HABERLER>POLİTİKA
1 Mayıs 2023 Pazartesi - 11:15

CHP'li Nalbantoğlu'ndan ekonomi çıkışı: İzmir'de dört AK Parti seçmeninden biri endişeli!

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sorunlara dikkat çekti. Nalbantoğlu, “Halkımızın ruh hali; acillik hale geldi. İnsanlarımız, endişe, öfke ve korku duyuyor. İnsanları bu noktaya getiren zamansız, yanlış ve üretimi terk eden, hazırcı ekonomi politikalardır. 21 yıldır süren, çatışmacı, ayrıştırıcı siyasettir. Şeffaflıktan uzak, sadece gelecek kaygısını değil. ‘Şimdi ne olacak?’ endişesini diri tutmuş iktidardır. Düşünün ki İzmir’de 4 AKP seçmeninden biri endişeli. ‘Mutluyum’ diyen 20 kişiden sadece 1’i..." dedi.

CHP li Nalbantoğlu ndan ekonomi çıkışı: İzmir de dört AK Parti seçmeninden biri endişeli!

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda işçilerin sorunlarına vurgu yapan CHP’li Nalbantoğlu, “İşçilerimiz, emekçilerimiz,  emeğin bayramı 1 Mayıs'ı da her zamankinden daha farklı karşılıyor. Alamadıkları hakları, yaşam mücadelesinde yaşamak zorunda kaldıkları ekonomik ve sosyal kriz sarmalı hiç bu kadar büyük olmamıştı. Hepsinin alın teri önünde saygıyla eğiliyorum. Özledikleri mutlu günler yakındır” ifadalerini kullandı.

Dört AK Parti seçmeninden biri endişeli
Önlerine gelen araştırmaların ülkenin ekonomik ve sosyal koşullarının bıçağı kemiğe dayandırdığını gösterdiğini söyleyen CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu şunları söyledi:

“İnsanları bu noktaya getiren zamansız, yanlış ve üretimi terk eden, hazırcı ekonomi politikalardır. 21 yıldır süren, çatışmacı, ayrıştırıcı siyasettir. Şeffaflıktan uzak, sadece gelecek kaygısını değil. ‘Şimdi ne olacak?’ endişesini diri tutmuş iktidardır. Düşünün ki İzmir’de 4 AKP seçmeninden biri endişeli. ‘Mutluyum’ diyen 20 kişiden sadece 1’i... Büyük oranda iktidarın değişmesi beklentisi hâkim. Çünkü, yumurta kapıya dayandı. Çünkü insanlarda takat kalmadı. Ekonomik kriz, parti ayrımı yapmıyor. Yoksulluk herkesin iki yakasında. Ayrımsız tek şey yaşanıyor ülkede. Halkın; emeklinin, çalışanın, dar gelirlinin cebindeki para aynı oranda eriyor. Bir marketten çıkarken hepsi aynı oranda terliyor. Satan küçük esnaf da müşterisi de aynı oranda isyan ediyor. Yani yokluk, yoksunluk ve yoksulluk herkesi birleştirdi.  AKP’lisi de bunu yaşıyor, CHP’lisi de, diğer partilerin seçmenleri de. Umut bu ruh halini tersine çevirecek bir yönetim biçiminde. Millet İttifakı’nın birleştiren, kökten çözümcü yaklaşımında. Hiç kuşku duymasınlar. Biz sadece endişeli o bir AKP seçmeni yurttaşımızı değil, dördünü birden kurtaracağız. Bize oy versin vermesin, tüm anne babaların çocukları için bir gelecek kuracağız.”

Fotoğraf meydanda, sonuç sandıkta
Hafta sonu İzmir’de gerçekleşen Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı mitingini de değerlendiren CHP İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu, “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kılıçdaroğlu, gençleri bu geçiş döneminin paydaşı yaptı. Onları en büyük güç olarak işaret etti. Alanı dolduran İzmirli gençlerimiz de muhteşemdi. İzmir, İzmirliliğini yine yaptı. Yine tarihe not düştü, tarafını haykırdı. İzmir mutabık kaldıysa bu iş tamamdır. Hükümet, İzmir İktisat Kongresi binasını sessiz sedasız açarken İzmirliler, Gündoğdu Meydanı’nda Cumhurbaşkanını seçti. Türkiye’nin geleceğine ışık tuttu. Fotoğraf meydandaydı, müjdeli sonuç da sandıktan çıkacak” diye konuştu. 

 
Rusya'dan Ukrayna'ya seyir füzeleri ve İHA’larla saldırı
 
EPDK'dan ücretsiz doğalgaz açıklaması
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yakup teker 2 Mayıs 2023 Salı 12:17

Çok güzel tebriler

Yorumu oyla      2      3  
Vatandaş 1 Mayıs 2023 Pazartesi 22:49

OYUNUZU TIPIŞ TIPIŞ BUNLARA VERMEYİN...

Yorumu oyla      6      3  
örgüt... 1 Mayıs 2023 Pazartesi 20:24

Oylar inceye...

Yorumu oyla      5      3  
Adil ve eşit hizmet alma hakkı 1 Mayıs 2023 Pazartesi 14:52

İzmir 2.ci bölge CHP milletvekili ( ithal ) adayı . 2. ci bölge ilçelerinin adını yarısını bile ( canlı yayında ) söyleyemedi . Birde İzmir’de Kirazlı ilçemiz oldu ! İzmir BB’si kamu hizmeti olan toplu ulaşımda ; İzmir merkez ilçeler , İzmir kırsal ilçeler ayrımcılığı yapıyor . Bundan haberiniz yok mu ? İzmir Kırsal ilçe otobüslerinde 120 dk. aktarma hakkını vermeyen . İzmir kırsal ilçelerindeki belediye otobüslerini ( ESHOT ) tamamen hizmetten çekerek , özelleştirmekte ısrar eden CHP’li bir belediye gerçekliği varken ! CHP’ne neden oy vermeliyim ? Daha çok haksızlık yapılsın diye mi ? Ben söylemiyorum ! CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU söylüyor . “ Haksızlık yapana oy vermeyin “

Yorumu oyla      7      3  
Kentli 1 Mayıs 2023 Pazartesi 12:09

Sayın Nalbantoğlu başka partinin seçmeni bizi ilgilendirmiyor,CHP üyeleri ve seçmeni son liste ile CHP umudumuzu kestik çünkü yeter artık ithal milletvekilleri görmekten izmir halkı usandı ve bu dönem oy vermek olmayacak kendileri gelsin oy kullansın artık...

Yorumu oyla      12      4  
tuna 1 Mayıs 2023 Pazartesi 12:02

nalbant, secimden secime ortaya cıkıyorsun nalbant

Yorumu oyla      12      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli’den CHP'ye ‘miting’ göndermesi: İzmir’i çantada keklik görenler…
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmalarına ...
DSP’den pankartlı isyan!
Genel Başkan Önder Aksakal’ın üç hafta önce Cumhur İttifakı’na katılma ...
CHP’li Kılıç’tan iktidara ‘liste’ tepkisi: Buradan Ankara’ya yol olur!
Sonsöz TV’ye konuk olan ve Cumhur İttifakı’nın liste eleştirilerine yanıt ...
 
Ender ALDANMAZ yazdı... İzmir mitinglerinin şifreleri… Gündoğdu’da kazanan kim?
Ender ALDANMAZ yazdı... İzmir mitinglerinin şifreleri… Gündoğdu’da kazanan kim?
AK Partili Çelik: Hayatlarında demokrasi yok
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu bayrağın ...
Finlandiya'da oy verme işlemi başladı
Finlandiya'da yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler, Türkiye'deki ...
 
'Seçimlerde 4 günde 500 binden fazla oy kullanıldı'
AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, "Yurtdışı seçmenlerimizin oy verme ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ...
'Gabar petrol kuyularındaki ilk değerlendirmeler olumlu'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Adana ve Şırnak’ta bulunan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva