HABERLER>POLİTİKA
16 Ekim 2015 Cuma - 10:14

Çıray: Vatandaşı yok sayan yok olur!

Vatandaşlarımızın 7 Haziran'da yapılan seçimde on üç yıldır devam eden tek parti iktidarını sona erdirdiğini ve değişim istediğini tüm açıklığıyla ortaya koyduğunu vurgulayan CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Dr. Aytun Çıray, yeni bir seçimle halkın iradesini yok sayanların 1 Kasım’daki seçimlerde yok olacağını söyledi. Çıray, “Siyasi ve ekonomik krizlerle boğuşan Türkiye için 1 Kasım Demokrasinin şafağı olacak. CHP, ekonomimizi yeniden üreten ve adil paylaşan bir düzene kavuşturacak, Türkiye’yi krizden çıkaracak” dedi.

Çıray: Vatandaşı yok sayan yok olur!

Genel Seçim çalışmalarında temposunu yükselten CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Dr. Aytun Çıray, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve partilileriyle birlikte Çaltılıdere ve Hacıömerli’de esnaf ve yurttaşları ziyaret etti. İlgiyle karşılanan Milletvekili Çıraya yurttaşlar sorun ve çözüm önerilerini aktardı.
 
HALKI YOK SAYAN YOK OLUR
Aliağalıların kısa zaman aralığında seçim tekrarlarının ülke ekonomisini olumsuz etkileyeceğini dile getirmesi üzerine CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “7 Haziran Genel Seçimi ile yurttaşlarımız, 13 yıldır devam eden tek parti iktidarını sona erdirdi ve değişim istediğini açıkça gösterdi. Partimiz, seçimlerden çıkan sonucu saygıyla karşıladı. Bir ateş çemberinden geçen ülkemizin hükümetsiz kalmaması ve yaşanan sorunlara kalıcı çözümlerin bulunması için her türlü fedakârlığı sonuna kadar yaptı. 7 Haziran’daki seçim sonuçlarını kabullenemeyen iktidar nimetlerini bırakmak istemeyenler, samimiyetten uzak sözde koalisyon görüşmeleriyle ülkenin vaktini çaldı. Hükümet kurma görevi CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verilmedi. Kutuplaşmayı ortadan kaldırmanın ve ortak aklı egemen kılmanın peşinde olan Genel Başkanımıza bu görevin verilmemesi demokrasinin ayaklar altına alınması demekti. Bu seçimler milletimize milyarlarca liraya maloluyor. Halbuki bu parayla biz ülkemizin acil ihtiyacı olan okullar, hastaneler yapabilirdik. Esnafa çiftçiye destek verebilirdik. Bunların yapılması yerine seçim tekrarına gidiliyor. Bunu yaşayarak gören yurttaşlarımız 1 Kasım’da yapılacak genel seçimde bunun hesabını soracak AKP’ye unutulmaz bir ders daha verecek. Bundan zerre kadar endişemiz yok, sizlerin de olmasın” şeklinde konuştu.
 
“ÖNCE TÜRKİYE”
Geçen seçimdeki vaatlerine olmaz diyenlerin, verdikleri kanun tekliflerini reddedenlerin şimdi kendilerini taklit etmeye çalıştığını savunan CHP Milletvekili Çıray, “Ekonomik krizden çıkış, hukuk düzeninin tesis edilmesi, yaratıcı ve yenilikçi sektörlerin gelişmesi, bilgi ekonomisinin üzerinde yükseleceği eğitim atılımlarının gerçekleştirilmesine bağlıdır. Üretenin desteklenmesine, kaynakların yolsuzlukla çarçur edilmemesine, girişimciler için eşit ve adil rekabet ortamının yaratılmasına bağlıdır. Sosyal yardımların oy toplama için değil, hak olarak verilmesine bağlıdır. Sosyal politikaların seçim yatırımı değil, Türkiye’nin geleceğine yatırım olarak gören vizyonun ortaya koyulmasına bağlıdır. CHP, ekonomimizi yeniden üreten ve adil paylaşan bir düzene kavuşturacak” sözleriyle kendisini dinleyenlere moral verdi.

 
AK Partili Hotar: Silahların üstü betonla kaplanana kadar…
 
Bucalılar Sokak Kütüphanesi’ni çok sevdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Hotar: Silahların üstü betonla kaplanana kadar…
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı ...
MHP Adayı Kılıç: Milletimizin gücü...
Seçim çalışmalarına Karabağlar’da devam eden Milliyetçi Hareket Partisi ...
Yıldırım: Bölücülük bitti, sıra terörde!
AK Parti İzmir Adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarına devam ediyor. ...
 
Çarpıcı anket: Tek başına iktidar mı koalisyon mu?
Türkiye uzun süredir ilk defa bir seçime bu kadar yoğun ve sıkıntılı bir ...
AK Parti Adayı Kalkan: İzmir’e ilaç olacağım
İzmir AK Parti Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Urla AK Parti Kadın Kolları ...
Dışişleri'nden AİHM'in soykırım kararıyla ilgili açıklama
Dışişleri Bakanlığı, AİHM'nin "Perinçek-İsviçre davası" kararıyla ilgili ...
 
Böke EGİAD’a vaatlerini anlattı: Demek ki kaynak varmış
Ege Genç İş Adamları Derneği (EGİAD) 1 Kasım seçimleri öncesi siyasi partilerle ...
Bahçeli'den hükümete istifa çağrısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki saldırıyla ilgili değerlendirmelerde ...
MHP’li Vural’dan yasak çıkışı: Kimler korunmak isteniyor?
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara'daki patlamayla ilgili getirilen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva