HABERLER>POLİTİKA
6 Temmuz 2021 Salı - 08:25

CHP’li Sertel, AK Partili Dağ’a ‘Kemeraltı çağrısı'nı yineledi: Gel çıkalım meydana!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a yaptığı, “Kemeraltı’nı beraber gezelim” çağrısının ardından Dağ’ın yanıtsız bırakarak, geçtiğimiz haftalarda tek başına ziyarette bulunması üzerine “Hamza Dağ’a ‘gel çıkalım meydana’ diyorum, Meclis tatile girecek. Bol miktarda İzmir’de gezme zamanımız da var” diyerek çağrısını yineledi.

CHP’li Sertel, AK Partili Dağ’a ‘Kemeraltı çağrısı nı yineledi: Gel çıkalım meydana!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a “Kemeraltı’nı beraber gezelim” çağrısında bulunmuş ancak Dağ, Sertel’in teklifini yanıtsız bırakmıştı.

Gazeteci Fatih Yapar SONSÖZTV’ye konuk olan Sertel’e Dağ’a yaptığı çağrısını hatırlatarak kısa süre önce Dağ’ın yaptığı Kemeraltı ziyaretini aktardı.

Sertel, Dağ’ın yalnız yaptığı Kemeraltı ziyareti hakkında konuşarak, “Ben gittiği yerleri biliyorum, 2-3 yere, kendi yakınlarının yanına gitti… Gidecek, belki Kemeraltı’nda 10 esnafa da gider de biz bir birlikte gidelim… Biz gideceğiz, soracağız; ‘Memnun musun, iyi mi gidiyor, esnaf olarak şahane misin, borcun var mı yok mu, elektrik zammından memnun musun, bu arkadaşın iktidarından memnun musunuz?’ dedi.

Yapar’ın “Niye cevap vermiyor acaba, Atila Sertel düz milletvekili ben genel başkan yardımcısıyım diye düşünüyor olabilir mi?” sorusuna, “Onu ona soracaksın. Ben İzmir’in milletvekiliyim. Genel başkan yardımcısı olmak falan adama çok büyük bir rütbe takıyor da bizden farklı düşünüyorsa, ben ondan daha da üstünüm diye görüyorsa, üstünlük Allah’a mahsus biz kuluz her şeyden önce... Yarın milletvekilliği de biter, insan olarak da gireceğiz halkın arasına… Öyle bir düşüncesi varsa ki öyle bir düşüncesi olacağını düşünmüyorum, tahmin etmiyorum...” ifadeleriyle yanıt verdi.

ESNAF ‘MEMNUNUZ’ DERSE, HAMZA’YA HAKLIYMIŞSIN DERİM!
Sertel çağrısını yenileyerek, “Kendisi söyledi, ‘Cuma’ya gideriz, Cuma’dan sonra gezeriz’ dedi. Pandemi de bitti Cuma’ya da gideriz, gezeriz; isterse cumartesi de Kemeraltı’nı gezeriz. Bakarız yani, Kemeraltı İzmir’in en yaşayan en canlı yeri. Mutlaka orada her partiden esnaf vardır. MHP’li, HDP’li, AKP’li, CHP’li de... Sorarız, ‘Sen bu arkadaşın iktidarından memnun musun’ çoğu memnunum demek de zorundadır. Korkar, vergi borcu vardır, kredi alacaktır, sıkıntısı vardır söyleyemez gerçek derdini… Mesela benim kulağıma fısıldayıp, ‘Ya vekilim çok zor durumdayız’ diyorlar. ‘Gel şunu kamera önünde söyle’ dediğimizde ‘Yahu yapma Allah aşkına bizi denetliyorlar’ diyen esnaf da var, ben görüyorum onları da zora düşürmek istemem. Benim görüşüm, eğer derse ki esnaf; ‘Biz çok memnunuz, şahane hayatımız’ Ben Hamza’ya ‘Arkadaş hakikaten haklıymışsın, bize başka sana başka konuşuyorlar, ikimize ne diyecekler ben merak ettim’ derim.

GEL ÇIKALIM MEYDANA!
Hakikaten iki ayrı partiden; biri ana muhalefet partisi biri şu anda iktidar da olan partiden, iki milletvekili çıkıp da alan hiç sordu mu bugüne kadar? Sormadı. Bunu ben 1 buçuk-2 senedir söylüyorum. Ama Hamza Dağ’ı İkna edemedik. Hamza Dağ’a “gel çıkalım meydana”, Meclis tatile girecek. Bol miktarda İzmir’de gezme zamanımız da var. Gazeteci olarak sen de gel yanımızda. Sen çık ekrana ‘gezdik şöyle oldu’ de. Sen anlat biz anlatmayalım. Belki de Hamza Dağ Genel Başkan Yardımcısı olduğu için bizimle gezmek istemiyor olabilir. Bu hiç aklıma gelmemişti, Hamza Dağ’dan hiç öyle bir şey beklemem” diye konuştu.

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN ONU!
Ayrıca AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın “Tüm Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerinin sosyal medyalarını son 1 yıldır tarayalım, tamamını toplasanız benim kadar faaliyetleri yok” demesi hakkında ne düşündüğü sorulan Sertel, gülümseyerek “Allah nazardan saklasın onu. Ne diyeyim ya… Allah nazardan saklasın, devam etsin. Bir şey diyemem ya... Yorumsuz. Allah nazardan saklasın onu” dedi.

 
İzlanda'da 4 gün çalışma denemesi başarılı oldu
 
Etkinlik biletlerine aşı şartı gündemde!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
haydar haydar 6 Temmuz 2021 Salı 15:58

Atilla kaya nın sorusuna cevap verememiş. demek ki tarlada izi yok harmanda yüzü yok

Yorumu oyla      2      4  
Bekliyoruz 6 Temmuz 2021 Salı 15:10

Hamza Dağ'ı bekliyoruz. Bize Otogar Metrosunu, pudra şekerini, AKP'nin dağıttığı kahvelerin hikaysini anlat. Enflasyon ve maaş zamları ilan edildikten sonra elektrik ve doğal gaza yapılan zamları anlat. Marmaris ve Ahlat Saraylarını anlat. Erkam Yıldırım'ı anlat, SBK ile resim çektirenleri anlat.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İl Başkanı Şahin, TÜRKAV buluşmasında konuştu: 15 Temmuz'da siz olmasaydınız...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Türkiye ...
CHP'li Serter’den enflasyon çıkışı
İzmir Milletvekili Bedri Serter, bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından ...
Erdoğan duyurdu: 81 il için içme suyu eylem planı hazır
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Suyun ...
 
İYİ Parti İzmir'den Cumhur İttifakı'na 'saha' salvosu: Çıkmak yürek ister!
Cumhur İttifakı üyeleri olan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel ...
CHP'li Sertel'den 'erken seçim' çıkışı: İktidar siyasette kemoterapi görüyor!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, AK Parti iktidarının erken seçime ...
Ziya Selçuk'tan telafi eğitimi açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimleri kapsamında çocukların ...
 
Hopa Limanı’ndan aldığı maaşı açıkladı: Bendeki tecrübe kimde var?
CHP İzmir Milletivekili Atila Sertel, AK Parti eski İzmir Milletvekili ...
CHP İzmir'den 4 saatlik ‘olası erken seçim’ zirvesi… Başkanlara 'nitelikli üye kaydı’ talimatı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında Tarihi ...
Şentop'tan '10 bin dolar alan siyasetçi' yanıtı
Meclis Başkanı Mustafa Şentop, "mafyadan 10 bin dolar aylık alan siyasetçi" ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva