HABERLER>POLİTİKA
22 Kasım 2011 Salı - 12:22

Büyükşehir operasyonu AK Parti’ye de sıçradı

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ikinci polis baskınında gözaltına alınanlardan biri de AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Yardımcısı Kuyumcu Haspolat oldu.

Büyükşehir operasyonu AK Parti’ye de sıçradı

Can Özlü/Fatih Yapar/ EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ikinci şok operasyon AK Parti’ye de sıçradı. Gözaltına alınan isimlerden biri olan Haspolat Kuyumculuk şirketinin sahibi Çağlar Haspolat’ın AK Parti Bayraklı Teşkilatı’nda ilçe başkan yardımcısı olduğu öğrenildi.
 
Operasyondan ilk görüntüler için tıklayın

BAYRAKLI İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINDA
Bayraklı İlçe Başkanı İsmail Sarı’nın Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olan Kuyumcu Çağlar Haspolat’ın organizasyon şirketleri için ses düzeni ve sinevizyon, barkovizyon sistemleri işi yaptığı öğrenildi. Aynı şirketin yetkilisi olan Ercan Mertbilek’in de Büyükşehir Belediyesi’nde bilgi işlem ihalesini kazandığı, bilirkişi raporunda ihaleye ilişkin olumsuz görüş beyan edildiği öğrenildi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet ertunç 26 Kasım 2011 Cumartesi 19:26

Sayın AKP İL BAŞKANIM! Sizin dün bayraklı ilçe kongresinde eski ilçe başkanına oylamadan önce seçimleri etkilemeye yönelik vermiş olduğunuz plaket AKP geleneğine ters düşen bir harekettir. ve delegeler tarafından hiç hoş karşılanmamıştır.Keşke bunu devir teslim törenine bıraksaydınız saygılarımızla ...

Yorumu oyla      13      5  
ahmet ertunç 26 Kasım 2011 Cumartesi 19:18

25 kasım 2011 AKP Bayraklının gerçekten Şahlanacağı günün miladı olmuştur.Tabanın sesine kulak vermiyenlere iyi bir mesaj olmuştur umarım. Bundan sonraki süreçte gelen bundan dersini almış olur.Halkın ve tabanın sesine kulak vermeni ne denli önemli olduğunu anlamıştır

Yorumu oyla      13      5  
cemil bagatur 23 Kasım 2011 Çarşamba 10:10

karsıyakanın ak yuzu tuncay bozkurtdur.lekesız ve tertemız bır kışilikdir.ikisenedır ak partıiyi karsıyakada tertemiz yonetmiştir kimseye yalakalık yapmamıştır.karsıyakada ak partının oylarını ekıbıyle gece gunduz demeden calışıp oy oranlarını artırmıştır.bu yuzden lutfen dengesızce konuşup onu üzmeyelım karsıyaka onunla bır yere gele bılır koy olmaktan kurtula bılır.

Yorumu oyla      18      6  
mega 1971 23 Kasım 2011 Çarşamba 09:59

ben merak edıyorum karsıyakada o kadar dedıkodu dolasıyorken burayla neden ilgilenilmiyo. mesala her kesın agzındakı olay cevatın secımlere gırmeden iflas bayrahını cekmesı batmış durumda olması ve suanda oglunun yaptıgı işler ordada karsıyakada mılyondolarlarla oynadıgı sunuda soyleyım benım bır arkadasım gozuyle bıre bır gormüş eşinin ve oglunun ozel arabalarının yakıtlarını beledıye sandıyesınden aldıgını gormuş eger öylese yazıklar olsun

Yorumu oyla      14      5  
Gül 23 Kasım 2011 Çarşamba 00:23

Korkmayin, tez elden aklanirsiniz. Fener'ciler, gemi'ciler, pirlanta'cilar, milyar dolarlar nasil tez yerden aklandiysa.. Kimin haddine akp belediye'sine kara sürmek vallahi, billahi tez yerden silivriye tikarlar adami adaletli olduklari icin.

Yorumu oyla      14      6  
kim bunlar 23 Kasım 2011 Çarşamba 00:18

akparti dimdik ayakta iş adamı olan dürüs bir şekilde işini alır ihaleyede girer yalnız şaibe olmasın yok a partili imiş yok b partili imiş iş alamaz diye bazı gazeteci geçinenler veya kasıtlı yorum yapanlar utanın vatandaşın kızdığı çete kurup belediyeyi devleti bu zamana kadar soyanlara devlet bunların peşini bırakmasın cezalarını versin

Yorumu oyla      15      8  
osmanlı 22 Kasım 2011 Salı 23:11

hiçbir zaman ben demiştim demek istememişimdir.Ancak insanlarımız artık SÜRÜ psikolojisinden de kurtılmalıdırlar.AK - Kara elbet bir gün açığa çıkar ve bu süreç başladı.İsterimki 25 kasım Bayraklı nın AK günü olur ve bu çetrefilli işlere bulaşan yöneticilerden kurtuluruz...Saygı ve sevgilerimle..

Yorumu oyla      19      9  
..... 22 Kasım 2011 Salı 22:47

BUCA NE ZAMAN ELE ALINACAK ACABA. BUCA'DA DEVEYİ HAMUDU İLE YUTANLAR ORTADA GEZERKEN B.ŞEHİRDE BU KAÇINCI OPERASYON ANLAMIYORUM.

Yorumu oyla      15      6  
hayri yılmaz 22 Kasım 2011 Salı 21:54

İş takipçiliğinden ve ihale yolsuzluğundan daha öncede 6 ay hapiste kalmış ve hala mahkemesi devam eden kendini ilçede sağlık komisyonu başkanı olarak tanıtan fakir fukarının bayram parasını elinden alan ve tehtit şantaj yapan bayanlara taciz içerekli mesaj çeken yüzsüz halen ismail sarı tarafından korunan halkın üzerine silahla ateş eden bu şarlatanları halkın vicdanına ve gerçek erin vicdanına havale ediyor 25 kasımda gereğini yapacaklarına ve bu partiden temizleceğine inanıyouz.

Yorumu oyla      20      8  
uyarı 22 Kasım 2011 Salı 20:08

değerli arkadaşlar kimse kimseye çamur atmasın ismi geçen arkadaşlar sanki çokmu şaibesiz be genel merkezin yerinde olsam üç veya dört listeninde yüzde70 ni koymam araştırır olacaksa temiz şaibesiz bir yönetim kul hakkını koruyan ve yemeyen liste yaparım kaybedersem dürüsce kaybeder veya kazanırım yönetimi oluşturan kişiler paralı olsun nasıl olursa olsun deniyor genel merkez ilçelere katkıyı verecek hizmetide istiyecek bu ülke pislikten böyle temizlenir gebe kalırsan herşeye o.dersin

Yorumu oyla      15      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP operasyona çok sert tepki gösterecek
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan son operasyon parti yönetimini ...
CHP'li İnce: ''Ben hükümeti yıkmak istiyorum''
CHP’li İnce, Oda TV iddianamesini hazırlayan savcıları sert bir dille ...
Bayır'ın Ankara raporu hazır!
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, genel merkeze sunacağı raporu hazırladı. ...
 
AK Parti’ye CHP Tüzüğü’ne göre karar
Bayraklı İlçe Seçim Kurulu, AK Parti’den delege olan 9 ismin delegeliklerini ...
Bakan yardımcısı Kafkas: İzmir otobana girmeli
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas AK Parti İzmir il başkanlığı’nı ziyaret ...
Akay: ‘İzmir, saat 24’ten sonra kontak kapatıyor’
Gazeteci Halit Tunç tarafından hazırlanıp sunulan Z Raporu adlı programa ...
 
CHP'li Aldan deniz feneri savcılarına seslendi
CHP Muğla milletvekili Ömer Süha Aldan, Deniz Feneri ile ilgili 3 savcının ...
Erdoğan'dan Esad'a: Gün gelecek sen de gideceksin
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha Suriye Devlet Başkanı Beşar ...
''Muhteşem Yüzyıl’ı izledikçe intihar edesim geliyor''
Muhteşem Yüzyıl’daki hatalar yüzünden diziyi izlemeye dayanamadığını söyleyen ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva