HABERLER>POLİTİKA
27 Şubat 2024 Salı - 08:45

‘Çiğli’nin Karaoğlan’ı net konuştu: Bu çöp buradan kalkacak!

CHP’nin Çiğli Belediye Başkan adayı, ilçe sakinlerinin “Karaoğlan” lakabını taktığı Onur Emrah Yıldız, Harmandalı çöplüğünün artık varlığını daha fazla sürdüremeyeceğini belirterek, “Menderes’teki tesis için iş tek imzaya kaldı. Nedense o imza atılmıyor. Tüm halkımızla, hatta Cumhur İttifakı ve muhalefetteki diğer ilçe başkanlarıyla, eylem yapmayı düşünüyoruz. Bu konu, siyaset üstü bir anlayışıyla ele alınmalı. Başkanlığım dönemimde bu sorun çözülecek” açıklamasında bulundu.

‘Çiğli’nin Karaoğlan’ı net konuştu: Bu çöp buradan kalkacak!

EGEDESONSÖZ - CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, SONSÖZ TV’de katıldığı programda Gazeteci- Yazar Muhittin Akbel’in sorularını yanıtladı.  Yıldız; Çiğli’deki adaylık sürecinin nasıl işlediği, vatandaşların ilgisi, gerçekleştirmek istediği projeleri, kentsel dönüşüm, Harmandalı Çöplüğü gibi konularda önemli açıklamalarda bulundu.

ÇİĞLİ, GÜNEBAKAN ÇİÇEĞİ GİBİ YÜZÜNÜ CUMHURİYET’E DÖNMÜŞ BİR İLÇE
Geçtiğimiz günlerde Çiğli’de düzenledikleri, binlerce insanın katıldığı Fener alayındaki coşkunun kendisini çok mutlu ettiğini, heyecanlandırdığını anlatan Onur Emrah Yıldız, “O özel günde yaşadığım duyguları anlatacak kelime bulamıyorum. Spesifik bir duyguydu. Hayatım boyunca unutamayacağım bir andı. İnsanların coşkusu, arabalardan sallanan bayraklar sevinç gösterileri… Hepsini üst üste topladığımızda bendeniz için unutulmaz, çok özel bir anı bırakacak özel bir anıydı benim için. Fener alayı yürüyüşünde Atatürk posteriyle,  bayrağımızla birlikte alandaki coşku daha da büyüdü. Çiğli, cumhuriyeti özümsemiş bir kent. Cumhuriyet’in değerleriyle özdeşleşmiş adeta yüzünü günebakan çiçeği gibi cumhuriyete dönmüş bir ilçede belediye başkan adayı olmak işimizi daha da kolaylaştırdı. 31 Mart’a doğru emin adımlarla ilerliyoruz. En yüksek oy ile ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

İNSANLARIN GÖZLERİNDE O ENERJİYİ HİSSEDİYORUM
CHP’nin 1999 seçimlerinden beri Çiğli’deki iktidarı olduğunu, kendisinin CHP’li 6. Belediye Başkanı olacağını belirten Yıldız,  yüzde 70 oy hedefinin motivasyonunu şu sözlerle ifade etti:

“Bir kere CHP adayı olarak bu kentte doğmam, ilk oyunlarımı bu kentte oynamam, ilkokul arkadaşlarımla hala sokaklarda buluşabilmem, ailemin ticaretle uğraşmasından kaynaklı Çiğli’de bütünleşmiş ticari ve sosyal yapımızın olması, siyaseten babamın, amcamın CHP’nin kademelerinde görev almasından kaynaklı bizim ailenin CHP’ Çiğli’de bütünleşmiş durumu söz konusu. Bizim orada bir de şahsi oylarımız var. Bulunduğum bürokrasiden gelen şahsi oylarımız, mesleğimin belediyecilik olması, bunları üst üste topladığımızda bence oy potansiyelimizin yükseleceğine inanıyorum. Diğer bir bakış açısı da şu. 26 mahalledeki tüm sorunlara çok hakimim. Sadece altyapı üstyapı olarak değil sosyoekonomik olarak, kültürel eksiklikler, şehrin geçmişiyle bugünü arasında kuracağımız en ciddi vaatler anlamında kiminle sohbet etsek bunun karşılık bulduğunu görüyorum. Dokunduğum her yerde insanların gözlerinde ve kalbinde o enerjiyi hissedebiliyorum. Tüm bunlardır bana yüzde 70 oy hedefini söyleten…”

TEK BİR GÜÇ, TEK BİR HEDEFE DOĞRU İLERLİYORUZ
Çiğli’de yaşanan adaylık krizinden sonra Genel Başkan Özgür Özel’in, adaylığı geri alınan Uygar Yıldırım’ın gönlünü aldığı hatırlatılan Yıldız, “Uygar Bey size destek veriyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Uygar arkadaşımız ile telefonda görüşüyoruz. Birkaç kere yüz yüze görüştük. Şimdi Cemil Bey ile beraber geziyor. Zaten partili bir arkadaşımız ve partililik bilinciyle hareket ediyor. Desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer aday adayı bir arkadaşımız başka bir partiden adaylık başvurunda bulundu. Diğer aday adayı arkadaşlarımızın hepsi, beni ararlar, eksik kaldığım yerde bana sormadan hemen o eksiği kapatırlar. CHP’nin siyasetini benimsemiş gerçek aday adayları bu şekilde davranıyor. Parti içi rekabet bittikten sonra partinin adayı arkasında tek bir güç tek bir hedefe doğru ilerliyoruz. Aday adaylarımız ile sürekli istişare halindeyiz.”

KENT KİMLİĞİNDE GEÇMİŞ İLE BUGÜN ARASINDAKİ BAĞI KURACAĞIZ
Çiğli’de yaşayan bir vatandaşın, ilçenin estetikten yoksun, en bakımsız ilçesinin Çiğli olduğu yönündeki görüşünü ve “Onur beyin yerinde olsam, öncelikle parkları yeniler, yenilerini yapar, yolları düzeltirdim” sözleri hatırlatılan Onur Emrah Yıldız, “Öncelikle o eleştirileri yapan yurttaşımıza teşekkür ederim” dedi ve ekledi:

“Kentimizin en büyük sorunu imar ve kentsel dönüşüm. Bir şehrin imarı o şehrin anayasasıdır. Bu sorunu çözmemiz için akılcı, katılımcı, bugün için değil, bizden sonrakilere net bir miras bırakabileceğimiz bir imar bırakacağız. Bu konuyu ivedi olarak ele alacağız. Çiğli’nin merkez mahallelerinde Şirintepe, Güzeltepe… Eski İstasyonaltı  dediğimiz Ataşehir mahallesinde pazaryerinin arkasındaki lokasyonda yine Balatçık’ta Dağ mahallesi Erzurumlular mahallesi Küçük Çiğli Dağ mahallesi, Harmandalı Gazi Mustafa Kemal, İnönü, Uğur Mumcu, Ahmet Efendi’nin bir kısmında tam olarak imar düzenlemesi görmediği için sorunlarımız sıkıntılarımız var. Çok uzman bir ekiplePR çalışmamız devam ediyor. Çiğli’nin kent kimliğini geçmiş ve bugün arasındaki bağı kuracağız ve bunu ileri götürecek bir imar düzenlemesi ile yapacağız. Çok şeffaf ve erişilebilir, herkesin katılımı ile yapacağız bunu. Kesinlikle çok haklı bir soru.”

PLANLAMA OLMADIĞI İÇİN KENT KÖHNE DURUYOR
1999’dan beri Çiğli’de iktidar olan CHP’li belediyelerin eksikleri veya fazlası nedir, sorusunu cevaplayan Yıldız, “Planlama sorunu var elbette. 1992’ye kadar Karşıyaka’nın arka mahallesinde olmasından kaynaklı bir statüsü var. Bunları gözardı edersek haksızlık etmiş oluruz. Geçmiş dönemlerde planlamada eksiklikler olmuş. Ne yazık ki çöp sorunu ve atık su arıtma tesisinin Çiğli’de inşa edilmesinden kaynaklı bazı sorunlar ertelendiği ve Çiğli’de buna bir tepki doğmadığı için bazı sorunlar halının altına birikmiş. Bu demek değil ki çözülemez. Bütün bu sorunların nasıl çözüleceğini lansmanda açıklayacağız. Ciddi bir planlama gerekiyor. Bunu yaparken de bütün süreci açık ve şeffaf ilerletirsek insanların nefes alabileceği yürüyüş yolu, kafelerin olduğu, gençlerin çayını kahvesini içtiği kent ortamında çocuklarını rahatça gezdirebilecekleri alanları kazandıracağız. Tek bir şey lazım; imar ve planlama. Elzem bir konu bu. Adrese dayalı kayıt sistemine göre 22 bin 275 bina var Çiğli’de. Bu da 110 bin 900 daire yapar. Bu dairelerin 98 bin 952’sinde aktif insan yaşıyor. Yüzde 57’si 2000 öncesi yapılmış. Çok ciddi bir stok. 56-57 bin stoku 2000 öncesi yapılmış. Yapılırken bir planlama olmadığı gibi kent biraz köhne duruyor. Bazı aksaklıkların olduğunu görüyoruz. Hiç vakit kaybetmeden Büyükşehir’in devam ettirdiği uzlaşı süreci, köyiçi imar planları çok hızlı kentsel dönüşüm ofisimizi açacağız. İmar plan çalışmalarını yaparken gönül rahatlığıyla herkes inanacak. Benim iddiam şu: Razı ve rızalık esasıyla kentimizin konutunu çok hızlı şekilde depreme dayanıklı yapacağız. Bunu yaparken de kamusal alanlar kazandıracağız. Bunlar hayal değil. Bunları çok hızlı yapmak zorundayım” ifadelerini kullandı.

KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETEN KÜLTÜR MERKEZİ
Seçildiği takdirde gerçekleştireceği projelerinden bahseden Yıldız, “Mali disiplini sağlamak şartıyla, yapacağım en büyük şey şu: Cemil Başkan ile de görüştük geçenlerde. Ataşehir’de ESHOT otoparkımız var, burası Hazine arazisi. Büyükşehir’e tahsis edilmiş bu arazi. Büyükşehir mağduriyet yaşamasın diye, Çiğli’nin başka bir alanında müsait bir alan vereceğiz. Bu alanın tahsisini kendimize isteyeceğiz. AB fonlarından Horizon kapsamında ekolojik bir bina yapacağız; çelik ve ahşap üzerine. Kendi enerjisini üreten, pis suyunu arıtan, alanın yüzde 80’i yeşil alan kalacak. Yüzde 20’si İzmir’in temel ihtiyaçlarını karşılayacak kongre ve kültür merkezi. Adı da Ahmed Arif Kültür Merkezi olursa çok mutlu olacağım. Bunu yapabilirsek Çiğli’deki tüm STK’ların, hemşehri derneklerinin barınabileceği bir modelleme. Özellikle engelli kardeşlerimizin down sendromlu kişilerin aileleriyle birlikte konaklayabileceği, tüm kentlilerin rahatça nefes alabileceği bir sosyal yeşil alan oluşturacağız. Kent uzlaşısının sağlanacağı bir modelle olacak. Bu merkez de AASSM paralelinde bir merkez olacak” dedi.

EKONOMİK KRİZ SİYASİ TERCİH TANIMIYOR
Çiğlili vatandaşların yaşamıyla ilgili gözlemlerini, aralarında geçen diyalogları anlatan Yıldız, şunları söyledi:

“Ben günlerdir pazar pazar dolaşıyorum. Bir dokunuyorum bin ah işitiyorum. Bu ekonomik kriz, siyasi tercih tanımıyor. Seçmen, ideoloji tanımıyor. Hepimizi yerle yeksan etmiş durumda. Geceleri insanlar pazaryerine gidiyor. Patatesin çürüğüne, soğanın küflüsüne mahkum bırakılmış durumdayız. Çocuklarımızın beslenme çantaları boş. Ev ziyaretleri yaptığımda evlilik hayalleri kuran gençlerin hayallerini gasp edildiğini görüyorum. Çok ciddi bir işsizlik var. Keza sosyal belediyecilik, keza iş konusunda çok ciddi bir şekilde istihdam yaratmaya çalışıyoruz. Gelin görün ki merkezi iktidar politikaları sonucunda en yakın seçimlerde bizlerden bir umut bekliyor. İnsanlarda şöyle bir ümitsizlik hakim. Çocuğum okudu ne olacak, oğlum işsiz ne olacak? Bu kabul edilemez bir şey. Bizler yerel siyasetçiyiz. Bizim görevimiz daha fazla sosyal belediyecilik yapacağım, hizmet edeceğim demek. Kadınların ev ekonomisine katılması için kreşler açacağız. Yaş alma merkezleri gibi alanlar yaratacağız demek isterim ama merkezi iktidarın politikaları beton ve ranta teslim edilmişken bir yığın sorunla beraber insanlarda korkunç bir yoksulluk var. Sahada gördüğümüz tek şey emin olun bu.”

BANA, BİZİM OĞLAN DA DİYORLAR, KARA OĞLAN DA…
Vatandaşlarla diyaloglarından bahseden Yıldız, “İnsanlara temas etmeyi seviyorum, samimi olmayı da seviyorum. Dinlerken el ele göz göze durmayı seviyorum. Onlar da beni evladı gibi seviyorlar, her ne kadar ses tellerim bozulsa da eve gittiğimde çok mutlu uyuyorum. Hiç kimseyi kırmıyorum, yalan vaatte bulunmuyorum. Bir sokaktan geçerken insanların hikayelerini biliyorum. Ben o mahalleye hiç gitmemiş bir aday değilim. O evdeki sorunları dahi biliyorum. 15 günde bir pazara gidildiğini, kızgın ve öfkeli gençleri biliyorum. Kemal Sunal’ın dediği gibi ben bir balon değilim. Onların içinden geldiğim için onlar da beni kabul ediyorlar. Ben belediyeciyim. Hayatımla özdeşleşmiş. Sorunu çözmek için her yeri ararım, sorarım. Onlar da beni ‘bizim oğlan’ diye seviyorlar. Bir büyüğümüz bana sarıldı, ‘kara oğlan’ diye sevdi. Bu da bende bir enerji yaratıyor” diye konuştu.

KADIN VE GENÇ ADAY LİSTESİ YAPARKEN VEFAYI UNUTMADIK
Meclis üye listesinde kadın üyelerin sayısının artmasından ve listelerle ilgili en küçük bir sorunun dahi yaşanmamış olmasından da söz eden Onur Emrah Yıldız, şu değerlendirmelerde bulundu:

“1999’dan beridir partimizin yönettiği belediyede sanırım ilk defa meclise seçilecek sırada 6 kadın aday var. Bu da kadınlara ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. Mecliste kadın ve genç aday listesi yaparken vefayı da unutmadık. Çiğli’mizin güzide doktorlarından, herkesin gittiğinde tedavi olduğu rahmetli Leman ablamızın eşi Yakup Abiyi yazdık. Belediyemizin 5 yıl belediye başkanlığı yapmış rahmetli Metin Solak’ın oğlu Ali Haydar Solak’ı listeye yazdık. Yine bizim 72 millete aynı nazardan baktığımızı anlatmak için Boşnak olan Kasım Bakırcı’nın oğlu Mustafa Bakırcı’yı, haberi yokken listeye aldık. Çiğli’nin yerlisi Dramalı Ali’yi aldık yazdık. Emekli felsefe öğretmenimiz Edip hocayı yazdık. Pırıl pırıl avukat Alev Koç’u yazdık. 24 yaşında pırıl pırıl bir psikolog olan Göze Taşkıran’ı aldık yazdık. Bunu yaparken buraya bir de esnaf katalım. Ata sanayi’nin kıymetli başkanı Hamza Duran’ı yazdık. Emekli astsubayı yazdık. Listeyi yazarken partide emeği olan belediye tecrübesi olan Niyazi Aslan’ı yazdık. Meclis üyelerinin çoğu listeye yazıldığını Salı günü akşam 17.00’de öğrendi. Mümkün mertebe yeni Çiğli’yi yaratabilmek için en üst düzeyde özen gösterdik. Listeye yazılamayanlar birbirinden kıymetli insanları da unutmadık, zamanı gelince mutlaka bir yerde bu işin içine katacağız. Keşke herkesi bir yere yazabilsek. İçimde bazı kırgınlıklar benim de. Ama emin olsunlar, siyasette tek başımıza değil hep beraber devam edeceğiz. Siyaset sadece belediye meclis üyeliğinde değil. Tekrar kongrelerimiz olacak, il yönetimleri gelecek, kent konseylerimiz var, belediyenin iştirakleri var. Başka mecralarda da mutlaka değerlendireceğiz.”

ÇOK GÜZEL BİR YOL AÇTIK
Çevre Mühendisleri Odası’ndan siyasete atılanların olmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Yıldız, “İzmir’de çevre mühendisi iki aday var. Biri ben, diğeri Karabağlar adayı Helil hanım. İki çevre mühendisin adaylığına, bir çevre mühendisi olarak çok sevindim, mutlu oldum. Çevre mühendislerinin toplumdaki statüsünü kazanması açısından bence çok güzel bir yol açtık. Çevre mühendisi dostlarımızın siyasete girmesi anlamında çok uzun bir yolcuğun ilk adımlarını biz attık. Odamız için de bence tarihi bir adım oldu. Bu saatten sonra izmir’deki statüsü iki tık üç tık ileri götürdü. Çevre Mühendislerinin de bu işe dahil olması hem mesleki deneyimleri, bilgileriyle beraber uzun bir serüvenin hikayesini yazabileceklerine inanıyorum ben. Odamın, adaylığımızı kutlaması, başarı dilekleri, benim için çok ayrı bir güzellik” dedi.

BU ÇÖP BURADAN KALKMAK ZORUNDA
Harmandalı çöplüğü sorununu nasıl çözecekleri sorusuna yanıt veren Yıldız sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Normalde Bergama’da bu tesis yapıldı, Ödemiş’te yapıldı. Seyrek’te tıbbi atık entegre tesisi yapıldı. Harmandalı’da Büyükşehir Belediyesi alternatif olması noktasında ilgili birimler canhıraş bir çalışmayla Menderes’te bir alan buldu. Bu 2017’den gelme bir süreç. İlgili tüm makamlar büyük bir hassasiyet gösterdiler. Bu alan tahsisi ile ilgili büyükşehir tüm süreçleri tamamladı. Her ne hikmetse bir taşra teşkilatının müdürlüğünde nedense o imza çıkmıyor. Bunu çözme noktasında Büyükşehir taşın altına elini koydu. Ben bunu gördüm. Çiğli Belediyesi, tüm mahalle muhtarları özellikle bu konuda mağduriyet yaşayan Cumhuriyet Mahallesi... Gerekirse tüm halkı alacağız. Siyaset üstü bir anlayışla biz belediye başkanı olduğumuzda Cumhur İttifakı’nın ilçe başkanları muhalefetteki diğer ilçe başkanlarıyla eylem yapmayı düşünüyoruz ki yapacağız. Bu çöp buradan kalkmak zorundadır. Merkezi iktidarın CHP ile arasındaki siyasetin devam etmesi noktasında bir mağduriyet yaratılmasına izin vermesi de bence doğru değil. Çöp artık çevre ve halk sağlığı sorunu dışında o bölgedeki başka mağduriyetlere de neden oldu. Bu konu siyaset üstü bir anlayışla devlet anlayışıyla çok hızlı bir şekilde ele alınmalı. Bu sorunun çözülmesi için kurşun asker olmaya hazırım. Yeter ki Çiğli bu sorundan kurtulsun. Benim bildiğim kadarıyla ÇED süreçleri tamamlandı, sadece 1 kurumun izni kaldı diye biliyorum ama son süreçleri adaylığımdan beri takip etmiyorum. Benim bildiğim kadarıyla Menderes Gölcük’teki yere bir problem kalmadı. Büyükşehir bürokrasisi konuya çok hakim. Sadece 1 izin kaldı.”

 
Bartu Küçükçağlayan sahneye mini etekle çıktı
 
CHP'nin adayı Mutlu esnafla buluştu: Konak ticaretin başkenti olacak!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hazan 27 Şubat 2024 Salı 17:13

Karayılan olması için daha 10 fırın ekmek yemesi lazım Rahmetli Ecevite çok büyük saygısızlık...Kendilerine hemen sıfatlar yakıştırması lar komik oluyorlar..

Yorumu oyla      0      0  
ksk 27 Şubat 2024 Salı 15:30

sanki çöpü akp atmıyor. Aynı siyasi parti neden şimdiye kadar çözemedi ? Çözüm yolu da müthiş gerçekten ; "Gerekirse eylem yapacağız." şimdiye kadar Chp'den başka oy vermedim ancak bu seçimde oy yok size.

Yorumu oyla      1      1  
izmirli 27 Şubat 2024 Salı 14:24

o çöplüğü chp kaldıramaz, basmane çukurunu da chp kapatamaz, körfezide temizleyemez, siz iş yapamazsınız

Yorumu oyla      2      2  
27 Şubat 2024 Salı 10:49

Bir chp li öteki chp liye çöp devrediyor. Ne güzel bir bayrak yarışı

Yorumu oyla      8      2  
1 NİSAN 27 Şubat 2024 Salı 10:24

ŞAKA GİBİSİNİZ 1 NİSANDA BİZDE ŞAKA YAPACAĞIZ

Yorumu oyla      6      3  
27 Şubat 2024 Salı 09:40

Köyiçi imar planı diyorlar halen. Vatandaş ititraz ediyor 2. defa.Emsal artışı yapmadan uzlaşma falan kimse kabul etmez.Vatandaşın evini elinden alıp, nasıl rıza ile olacak...Eski zihniyet devam anlaşılan...

Yorumu oyla      3      2  
27 Şubat 2024 Salı 09:34

Onur bey imar imar diyonda bu isler o kadar kolay degil.Imari oturtmaya calisirsan 5 yil yetmez.Acilen estetik dokunuslar lazim...ugur mumcu girisi orta bolum migros karsisini bir gor!!! Rezil gibi su mahalle girislerini bi adam et , parklar kirik dokuk

Yorumu oyla      1      1  
Çizgi-film 27 Şubat 2024 Salı 09:25

Önce seçimi kazan bu çöp çok başkan eskitti keşke gücün yetse biraz dengeli at...

Yorumu oyla      7      3  
27 Şubat 2024 Salı 09:06

He yav çok güzel Kimden devralıyorsun o çöpü?

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Derdiyle dertlenmek sanattır!
Mehmet KARABEL yazdı... Derdiyle dertlenmek sanattır!
Yeniden Refah açıklaması: Şu anda kopmuş vaziyette
Gazetecilerin Yeniden Refah Partisi ile ilgili soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı ...
Tugay'a Kocaoğlu desteği ve mevcut başkanlara çağrı: Gelin, yanımızda durun!
Bornova Seçim Ofis açılışında konuşan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
 
'Emekliye seyyanen zam olacak mı' sorusuna yanıt!
MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer ...
Başkan Tugay'dan Çeşme'ye yatırım sözü
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Çeşme'de düzenlenen ...
CHP Sözcüsü: Vatandaşın cebinde para yok!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Deniz Yücel, MYK gündemiyle ...
 
CHP'nin adayı Tugay: İzmir dünya şehri olacak!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, seçim ...
CHP'nin 'Ak Saçlıları'ndan Soyer'e ziyaret!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından kurulan , İzmir ...
Dağ, özel öğrencilerle bir araya geldi!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Urla’da ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva