbetlerinde birer ikişer geberecekler, biz demokrasi nöbetlerinde, vatan müdafaasında, evelallah 'Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda, canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda' diyecek, yola devam edeceğiz.

Şehitler tepesi boş değil, bunu hesap edemediler. Şehitler ölmez vatan bölünmez.

Biz bunlara terör örgütü dedikçe, silahsız terör örgütü mü olur dediler. Yıllarca mücadele ettiğimiz bu hain örgütün eline kan da bulaştı, ülkeye de millete de ihanet ettiler. 

Kandil'den birileri açıklama yapıyor, şehirlere ineceklermiş. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var.
Haksızlıklarıyla, hukuksuzluklarıyla, iftiralarıyla, riyakarlıklarıyla yıllardır mücadele ettiğimiz bu hain örgütün eline kan da bulaştı. Hem de milletin kanı bulaştı. Bu millet her hatayı affeder, her eksiği hoş görür ama ihanet karşısında müsamahasızdır. Fetullahçı Terör Örgütü ülkeye de millete de ihanet etti. Bu hainlerin darbe girişimi görüntüsü altında sergiledikleri terör, Türkiye'nin işgali provasından başka bir şey değildir. Biliyoruz ki kendi milletine silah çeken, kendi ülkesini başkalarına da peşkeş çeker.

Bunların kökünü kazıyacağız, şu anda inlerine girdik. İşgalcileri hukuk içerisinde temizliyoruz.

İdam cezası parlamentoda görüşülmeli, eğer evet diyorsa ben bunu onaylarım.

 
Yıldırım: FETÖ'cü katillere dersini verdiniz!
 
Konak Meydanı’nda son nöbet: Cumhurbaşkanı’na 11 defter gidecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım: FETÖ'cü katillere dersini verdiniz!
Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ...
İki saldırı hakkında hükümetten ilk açıklama
Ulaştırma Bakanı Arslan, "Mardin Kızıltepe de bir polisimiz şehit, beş ...
Ve Kılıçdaroğlu istifa krizinin gölgesinde İzmir'de!
İzmir, CHP İl Başkanı Yüksel'in istifa ettiği gün CHP Genel Başkanı Kemal ...
 
Başbakan Yıldırım: Büyük bir belayı defettik!
Başbakan Binali Yıldırım Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine seslendi.
AK Parti'den genel af açıklaması!
AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, geçmişe dönük 5 yıllık af çıkacağına ilişkin ...
Erdoğan: Bu millet 'İmanlı Çılgın Türkler'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesi milletin darbe girişimine karşı ...
 
Özhaseki açıkladı: Askeri araziler ne olacak?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, askeri araziler için bakanlıkların ...
Kocaoğlu’ndan başkanlarla kritik zirve: Ne karar çıktı?
CHP İzmir’de Yüksel’in şok istifa sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı ...
CHP İzmir'de flaş karar: Yeni başkan kim oldu?
Yüksel’in istifası sonrası olağanüstü toplanan il yönetimi yeni başkanını seçti.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva