HABERLER>SPOR
19 Mayıs 2022 Perşembe - 15:40

Denizli kararını açıkladı!

Altay'da yarın gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi ismi başkan adaylığı için ön plana çıkan kulübün sembol ismi Mustafa Denizli, yaptığı yazılı açıklamayla kongrede aday olamayacağını ancak kulübe veda etmediğini dile getirdi.

Denizli kararını açıkladı!

Altay camiasına seslenen Mustafa Denizli, "Bugüne kadar olan sessizliğimiz, omuzlarımızda sizlerin bize duyduğu güvenin hakkını vererek, Altay'a hizmet hevesimizi son ana kadar mümkün kılabilmek içindi. Altay'ımızın bu zorlu süreci atlatabilmesi, yeni bir gelecek planlanması hayali ve hedefi ile güçlü bir yönetim, yeni bir yapılanmayı mümkün kılmak için haftalardır var gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Bu süreçte bizlerle bu ülküyü, camiamıza duydukları gönül bağı ile hayata geçirme gayretinde olan geçmiş dönem başkanlarımız, yüksek divan kurulu üyelerimiz ve geçmiş dönem yöneticilerimizin de her an bizlerle çalıştıklarını bilmenizi isteriz. Süreçte Altaylılık duruşu ve kalbi bağlılığı ile her adımda yanımızda olan, sonuçtan bağımsız, hiç hesapsız maddi tüm olanaklarını bu uğurda sorgusuz kullanmaya hazır herkese sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

"BİR TAKIM KURABİLME OLASILIĞI NEREDEYSE İMKANSIZ"
Süreçle ilgili yaşadıkları ve yaptıkları konusunda bilgiler aktaran Mustafa Denizli, "Gece gündüz, uykusuz ama umudu kaybetmeden, çalınmadık kapı, başvurulmadık merci kalmadan, hukuki açmazlarımızı bertaraf edebileceğimiz her yolu denedik. Rasyonel olmadığını bilmemize rağmen, yüreğimizi, bilgimizi, elimizde olan her imkanı seferber ederek yeni yollar bulmaya çalıştığımızı lütfen biliniz. Velakin Altay'ımız salt maddi açmazlarla boğuşmamaktadır. Maddi açmazların ortadan kaldırılması durumunda dahi hukuken engellere takılmıştır. FIFA tarafından koyulan ikinci dönem transfer yasağı ve mevcut futbolcuların neredeyse tamamının sözleşmelerinin bu sene bitmiş olması, gelecek sene için bir takım kurabilme olasılığını dahi neredeyse imkansız kılmıştır" ifadelerine yer verdi.

"ALTAY ALTAYLILARINDIR"
Mustafa Denizli, Prof. Dr. Ahmet Çoker ve İbrahim Akman imzasıyla paylaşılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Hayatlarımızı askıya alarak, her zorlukla mücadele etmeye hazır olan bizler, başarının sonuç odaklı değil, tam bir takım çalışması ile ve bir camia bütünleşmesi ile taraftarından çalışanına kadar aynı amacı arzulayarak yakalayacağımızı biliyoruz. Bu uğurda hangi kademede olursak olalım inancımızı ortaya koyacak heves ve yüreğe sahip olduğumuzdan emin olabilirsiniz. Ancak sizlerle sadece bir kısmını paylaştığımız şartlardan ötürü, bu aşamada herhangi bir görevin sizler ve bizler adına tatminkar olamayacağı endişesindeyiz. Günlerdir bizlerle inancımızı ,ülkümüzü, hedefimizi paylaşan fedakar Altaylı dostlarımıza, ne olursa sevgisini esirgemeyen siz değerli Altaylılara yeniden teşekkür ederken, bunun bir veda olmadığını bilmenizi isteriz. Altay Altaylılarındır. Saygılarımızla."

 
Çeşme'de 'bando' krizi!
 
'Yerli otomobil 2023'te caddelerde olacak'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da kongre yarın... Gözler Denizli'nin kararında!
SPOR Toto Süper Lig'de küme düşen Altay'ın 28 Nisan'da organize edilip ...
Göztepe'de o isimler kalacak!
Spor Toto Süper Lig'e pazar günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor ...
Menemenspor'da Yazıcı'nın durumu belirsiz
1inci Lig'e veda eden Menemenspor'da sözleşmesi sona eren Recep Yazıcı'nın durumu belirsiz.
 
Karşıyaka'da Mustafa ve Cenk devam!
TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Karşıyaka iç transferde ön libero Mustafa ...
Altınordu, sezonu Bolu'da kapatıyor
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Balıkesirspor'u 2-1 yenerek ...
Bornova Belediyesi Karşıyaka rövanşta
Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'ndeki Play-Off çeyrek final ilk maçında ...
 
UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kazanan belli oldu
UEFA Avrupa Ligi finalinde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta ...
Son haftanın hakemleri belli oldu
Spor Toto Süper Lig'de sezonun son hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Altay'ın kalecisi Mateusz Lis sözleşmesini feshetti!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay, kalecileri Mateusz Lis'in verdiği ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva