HABERLER>POLİTİKA
25 Ekim 2018 Perşembe - 10:57

CHP'li Ali Doğu, Tire için yola çıktı

Zeytinova'nın son Belediye Başkanı Ali Doğu Tire Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Tire yöneticilerine teslim etti.

CHP li Ali Doğu, Tire için yola çıktı

31 Mart 2019 yerel seçimleri için aday adaylık başvuru sürecinde olan Cumhuriyet Halk Partisi Tire Teşkilatı'nda hareketli günler devam ederken Zeytinova' nın son belediye başkanı Ali Doğu, aday adaylığı başvuru evraklarını hazırlayarak 19 Ekim 2018 Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında ilçe yöneticilerine teslim etti.

Şimdiye kadar üç isimin aday adaylık açıklaması yaptığı CHP Tire Teşkilatına dosyasını teslim eden ilk isim Ali Doğu oldu. Ailesi ve dostlarıyla ilçe binasına gelen Ali Doğu,  kısa bir konuşma yaptı. Doğu; "2014 yerel seçimlerinin ardından 2019-2024 dönemi için belediye başkanlığı için ikinci kez aday adayı oluyorum. Bu süreçte halkta karşılığımız olup olmadığı konusunda çekincelerim vardı ama görüyorum ki halkın bize inancı ve güveni tam. 2019 Yerel Seçimlerinde partim beni aday gösterirse arkadaşlarım ve ben hazırız. Projelerimiz hazır, bunları paylaşmak ve uygulamak için çok heyecanlıyız. Umarım ki adaylığım söz konusu olduğunda yönetim kurulumuz ve ekibimizle tam bir uyum içerisinde belediye başkanlığını alacağımıza inanıyorum. " diye belirtti. Açıklamaların ardından ailesi ve dostlarıyla ilçe binasından ayrılan Ali Doğu, gün içerisinde Tire sokaklarında hemşerileriyle sohbet etti.

Desteği Gördükçe Daha Çok Çalışıyorum

Belediyesi kapatıldıktan sonra halkın içinden hiç kopmayan Ali Doğu CHP nin aday adaylık başvuru takvimi başlamadan önce çalışmalarına hız verdi. Herkese, her kesime dokunmak parolasıyla yola çıkan Ali DOĞU, projelerinin hazır olduğunu söyledi.

"Halk özellikle köyler ilgisizlikten şikayetçi. Mevcut belediye başkanı hiç köyümüze gelmiyor diyorlar. Biz köylerimize şehirde sokaklara çıkmaktan hiç korkmadık. 5 senedir yalnız ya da arkadaşlarımla bu köyleri gezdik, herkese dokunduk, sohbet ettik. Başvuru takviminden önce çalışmalara hız verdik. Hız vermemizin sebebi halk da hala karşılığımızın olup olmadığını merak etmemizdi. Tire halkı, Hemşehrilerim bizi orda görmek istiyor mu bize inanıyor mu ? Araştırdık, görüşlerini aldık. Hemşehrilerim bizi oraya yakıştırıyor, bize inanıyor, desteklerini gördük bu bize yol gösterdi ve bizde çıktık bu yola.

Özellikle birebir görüşmelerimizde olsun, gerek telefon, gerek sosyal medyadan destekler çığ gibi büyüdü. Büyüdükçe biz daha çok çalışmaya başladık. Şimdi her akşam 2- 3 köye gidiyoruz. Gündüzleri Tire'nin sokaklarında esnafımızla, kadınlarımızla, emeklilerimizle, gençlerimizle, halkımızla görüşüyoruz. Desteklerini görmek çok güzel. Bu bizi mutlu ediyor. Bize enerji veriyor.

Bildiğiniz gibi 19 ekim günü başvuru dosyamızı teslim ettik. Başvuru dosyamızın yanında projelerimizde olduğu dosyamız vardı. O projelerde 15 yılın tecrübesi, 7 den 70 e binlerce insanın emeği var. Uzun soluklu görüşmeler neticesinde oluştu o projeler. Ve bunları Tiremizde hayata geçirmek için çok heyecanlı ve sabırsızım.

Bu süreçte bütün derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla görüştük. Esnaf odaları başkanlarıyla görüştük. Tirenin önde gelen kurumları örneğin Tire Süt Kooperatifiyle görüştük. Muhtarlarımızla bir araya geldik.Katkı koymalarını istedik. Destek sözlerini aldık. Bizimde anlayışımızda katılımcı bir belediyecilik anlayışı var.  Herkesin fikrini sormak var. Hesap verebilen, dürüst bir yönetim anlayışı var. Biz bu göreve talibiz. Öncelikle Partimizin bizi aday göstermesi, daha sonra halkımızın oylarıyla bu göreve geleceğimize inanıyorum." dedi.

Ali DOĞU Kimdir?

Evli ve iki çocuk babası olan Ali Doğu; 1967 yılında Zeytinova’da doğdu. İlk ve ortaokulu Zeytinova’da tamamladı. Liseyi de Tire’de bitirdi. 1982 yılından beri Tire’de ikamet ediyor. 1984 – 1993 yıllarında bir inşaat firmasında teknik eleman olarak çalıştı.1993 – 2004 yılları arasında da pazarlama departmanında yöneticilik yaptı 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Zeytinova Belediye Başkanı olarak seçildi. Zeytinova Belediye başkanlığı görevini 2014 yılına kadar sürdürdü.

 
AASSM'de Anadolu ezgileri yankılandı
 
İzmir'in göbeğinden 'imparatorluk salonu' çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Şengül'den 'kamp' mesajları: Adaylar için tarih verdi!
Çok verimli bir kamp geçirdiklerini söyleyen İl Başkanı Aydın Şengül, ...
İYİ Parti'de şok: İki kurucu istifa etti!
İYİ Parti kurucularından Reşat Erdoğan ve Emine Erdoğan Aydoğdu parti üyeliklerinden istifa etti.
CHP'nin İdris Abisi 'Bergama için varım' dedi
CHP Bergama İlçe eski Başkanı ve 27’nci Dönem CHP İzmir Milletvekili Adayı ...
 
Muharrem İnce'den İstanbul adaylığı açıklaması
Muharrem İnce, programda gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. İnce, İstanbul ...
Mehmet KARABEL yazdı... Hep çapa yaptı, hem tarlada hem CHP’de!
Mehmet KARABEL yazdı... Hep çapa yaptı, hem tarlada hem CHP’de!
Emeklilikte yaş önergesi 2. turda reddedildi!
Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önerge Genel Kurul'da reddedildi.
 
AK Parti'den Melih Gökçek açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP'nin Ankara için ...
MHP'li Enginyurt'tan 'Melih Gökçek' mesajı
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, eski Ankara Büyükşehir Belediye ...
Erdoğan,Prens Selman ile telefonda görüştü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva