HABERLER>GÜNCEL
19 Haziran 2014 Perşembe - 08:41

Doçent cinayetinde flaş gelişeme: Sekreter...

Doç. Dr. Özdemir’i öldüren Prof. Dr. Ahmet G.’nin ‘boğazını keserken odadaydı’ dediği Asuman S.’nin cinayet saatinde fakültede olduğu kamera görüntüleriyle tespit edildi.

Doçent cinayetinde flaş gelişeme: Sekreter...

Selçuk Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet G.’nin, Çevre Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i boğazını keserek öldürdüğü Türkiye’yi dehşete düşüren vahşi cinayetin yankıları sürerken, olayla ilgili önemli bilgiler günışığına çıkmaya devam ediyor. Güvenlik kameralarını inceleyen Konya polisinin, iki bilim adamıyla ilişkisi olduğu öne sürülen ve aynı fakültede sekreterlik yapan Asuman S.’nin cinayetin işlendiği 2 Haziran’da olay saatine kadar fakülte binasında olduğunu tespit ettiği ortaya çıktı.
 
İKİ KİŞİYLE AŞK YAŞADI
 
Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Mühendislik Fakültesi Dekanı Handan G. ile evli olan iki çocuk babası Ahmet G.’nin (55) bir süre önce aynı fakültede sekreter olarak görev yapan taşeron firma çalışanı, evli ve iki çocuk annesi Asuman S. (35) ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü. Sekreter Asuman S.’nin daha sonra, bir süre önce eşinden boşanan iki çocuk babası Çevre Mühendisliği öğretim üyesi Özdemir’le (42) de gönül ilişkisi yaşamaya başladığı iddia edildi.
 
Daha sonra Ahmet G. ve Özdemir’in aynı kadınla gönül ilişkisi yaşadıklarını fark etmelerinin ardından, iki bilim adamı arasında husumet yaşanmaya başladığı öne sürüldü. Ahmet G., odasına giderek tartıştığı Özdemir’i boğazını keserek öldürdü.
 
PROFESÖR EŞİ İSTİFA ETTİ
 
Ahmet G., Asuman S.’nin, “cinayet esnasında odanın hemen dışında bulunduğunu ve kapayı arkadan kilitleyerek anahtarı da odanın içine attığını” öne sürdü. Asuman S. de, “cinayete iştirak suçundan” gözaltına alındı.
 
Ahmet G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, iddiaları reddederek cinayetle bir ilgisinin olmadığını söyleyen Asuman S. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Üniversite yönetimi daha sonra Asuman S.’nin işine son verirken, Ahmet G.’nin Mühendislik Fakültesi Dekanı olan eşi Prof. Dr. Handan G.’nin de istifasını istedi. Handan G. üniversite yönetiminin “istifa et” çıkışı üzerine görevinden istifa etti.
 
CİNAYETTEN ÖNCE GELMİŞ
 
Türkiye’yi sarsan cinayetle ilgili soruşturmasını derinleştiren Konya polisi, üniversite ve olayın meydana geldiği fakültedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, olayla ilgili tüm ifade ve iddiaları göz önünde bulundurarak çok titiz davrandı. Cinayet Büro Amirliği ve Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin yaptığı ortak kamera incelemesi sonucu, Asuman S.’nin cinayetin meydana geldiği 2 Haziran‘da saat 17.15’te olay yeri olan Mühendislik Fakültesi binasında olduğu tespit edildi.
 
KORİDORDA KAMERA YOK
 
Asuman S.’nin cinayet saatine kadar da fakülteden ayrılmadığı, bu saatten sonra binadan ayrıldığı saptandı. Ancak, cinayetin işlendiği odanın bulunduğu koridorda kamera olmaması ise polisin işini zorlaştırdı. Bu durum Asuman S.’nin cinayet anında tam olarak nerede olduğunun belirlenmesini engelledi. Asuman S.’nin, iddia edildiği gibi Ahmet G.’nin arkasından cinayetin meydana geldiği Özdemir’in odasının önüne kadar gidip gitmediğini belirlemeye çalışan Konya polisi, olayla ilgili araştırmasını sürdürüyor.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de koca dehşeti: Karısının burnunu kesti ve...
İzmir'de, eşi tarafından elleri kolları bağlandıktan sonra ormanlık alanda ...
Flaş! Genelkurmay’dan Balyoz kararına ilk tepki
Anayasa Mahkemesi’nin verdiği Balyoz kararı başta Genelkurmay Başkanlığı ...
AYM’den bir flaş karar daha: Avcı'ya da tahliye yolu
Balyoz davasında sanıkların haklarının ihlal edildiğine karar vererek ...
 
Flaş! Anayasa Mahkemesi'den 'Balyoz' gibi karar!
Anayasa Mahkemesi, Balyoz davasında yapılan 230 başvuruyu birleştirerek, ...
Flaş! Müşavirin vicdanlara tekmesine zaman aşımı!
Maden faciasından sonra Soma'da bir kişiyi tekmelerken görüntülenen Başbakanlık ...
Kenan Evren’in duruşmadaki son sözleri
12 Eylül davasında Kenan Evren'e müebbet hapis cezası verildi. Hüküm açıklanmadan ...
 
Polisten kaçan su satıcısına metrobüs çarptı
İstanbul’da E-5 karayolunda polisten kaçmaya çalışan iki su satıcısına ...
İZİKAD’dan coşkulu 6. yaş kutlaması
Kadınlar için yaptığı hizmetlerle ve projelerle gücüne güç katarak bu ...
Memurlardan Büyükşehir önünde isyan sofrası!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan memurlar toplu sözleşme görüşmelerinden ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva