HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2024 Çarşamba - 09:22

CHP Adayı Işık: Gaziemir’de yollar vatandaşın olacak

CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık yeni dönemde yayalaşan yollar, trafiğe kapalı alanlar ve bisiklet güzergahlarının sayısının artacağını söyledi. Işık, “Gaziemir’de artan nüfusu karşısında yeni şeyler yapmak zorundayız. Trafik sorunu çözecek adımlar ve alternatif ulaşım olanakları için çalışacağız” dedi.

CHP Adayı Işık: Gaziemir’de yollar vatandaşın olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçede artan nüfus ve araç sayısıyla birlikte yerel yönetim olarak alternatif projeler geliştirdiklerini söyledi. Gaziemir’in içinden geçen Akçay Caddesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğunda olduğunu ifade eden Işık, yeni güzergahların oluşması için planlama ve kentsel yenileme ağırlıklı projelere destek vereceklerini ifade etti.

Özellikle Adnan Menderes Havalimanı’ yönünde belirli zaman dilimlerinde yoğun trafiğe dikkat çeken Ünal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ile birlikte alternatif güzergah ve yollar için bir araya geleceklerini, kendisine rapor sunacaklarını vurguladı.

Işık, “İlçemizin ortasından geçen hem otobüs, hem dolmuş hem de özel araçların kullandığı Önder Caddesi bizim en büyük ana güzergahımız… Yine, Abdulhamit Yavuz Caddesi, Gazi Atatürk Bulvarı ile Türkan Saylan Caddesi de ulaşım yükümüzü alıyor. Gaziemir, artan nüfusu ve özel araç sayısıyla dikkat çeken bir yer. Yine, özellikle şehir bağlantı yolları ve ana güzergahlar nedeniyle de ilçe genelinde trafik önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor” dedi. Şehir merkezinde ve ilçenin önemli noktalarında araç trafiğinden kaynaklı yoğunluğu azaltmak için yaya yollarını, bisiklet güzergahlarını ve alternatif alanlara çalışacaklarını ifade eden Işık, bölgesel otopark ve yeraltı otoparkı projesi için de İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Işık, “Bu kapsamda yaya yolları ve caddelerin yayalaştırılması projesi kapsamında katlı otopark projelerinin de önünü açacağız. Bilindiği gibi kanundan kaynaklı inşaat ruhsatlarından gelen harçların bir kısmı otopark bütçesinde birikiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sunacağız projelerle ilçemizdeki sorunları da ortadan kaldırmış olacağız. Yolları, caddeleri ve kaldırımları ne kadar çok yayalara bırakırsak şehir o kadar güzelleşir. Avrupa ülkelerine gittiğinizde bölgesel otoparkların yoğun olduğunu, araçların her yere giremediğini görürsünüz. ” diye konuştu.

Işık ayrıca, Gaziemir’den geçen İZBAN Hattı’nın önemli durak noktalarından ilçe merkezine yönelik akışı düzenlemek ve sağlıklı hale getirmek için tramvay ve hafif raylı sistem projelerinin de olduğunu söyledi.

 
Muhittin AKBEL sordu... Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Adayı Mustafa ERDURAN yanıtladı: İki parti de kendine çok güvenmesin!
 
CHP Konak adayı Mutlu: Yönetimde herkes söz sahibi olacak
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seydibaba 6 Mart 2024 Çarşamba 23:33

Hadi hadi Ünal ım kazanda görelim...Sevgili dostlar aslında mevzu ünal bey değil! mevzu Kasım ve avaneleridir.Yaklaşık 15 yıldır, önce halil ibrahim şenol sonra halil arda başkanlara yaptıkları unutulmadı ve hesap görme vakti 31 MART 2024 GÜNÜDÜR nokta

Yorumu oyla      2      0  
Kağızmandan ısmarlarladım, nargile nargile..?? 6 Mart 2024 Çarşamba 21:19

O bir avuç Seydiköylü dediğiniz kişiler, müthiş donanımlı meclis üyeleri ile birlikte Sandığa gömecek! Siz 10 yıl boyunca Gaziemir''e ne yaptıysanız seçtiğiniz meclis üyeleri de aynı şekilde hiçbir şey yapmayacak Onun için Ak parti kazanacak Gaziemir''de... by by hepiniz

Yorumu oyla      3      1  
Çarşı 6 Mart 2024 Çarşamba 13:29

Gaziemirin bahsedilen yerleri hepsi bina ile dolu mevcut yollar trafiği kaldırmıyor, bir de o yolları yayalaştıracağınızdan söz ediyorsunuz, bize merkezde sorunu nasıl çözeceğinizi somut olarak anlatın sayın Işık. Sihirli formülünüz nedir ?

Yorumu oyla      3      0  
DENİZ ADIN 6 Mart 2024 Çarşamba 13:23

etrafındakilerden kurtulman lazım başkan. halil arda gibi kimseye prim verme. daha önceki dönemde 10 yıl ihalesiz geri dönüşüm işini yapanları eskiyen yüzleri çevrende barındırma sana zar veriyor. kendini kasım özkana o kadar çok bağlama kaybedersin haberin olsun.

Yorumu oyla      3      1  
Dokuz Eylül mahalle 6 Mart 2024 Çarşamba 12:57

40 yıldır MHP ye oy verdim meclis listerini gördükten sonra CHP oy vericez 120 kisilik bir aileyiz gaziemir'de CHP nin meclisi listesi bile bunlari sandığa gömer. Saibe ariyorsan diğer tarafa bakn

Yorumu oyla      0      5  
Seydiköylü 6 Mart 2024 Çarşamba 12:43

ÜNAL IŞIK ile çok güzel bir dönem olucak.SEYDİKÖY'lüler olarak tam destek veriyoruz.BU HAYAT PAHALILIĞINDA insanlar çocukalrına süt alamıyorken.gaziemirde seydiköyde CHP dışına çıkmaz.çok güzel bir 5 yıl gaziemiri bekliyor.İNSANLARIN GÖZÜNDE "IŞIK" var umutlu..

Yorumu oyla      0      5  
Chpli 6 Mart 2024 Çarşamba 11:35

Hoş geldin Halil Ardaaaa... Kim yapıyor büyükşehir ne zaman bitecek belli değil. Vizyonsuzluk bu olsa gerek. Eski meclis üyelerinin çocuklarını alacağınıza proje üretebilecek mimar,mühendis,plancı,tekniker gibi meclis üyesi bulmak bukadar mı zordu.

Yorumu oyla      2      0  
Hodri Meydan 6 Mart 2024 Çarşamba 11:29

Cemil bey kendi söküğünü diksin önce. Aynı şimdiki yönetim gibi herşeyi büyükşehire yaptırma derdindesiniz. Tabi sizde haklısınız ilkokul ve ortaokul mezunu dolu meclis üyelerinizle yapılacak fazla birşey de yok. Aslında meclis üyelerinizin soyisimlere bakılınca neler yapılacağı ortada. Babadan çocuklara geçen krallık gibi.

Yorumu oyla      4      0  
Meydan 6 Mart 2024 Çarşamba 11:20

Umudunu Büyükşehire bağladığı şimdiden söylemlerinden belli oluyor,Halil Arda'da vatandaşın şikayetleri gelince o yol büyükşehir sorumluluğunda diyerek başından atıyordu sorumluluğu.Sizin ve ekibinizin de ne olduğu belli, Gaziemiri size teslim etmeyeceğiz,saygılar

Yorumu oyla      4      0  
Seydiköylü 6 Mart 2024 Çarşamba 09:54

Siz bence hiç düşünmeyin böyle şeyleri, bir avuç dediğiniz o Seydiköylüler size bu seçimi kazandırmayacaklar. Yazık ettiniz İlçemize yanınızda gezdirdiğiniz çoğu insan şaibelerle dolu görmüyormu insanlar bunları. 1 Nisan sabahı hepiniz siyasi enkaz olacaksınız.

Yorumu oyla      9      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muhittin AKBEL sordu... Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Adayı Mustafa ERDURAN yanıtladı: İki parti de kendine çok güvenmesin!
Muhittin AKBEL sordu... Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Adayı Mustafa ...
YRP adayı Davut Güloğlu vatandaşla tartıştı!
Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye başkan adayı türkücü Davut ...
YSK, kesinleşen aday listelerini yayımladı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel ...
 
YSK'dan İzmir açıklaması... Büyükşehir yarışında kimler var?
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan listeye göre 31 Mart'taki ...
CHP Lideri Özel 'İzmir'de risk yok' dedi ve ekledi: Kadın başkan çok istedik!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ...
'Ülkemiz dünyaya damga vuracak'
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'da katıldığı programda gençlerle buluştu. ...
 
Cumhur'un adayı Dağ, İzmirli iş insanlarıyla buluştu
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, ...
'İYİ Parti' açıklaması: Bizi zafiyete uğrattı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel "İYİ Parti ile işbirliği sandık güvenliği ...
Fidan'dan Gazze mesajı: Abluka kırılmalı
İslam İşbirliği Teşkilatı'nda konuşan Bakan Fidan, "Bu tek taraflı bir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva