HABERLER>EGE
13 Aralık 2016 Salı - 20:59

‘Çöpten çıkan istismar dehşeti’ Denizli’de çekilmiş

Antalya’da bir kağıt toplayıcısı tarafından çöpte bulunduğu iddia edilen harddisk ve flash bellekteki gizli kamera ile çekilmiş çocuk istismarı görüntülerinin, Denizli'nin Çal İlçesi Denizler Mahallesi'ndeki bakkalda çekildiği ortaya çıktı.

‘Çöpten çıkan istismar dehşeti’ Denizli’de çekilmiş

Antalya Manavgat'ta kağıt toplayan Mehmet Türkan, geçen cuma günü saat 16.00 sıralarında yengesi Alime Türkan ile birlikte Çakalderesi Mevkii'nde çöp konteynerini karıştırırken, içinde harddisk ve flash bellekler olan poşeti gördü. Poşeti alan Mehmet Türkan, eve gittiğinde merak ederek açtı. Hard diskleri bilgisayarına bağlayarak izleyen Mehmet Türkan gördükleri karşısında şoke oldu.

Videolarda çocuk istismarına ilişkin görüntülerin yer aldığını belirten Mehmet Türkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Asayiş Büro ekiplerine hepsini teslim etti.

Görüntülerde 30-35 yaşlarında erkeğin bir bakkal dükkanı olduğu tahmin edilen bir mekanda bir erkek çocuğu elle taciz ettiğinin görüldüğü belirtildi. Küçük yaştaki kız ve erkek çocuklarının bulunduğu belirtilen kayıtlarda, sadece çocukların değil, bakkala gelen müşterilerin de gizlice çekilmiş görüntüleri olduğu öğrenildi.

Yapılan araştırmada gizli kamerayla çekilen çocuk taciz görüntülerinin Denizli'nin Çal İlçesi, Denizler Mahallesi'nde bakkallık yapan ve geçen Ağustos ayında iki kız çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınıp tutuklanan H.A.'nın işyerine ait olduğu ortaya çıktı. Yer tespitinin, konuşmalardaki bazı anlatımlardan yola çıkılarak yapıldığı öğrenildi.

Kocabaş D Tipi Cezaevi'nde yatan H.A.'nın sahibi olduğu bakkalda çocukları taciz ederken, gizli kamarayla görüntüleri çektiği ileri sürüldü. Denizler Mahallesi'nde yaşanan taciz olayı görüntülerinin, Antalya'nın Manavgat İlçesinde çöpte kağıt toplayıcısı tarafından tesadüfen bulunması ise polis tarafından araştırılıyor.

Taciz suçundan tutuklanan H.A.'ya ait görüntülerin Manavgat İlçesindeki çöpe kim ya da kimler tarafından ne şekilde atıldığı ise belirlenemedi.

TACİZE UĞRAYAN ÇOCUĞUN DEDESİ: PARA TELİF ETTİLER
Denizli'de bakkal H.A.'nın taciz ettiği 11 yaşındaki ortaokul öğrencisi A.A.'nın Kıbrıs Gazisi dedesi Nişat A., "Torunumu evde göremeyince bakkala gittim. Girdiğimde kucağında gördüm kızdım, daha sonra jandarmaya ve savcılığa gidip, şikayetçi oldum. Mahkemede bakkala borcum olduğunu söyleyip, beni yalancılıkla suçladı, ancak kanıtlayamadı. Borcum yok. H.A.'nın taciz ettiği başka çocukların ismini verdiğim için ailelerinden baskı gördüm. Tutuklanan H.A.'nın babası şikayetten vazgeçmem için 5 bin lira teklif etti, enişteleri 10 bin lira teklif etti, kabul etmedim. Ağabeyi de 14 bin lira teklif etti almadım. Namusumu parayla satmam dedim. Sonuna kadar şikayetçiyim, asla vazgeçmeyeceğim. Görüntüler incelendikten sonra başka çocuklarda ortaya çıkacak. Aileleri görecek" dedi.

Tacize uğrayan A.A. ise bakkala gittiklerinde H.A.'nın yiyecek ve içecek vererek kendisini kucağına aldığını, öptüğünü söyledi. (DHA)

 
FETÖ elebaşının Edirne'deki evinde arama yapıldı
 
Karayılan ve Kalkan hakkında yakalama kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gediz Nehri’ni kurtarmak için yeni eylem planı
Gediz Nehri'nin kirlilikten kurtarılması için 'Manisa Endüstriyel Simbiyoz-Yeşil ...
Belediye FETÖ kampını yıktı!
Balıkesir'in Edremit ilçesinde daha önce FETÖ mensuplarının kullandığı ...
Muğla'nın plajlarında 8 mavi bayrak iptal!
Muğla'da 4'ü Bodrum, 4'ü de Marmaris'te olmak üzere toplam 8 özel tesis ...
 
Suikast timinin yakalanmasında çaba gösterenlere teşekkür belgesi
Muğla Valisi Çiçek, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemek ...
Tayland tatilinde feci son: Egeli işletmeci...
Aydın Kuşadası'nda restoran işleten genç aşçı, eşi ve oğluyla tatil için ...
HDP Manisa binasında arama
Manisa’da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ...
 
Balıkesir'de HDP'ye terör operasyonu
Balıkesir HDP İl Başkanı, Başkan Yardımcısı ve bazı ilçe başkanlarının ...
Aydın’da ‘kimyasal’ alarm: 6 kişi hastanelik oldu
Aydın'da yola dökülen kimyasal maddeden etkilenme olasılığı üzerine 3'ü ...
72 sanıklı FETÖ davasında ilk duruşma raporu!
FETÖ/PDY'nin, Denizli'nin Tavas ilçesindeki "çatı yapılanması"nın anlatıldığı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva