HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2024 Çarşamba - 19:07

CHP adayı Tugay'dan 'anket' açıklaması: AK Parti'ye fark atıyoruz!

Bazı kamuoyu araştırmalarında ortaya çıkan Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ ile puan farkının az olduğu iddialarına yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "anket sonuçları ve sahadaki gözlemlerimiz kesinlikle arada önemli bir fark olduğunu gösteriyor" dedi. İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise iddiaların basın tarafından ortaya atıldığını belirterek eleştirilerde bulundu.

CHP adayı Tugay dan  anket  açıklaması: AK Parti ye fark atıyoruz!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi'nde bugün gerçekleştirilen toplantı sonrası İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantı, saha çalışması ve anket sorularına yanıt veren siyasiler önemli mesajlar verdi.

ASLANOĞLU: 25 GÜNÜ PLANLADIK
Toplantı ile ilgili bilgi veren Aslanoğlu, "en başından beri bugüne kadar yapılan çalışmaların tamamı gözden geçirildi. Yapılması gereken, daha farklı yapmamız gereken, daha fazla katkı koymamız gereken yerlerde, ilçe yöneticilerimiz tarafından, ilçe başkanlarımız tarafından tarafımıza son durumlar iletildi. Bundan sonraki son 25 günün programı hep beraber görüşüldü" dedi.

 ÖZEL 12'SİNDE İZMİR'DE 
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yakın süreçte İzmir e gelip gelmeyeceği sorusuna yanıt veren Aslanoğlu, "Gelecek inşallah. 12'si gibi gözüküyor.  Güney hattında çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

 TUGAY: BİZİ MOTİVE ETTİLER
Toplantıyı değerlendiren Cemil Tugay ise, "İlçe örgütlerimiz, ilçe başkanlarımız çok motiveler, çok böyle birlik, beraberlik havasındalar. İnanın bizi motive ettiler ve çok mutlu olduk.  Genel olarak önerilerini ilettiler ilçe başkanlarımız. Hepsi de zaten aşağı yukarı hepimizin bildiği, konuştuğu şeylerdi. Çok çok güzel bir toplantı oldu" ifadelerini kullandı.


ASLANOĞLU'NDAN BASINA ELEŞTİRİ: SİZLERİN ELİYLE KAMUOYUNA YANSITILAN BİR ŞEY 
Bazı kamuoyu araştırmaları firmaları tarafından yapılan anketlerde Dağ ile Tugay arasında az bir fark olduğu yönünde yapılan değerlendirmeler olduğu ile ilgili gelen soruya yanıt veren Aslanoğlu, "Bu seçim en uzak ara kazanacağımız seçimlerinden biri arkadaşlar. Böyle bir şey yok. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. Bu her gün sizlerin eliyle anlamsız bir biçimde kamuoyuna yansıtılan bir şey haline dönmeye başladı. Puan farkı az. Şöyle böyle. Hiçbir böyle bir şey yok. Elinizde var mı bir anket de böyle bir şey söylüyorsunuz? Siz bir ankete bakarak mı söylüyorsunuz? Neye dayanarak söylüyorsunuz?" diye konuştu.

TUGAY: ARADA ÖNEMLİ BİR FARK VAR
Anket sonuçlarında sorun olmadığını belirten Tugay, "Benim kendi adıma, daha güvenilir bulduğum anket sonuçları ve sahadaki gözlemlerimiz kesinlikle arada önemli bir fark olduğunu gösteriyor" diye konuştu

 
Yıldırım, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu: Cumhur İttifakı Türkiye'nin teminatıdır!
 
Eski başkan Aziz Yıldırım'dan adaylık açıklaması
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gel 31 Mart Gel 7 Mart 2024 Perşembe 09:55

İzmir'in en sorunsuz en nadide ilçesi Karşıyaka'yı yönetemeyen zatı İBB adayı yaptılar! Buda böyle demeçler vererek kendini güldürüyor işte millete! Yahu Allah aşkına senin bu fark atıyoruz söylemine önce kemdin inanıyormusun?? Beş yaşında çocuk bile inanmıyor, kargalar bile gülüyor sana! Halk'da hiç bir karşılığın yok, güven vermiyorsun vatandaşa! 1 Nisan sabahı bay Kemal gibi İzmirli seçmen hepinize toptan bay bay diyecek... 31 Mart'a az kaldı.. Birazda eğlenin...

Yorumu oyla      5      2  
izmir 7 Mart 2024 Perşembe 09:30

%60 - 70 kk başkan oluyordu. anlamadığım hiç bir projeniz yok chp seçmeni nasıl ve neden oy veriyor. hakikaten tıpış tıpıi gidip hiç bir şey üretmeyen,izmiri 20 yıldır geri bırakan ve 5 yıl daha bırakıcam diyene oy veriyorlar. akıl tutulması..

Yorumu oyla      8      1  
izmir 7 Mart 2024 Perşembe 09:06

Anketlerde sizin , geri kalan aday adaylarına fark atarak aday olarak seçilmeniz gibi olmasın??? ama bir fark var :)SANDIKTA OYU BİZ KULLANACAĞIZ . Başkanı Özgür özel değil :) biz seçeceğiz unutmayın.

Yorumu oyla      11      3  
doğruluk payı 7 Mart 2024 Perşembe 09:05

şöyle var;AKP ülkeyi ve ümitleri bitirdi artık değişmesi şart ,bunu İzmir halkı çok iyi biliyor.Bu şartlarda başka protesto ve çözüm çaremiz yok.Seçimlerde AKP kırmızı kart yiyecektir.Belediye hizmetleri zaten iyi

Yorumu oyla      6      7  
Bulut 7 Mart 2024 Perşembe 08:38

Akp iktidarı başkanlık adı altında aslında padişahlık sistemi getirdi benden olmayan hiçbir belediye ne iş yapabilir ne de merkezi bütçeden kaynak bulabilir diyor. Demokrasi bunun neresinde boşuna yerel seçim yapıyorsunuz 600 vekilde akp de olsun tüm belediyelerde kendiniz çalın kendiniz oynayın. Bu sistem yakında oraya gider.

Yorumu oyla      6      1  
Esra Karanfil 7 Mart 2024 Perşembe 08:13

Şimdiden geçmiş olsun seçimi kaybettiniz.Bunu CHP'den başka partiye oy vermemiş aynı zamanda İzBB çalışanı bir vatandaş olarak söylüyorum. Daha sizin yönetmeye aday olduğunuz kurumda nepotizm almış başını gitmiş, işe gelmeden maaş alan bankamatik memurları var. Yani bu çürümüş düzen mutlaka değişmeli..

Yorumu oyla      6      4  
xvb 7 Mart 2024 Perşembe 08:12

Anketler ile oluyorsa bu iş siz anketler de dipte bile değildiniz TUGAY bey.

Yorumu oyla      3      2  
7 Mart 2024 Perşembe 06:45

Hamza Dağ a kim oy versin, akp ülke ekonomisinin içinden geçti, bu pahalılıktan, adaletsizlikten kim sorumlu

Yorumu oyla      7      4  
7 Mart 2024 Perşembe 00:58

akp hamza bey belediyecilik falan yapmadı, akp propaganda ve sosyal medya sorumlusu o yüzden iyi reklam yapıyor hepsi bu.

Yorumu oyla      6      3  
Yapay zeka chp'ye oy verme dedi 7 Mart 2024 Perşembe 00:56

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış! Donanımsız atama il başkanı ve sen fark atıyoruz, öndeyiz diyorsanız buna kargalar bile güler ve inanmazlar... İzmirliler 31 Mart günü chp'ye oy verip vermeyeceğini "Yapay Zekaya" soracaklar! Tıpkı özgür beyin İzmir ve ilçelerinde aday belirlerken yapay zekaya sorduğu gibi... Fakat yüzde 95 yapay zeka bile 31 Mart günü sanırım kuvvetle muhtemel DEM ile iş birliği yapan chp'ye, Maskeli Atatürkçülere asla oy vermeyin diyecek! İzmirliler zorlama ve dayatma adaylara oy vermezler! Nokta!

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu: Cumhur İttifakı Türkiye'nin teminatıdır!
AK Parti Ödemiş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan TBMM ...
Erdoğan: Muhalefet tembellikten kurtulamadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rakiplerimiz son 21 yılı bizi engellemekle, ...
31 Mart mesajı: ‘Yeter artık' derseniz herkes hesabını ona göre yapacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ekonomi üzerinden hükümeti eleştirerek, ...
 
CHP İzmir'de kritik zirve... Tugay'dan 'parti içi dizayn' mesajı!
İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi ...
'2018'den beri gerçek enflasyon açıklanmıyor'
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Elazığ’ın Yurtbaşı beldesinde; ...
Bakan Uraloğlu: Hiç kimseyi kandırmadık
İstanbul Büyükçekmece'de endüstriyel mutfak ürünleri üreten bir fabrikayı ...
 
CHP Adayı Tugay'dan 'ayaküstü' transfer!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, CHP örgütü ...
CHP'li Kılıç yerel seçim çalışmalarına start verdi
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TBMM’nin yasama çalışmalarına ...
'Bize kimse yapamaz diyemez bizler çılgın Türkleriz'
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bize dediler ki 'siz uçak yapamazsınız', ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva