HABERLER>GÜNCEL
8 Kasım 2021 Pazartesi - 09:54

Eğlence kanlı bitmişti... Katilden kan donduran davranış!

İzmir'de eğlenmek için bir araya geldiği arkadaş ortamında bıçaklanarak öldürülen Baran Sarıbacak (23) cinayeti ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çocukluk arkadaşını 8 kez bıçaklayarak öldürdüğü için tutuklanan Hasan Akercan'ın olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi müzik dinlemeye devam ettiği öğrenildi.

Eğlence kanlı bitmişti... Katilden kan donduran davranış!

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; zil çalınca Baran'ın yaralı halde kapıyı açtığı ve gelen arkadaşlarına son nefesinde 'Hasan beni bıçakladı' dediği belirlendi. Eve gelen misafirler tarafından Alsancak Devlet Hastanesi'ne götürülen Baran Sarıbacak aşırı kan kaybından öldü. Baran Sarıbacak'ın eski kız arkadaşı Pınar Çaldıran'ın olay anında 112 yerine yanlışlıkla 118'i aradığı tespit edildi.

Acılı baba Mehmet Sarıbacak, "Baran'a daha önce defalarca bu arkadaşıyla görüşmemesi konusunda uyarıda bulunmuştum. Hasan'ın ailesine de 'oğlunuza sahip çıkın' demiştim. Baran her seferinde, 'Baba, Hasan benim çocukluk arkadaşım. Ondan bana zarar gelmez' diyordu. Baran bıçaklandıktan sonra kapıyı o halde açmış. Misafirliğe gelen arkadaşları hastaneye götürmüş. Belki erken götürülseydi kurtulurdu" dedi.

laydan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Hasan Akercan'ın polisteki ifadesi ortaya çıktı. Akercan, "Baran Pınar'a kötü sözler söyledi ve saldırdı. Ben de dayanamadım. Bıçak alıp vurdum" dedi. Çocukluk arkadaşını 8 kez bıçaklayan Hasan Akercan'ın olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi evde bulunan Baran'ın eski kız arkadaşı dövmeci Pınar Çaldıran ile birlikte oturup müzik dinlemeye devam ettikleri öğrenildi.

SON NEFESTE ACI SÖZLER
Kanlar içinde kalan Baran'ın zil çalınca kapıyı bu şekilde açarak gelen arkadaşlarına, son nefesinde 'Hasan beni bıçakladı' dediği belirlendi. Olayın üzerinden 20 dakika geçtikten sonra eve gelen misafirler tarafından Alsancak Devlet Hastanesi'ne götürülen Baran Sarıbacak'ın kan kaybından hayatını kaybettiği bildirildi. Baran Sarıbacak'ın eski kız arkadaşı Pınar Çaldıran'ın 112 yerine yanlışlıkla 118'i aradığı tespit edildi.

ACILI BABA KONUŞTU
Oğlunun çocukluk arkadaşı Hasan Akercan tarafından öldürüldüğünü söyleyen Baba Sarıbacak, "Baran'a daha önce defalarca bu arkadaşıyla görüşmemesi konusunda uyarıda bulunmuştum. Hasan'ın ailesine de 'oğlunuza sahip çıkın' demiştim"

"Baran her seferinde, 'Baba, Hasan benim çocukluk arkadaşım. Ondan bana zarar gelmez' diyordu. Baran ne zaman Hasan'ın yanına gitse bir sıkıntı yaşıyordu. Hasan en son park halindeki bir arabanın lastiklerini kesmişti. Lastiklerin parasını da ben ödemiştim. Sorunlu bir çocuktu" dedi.

OĞLUM HASAN'I POLİSE İHBAR ETMİŞTİ
Baba Sarıbacak, "Hasan ifadesinde, 'Baran eski kız arkadaşına bağırdığı için tartıştık' demiş. Kız bu olaylardan bahsetmedi. Pınar, Baran'ın 4 yıllık kız arkadaşıydı. 3 ay önce ayrılmışlardı. Arkadaşça görüşüyorlardı. Hasan genelde Pınar'ın evinde kalıyordu. Hasan'ın yaralamadan aranması vardı." dedi.

O evde saklanıyordu. Baran daha önce Hasan'ı polise ihbar etmişti. Belki de bu yüzden bir kızgınlığı vardı. Ben oğlumu uzaklaştırmak için her şeyi yaptım. Pınar'ın da o evden ayrılıp Menemen'de ailesinin yanına dönmesi için uğraştım ancak olmadı. Pınar'ın ailesine de 'kızınızı buradan alın' diye uyarmıştım" dedi.

ERKEN GÖTÜRÜLSEYDİ KURTULABİLİRDİ

Baran'ın Hasan tarafından bıçaklandıktan sonra zil çalınca kanlar içinde kapıyı açtığını söyleyen Mehmet Sarıbacak, "Baran kanlar içinde kapıyı açmış. Tesadüfen misafirliğe gelen Melisa ile erkek arkadaşı tarafından hastaneye götürülmüş. Belki erken götürülseydi kurtulurdu. İçeri girdiğinde Pınar ile Hasan içerde oturup müzik dinliyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi sohbet etmeye devam ediyorlarmış.

OLAY
Olay, 8 Ekim'de saat 01.00 sıralarında Konak ilçesi Alsancak semti Kültür Mahallesi'ndeki 8 katlı bir apartmanın 7'nci katındaki dairede yaşandı. Babası Mehmet Sarıbacak ile makine yedek parça imalat işiyle uğraşan Baran Sarıbacak eğlenmek için eski kız arkadaşı dövmeci Pınar Çaldıran'ın evine gitti.

Baran Sarıbacak, çocukluk arkadaşı Hasan Akercan, eski kız arkadaşı Pınar Çaldıran ile evde alkol alıp eğlenmeye başladı. Akercan ile Sarıbacak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönmesi üzerine, Baran Sarıbacak göğüs ve boyun kısmına yaklaşık 8 bıçak darbesi aldı.

Ağır yaralanan Sarıbacak, taksiyle Alsancak Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan genç, aşırı derecede kan kaybedince kurtarılamadı. Baran Hacılarkırı Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

 

 
Zorlu Konak’ta tartışmalı süreç: Yapı ruhsatında ne var?
 
İzmir’de sıcaklıklar düşüşe geçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolandırılınca, dalga geçen arkadaşını öldürdü!
Ankara'da bir süre önce emeklilik parasıyla emlak işine giren fakat ortağı ...
Kadir Şeker’in ailesi konuştu: Melek’ten farkı yok
Kadir Şeker’in ailesi, Melek İpek davasını örnek göstererek Kadir’in de ...
Otomobil bahçeye devrildi: 3 yaralı
Ankara'nın Çubuk ilçesinde bahçeye devrilen otomobildeki 3 genç ağır yaralandı.
 
Sevgilisini öldürdü, 'polisi arayın' deyip kendisine sıktı!
Antalya'da tartıştığı sevgilisi Ayşegül Sert'i tabancayla öldürdükten ...
Kundakçı vahşeti! İzmir'deki olayda hurdacı kurtarılamadı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir hurda deposu ateşe verildi. Yangında ...
Ticari araç şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ...
 
Minibüs koyun sürüsüne daldı: 34 koyun öldü!
Kars’ta minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan koyun sürüsünün arasında ...
Güvercinleri çalamayınca kafesi ateşe verdi!
Bursa Yıldırım'da güvercinlerin tutulduğu kafes ateşe verildi. Olayda ...
İzmir'de 52 kaçak göçmen yakalandı
İzmir'in Foça ilçesi açıklarında Yunan unsurlarınca Türk karasularına ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva