HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2024 Pazar - 19:00

Büyükşehir Adayı Tugay: Su ve ulaşım parası düşecek!

Karabağlar’da düzenlenen mitingte konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, “Bu ülkede enflasyonu yaratanlar bu ülkede enerji giderlerinin maliyetini yükseltenler gerçekten utanması gereken insanlar. Onlar bu enflasyonu düzeltmediği için enerji giderleri bu kadar yüksek olduğu için personel giderleri bu kadar yüksek olduğu için ülkede bu kadar kötü bir enflasyonist ortam olduğu için biz bunları yaşıyoruz. Söz veriyorum size. Ne su parası, ne ulaşım parası, artık sizler için sorun olmayacak. En kısa zamanda bunları halledeceğiz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Adayı Tugay: Su ve ulaşım parası düşecek!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Karabağlar’da düzenlenen mitinge katıldı.

Karabağlar Belediye Başkan Adayı Emine Helil İnay Kınay Kınay tarafından düzenlenen mitinge Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek, geçmiş dönem milletvekillerinden Musa Çam, Tacettin Bayır, Kani Beko’da katıldı.

ONLARIN MİRASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Tugay açıklamasında “Bugün Bayındır'a gittim. Dün Torbalı'daydık. Biraz önce Çiğli'deydik. Çiğli'de öylesine büyük bir coşku ve kalabalık vardı ki gerçekten ayrılıp buraya gelmemiz çok çok zor oldu. Öncelikle şunu söylemek isterim. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin savaş meydanlarında kurulan bir örgütlenme hareketidir. Daha sonra bu siyasal hareket cumhuriyeti kurmaya karar vermiştir. Ve cumhuriyetle yaşıt olan bu parti 100 yıldır bu ülkeyi korumakta, bu ülkeye Atatürk ilkeleri ile hizmet etmektedir. Ben bu partinin mensubu olduğu için büyük gurur duyuyorum ve bu duyguyla hepinizi selamlıyorum. Bizler bu dönemde başkanlıklarına aday adaylığı başvurusunda bulunduk. Karabağlar'a, büyükşehire pek çok insan hizmet etmek üzere iyi şeyler yapmak üzere aday adaylığı başvurusunda bulunduk. İster istemez sadece bir kişiyi seçmesi gerekiyordu partimiz. Ve yaptığı çalışmalarla, araştırmalarla bir mantık çerçevesinde beni büyükşehire, Emine başkanımı da Karabağlar'a aday göstermeye layık gördü. Bunun için elbette ki onlara teşekkür ediyoruz. Bu görevlere geçmişte aday olmuş  hizmet etme kararlılığını göstermiş, tüm aday adaylarımıza, tüm yoldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onları burada olmayanların hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bugün onlardan bir mirası devralacağımız için Karabağlar'da Muhittin Selvitopu’na, büyükşehirde Tunç Soyer'e çok teşekkür ediyorum. Verdikleri hizmetler için yürekten teşekkür ediyorum. Onların mirasına sahip çıkacağız” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI OLARAK SİZLERE HİZMET EDECEĞİM
İzmir’in uzun yıllardır CHP’ye oy verdiğine dikkat çeken Tugay, “İzmir 25 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'ne güvendi. Ve biz İzmirlileri asla yanıltmadık. Çocuklara halk süt burada ilk defa dağıtılmaya başlandı. Burada tarım kooperatifleri kuruldu. Üreticiler desteklendi. Ve bugün Türkiye'de İzmir modeli olarak örnek oldu. Bugün pek çok sosyal hizmetiyle hem ilçe belediyelerimiz hem büyükşehrimiz çok örnek işler yaptı. İzmir'in değerlerini korudu. Bu görev bundan sonra inşallah sizlerin oylarıyla ve destekleriyle bizim olacak. Ve biz de o görevi alnımızın akıyla sonuna kadar yerine getireceğiz. Ben şu anda Karşıyaka Belediye Başkanıyım. Kısmet olursa iki ay sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı.

SORUMLULUKLA MÜCADELE VERİYORUZ
İzmir’de yetiştiğini vurgulayan Tugay,  “Ben bu şehrin yetiştirdiği, bu şehrin evladı olan birisiyim. Bir sorumluluk hissiyle siyasete atıldık. Bir sorumluluk işiyle bugün bu çok zorlu mücadele yapıyoruz. Ve bizi tanıyan insanlar bilir. Gerçekten ahlakımızla, namusumuzla, dürüstlüğümüzle bugüne kadar alnımız ak, başımız dik kaldık. Bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğiz” dedi.

ADAYLARI İNCELEDİĞİNİZDE…
Tugay şunları söyledi:

“İzmir'in sorunları elbette var. Türkiye'nin sorunları olduğu gibi Türkiye'nin dört bir yanında yaşanan sorunlarda olduğu gibi İzmir'in altyapı sorunları var. İzmir'in kentsel dönüşüm sorunları var. İzmir'in ulaşımla ilgili yapılması gereken işleri var. Trafik sorunları var. Ben plastik cerrahi uzmanıyım. Geçen beş yıl boyunca belediye ve yerel yönetimler konusunda kendimi çok iyi yetiştirdim. İzmir'in çok değerli insanlarıyla, hocalarıyla, bürokratlarıyla beraber bu göreve hazırlandım. Ve yanımda Helil Başkanım gibi çevre mühendisleri odası başkanlığı yapmış, sivil toplum mücadelesinden gelen çok değerli yol arkadaşlarım var.  Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu dönemki adaylarına biraz incelediğiniz, alıcı gözle baktığınız an her birisinin çok önemli nitelikleri olduğunu göreceksiniz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel dedi ki ‘Cemil sen bu takımın kaptanısın. Onlarla birlikte İzmir'in her sorununa sahip çıkacaksın. İzmir'i öylesine parlatacaksınız ki buradaki aydınlık bütün Türkiye'ye yansıyacak’ Bizler kararlılığımızla en çok kararlılığımızla, inancımızla şehrimize duyduğumuz sevgiyle, insanlarımıza duyduğumuz saygıyla, cumhuriyete olan bağlılığımızla, cumhuriyet değerlerine olan bağlılığımızla, kadınlarımıza olan inancımızla, içimizdeki o güçlerle çalışacağız. İzmir'i çok daha ileriye taşıyacak bir 5 yıl yaşayacağız. Ve bu süreçte bizleri ailenizden insanlar olarak göreceksiniz. Söz veriyorum” diye konuştu.

PROJELERİMİZİN HEPSİ HAZIR
Projelerinden bazılarını açıklayan Tugay, “Yakında her birimiz projelerimizi açıklayacağız. Bunlarla ilgili aslında çalışmalarımızı yaptık. Hepsi de hazır. Karabağlar'da mesela 540 hektarlık bir alanda kentsel dönüşüm sorunu var biliyorsunuz. Bu soruna nasıl sahip çıktığımızı ve çözdüğümüzü göreceksiniz. Eski İzmir caddesinin genişleme ihtiyacı var biliyorsunuz. Onu en kısa zamanda genişleteceğimizi, açacağımızı, kesintisiz bir yol haline getireceğimizi göreceksiniz. Bunlar benim size bugün burada verdiğim sözler. Yeşillik Caddesi üzerindeki Yaşayan kavşağının ne kadar hızlı yapılacağını göreceksiniz. Bunları ve daha bir sürü şeyin yapacağımızı bilerek biz bu göreve talip olduk. Hazırız. Kararlıyız ve başaracağız. İnanıyoruz”

ARTIK SİZLER İÇİN SORUN OLMAYACAK
Vatandaştan gelen ‘su faturalarında indirim’ talebi hakkında konuşan Tugay, “Su parası kesinlikle düşecek. Kademe kademe azaltacağız. Ben başkalarının söylediği gibi gerçekleştirilemeyecek vaatlerde bulunmayacağım. Ama söz veriyorum size. Öncelikle sosyal yardım alan, sosyoekonomik sorunu olan vatandaşlarımızdan başlayarak ücretsiz-indirimli vereceğiz. Maliyetleri düşürdükçe ücretler de çok aşağı düşecek. Bu ülkede enflasyonu yaratanlar bu ülkede enerji giderlerinin maliyetini yükseltenler gerçekten utanması gereken insanlar. Onlar bu enflasyonu düzeltmediği için enerji giderleri bu kadar yüksek olduğu için personel giderleri bu kadar yüksek olduğu için ülkede bu kadar kötü bir enflasyonist ortam olduğu için biz bunları yaşıyoruz. Ama biz sizin yanınızdayız. Söz veriyorum size. Ne su parası, ne ulaşım paras, artık sizler için sorun olmayacak. En kısa zamanda bunları halledeceğiz” dedi.

BİR HELİL İLE BİR CEMİL İLE KARABAĞLAR'I AYAĞA KALDIRACAĞIZ
İttifak konusunda çağrıda bulunan Tugay, “Genel Başkanımız dün Manisa'daydı. Aday tanıtım toplantısındaydı. Yakında bir zamanda İzmir'de olacak inşallah. Sizlerin de katılımıyla beraber biz de yaşayacağız o coşkuyu. Orada şunları söyledi; 'Biz diğer partilerle ittifak yapmak için çok çalıştık. Görüştük. Hepsiyle ayrı ayrı. Uzun uzun görüşme yaptık. Ama ittifakı kabul etmediler. Yapamadık. Bu durumda yüzümüz millete dönecek. Ne diyeceğiz? Bize Türkiye'nin İttifakı gerekiyor. Ve İzmir'de biz diyoruz ki bize ‘İzmir kent ittifakı’ gerek. Karabağlar'da bize ‘Karabağlar kent ittifakı’ gerekiyor. Peki neyin çerçevesinde gerekiyor bu? Onu da genel başkanımız söyledi. Bu kentin kimliğine, bu kentin değerlerine, bu kentin iradesine sahip çıkan insanların sandıkta ittifak gerekiyor. Bunu lütfen herkese anlatır mısınız? Bize dürüst insanların, cesur insanların, namuslu insanların cumhuriyete bağlı, ona inanan insanların vatanını, milletini seven insanların halkının hakkını savunan insanların ittifakı gerekiyor. Bu ittifak için hepinizi göreve davet ediyorum. Hepinizi sahada çalışmaya davet ediyorum. Bu herkese anlatmaya davet ediyorum. Biz bu ittifakı kurduktan sadece Karabağlar'da değil, sadece büyükşehirde değil İzmir'in 30 ilçesinde ve beraberinde Türkiye'nin bir sürü ilinde, ilçesinde, büyükşehirinde, büyük bir zafer elde edeceğiz. Zafer elde edeceğiz ve bu sorumluluğu alnımızın akıyla sonuna kadar taşıyıp bir dahaki genel seçimde de bu zalim iktidarı sona erdireceğiz. Boynumuzun borcu olsun. Bir Helil ile, bir Cemil ile Karabağlar'ı ayağa kaldıracağız. Hiç merak etmeyin” dedi.

KINAY: HAK MÜCADELESİNİ TANIYORUZ!
Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, "Ben Helil Kınay. Çevre Mühendisiyim. Hayatımın her alanında yaşamdan yana, emekten yana, halktan yana, iyiden doğrudan yana, adaletten yana mücadele ettim. Bu mücadeleyi yürütürken tek başıma değildim. Benimle birlikte aynı mücadeleyi yürüten herkesle birlik o yolun içerisinde yan yana, omuz omuza mücadele ettim. Bir anneyim. Tıpkı sizler gibi iki çocuk annesiyim. Bir eş, bir kadın, Atatürk'ün cumhuriyetinde, Atatürk'ün ilkeleriyle yürüyen bu yolda mücadele eden bir yaşam savunucusuyum. Burada karşınızda duruyorum. Tıpkı sizler gibi. Tıpkı burada aynı inancı, aynı umudu taşıyan herkes gibi ben de sizlerden biriyim. Benimle birlikte burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bizler birbirimizi tanıyoruz. Ben buradaki her birinizin gözlerini biliyorum. Her birinizi tanıyorum. Bizler birbirimizi emek mücadelesinden tanıyoruz. Hak mücadelesinden tanıyoruz. Bu kentin her yerinde, her sokağında yaptığımız yaşam mücadelesinden tanıyoruz. Kent mücadelesinden tanıyoruz. İşçilerimiz, emekçilerimiz, emeklilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimizle birlikte geleceğimizle ilgili yaptığımız mücadelelerden tanıyoruz. Kim olduğumuz, nerede yaşadığımız, ne olduğumuz, nereden geldiğimiz önemli değil. Bizler aynı inancı, aynı mücadeleyi daha iyi bir yaşamı hak ettiğimiz yaşamı hayata geçirmek için mücadele ediyoruz. Hepimiz aynı mücadelenin içerisindeyiz. Biz birbirimizi iyi tanıyoruz. Biz birbirimizi, inancımızı iyi tanıyoruz. Biz başkalarını da iyi tanıyoruz. Başka sözlerini, güzel sözleri söylerken o ambalajı kazıdığımızda altından çıkan acıları, altından çıkan yoksulluğu, yanlışlığı, yirmi yıldır hayatımızı enkaz altında bırakan, cebimizden emeğimizi, soframızdan ekmeğimizi, aşımızı, sağlığımızı, güvenliğimizi, çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı, geleceğimizi umudumuzu çalanları iyi tanıyoruz. Biz onları iyi tanıyoruz. Bu mücadelenin içerisinde her birimiz kentlerimizde, evlerimizde, sokaklarımızda, soframızın içinde; eşimiz, dostumuz, çoluğumuz, çocuğumuzla ayakta kalıyoruz. Dayanışmayla, birbirimize olan inancımızla bu yürüttüğümüz mücadeleyle, ahlakımızla, liyakatımızla, iyi niyetimizle, birbirimize olan güvenimizle, Atatürk'ün, Cumhuriyetin bize açtığı yolda aynı yolda yürümeye olan inancımızla beraber mücadele ediyoruz" dedi.

HEDEFE BİRLİKTE VARACAĞIZ
Birlikte oldukları için güçlü olduklarını belirten Kınay sözlerini şu ifadeler ile sürdürdü: “Bugün bunu bilenler bizi susturmaya çalışıyorlar. Bizi uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Bizim birbirimizden ayrıştırmaya, ötekileştirmeye, bir araya gelmeyelim diye zenginliklerimizi, renkliliklerimizi, farklılıklarımızı öcü gibi göstermeye çalışıyorlar. Oysa biz bu zenginliklerle, bu farklılıklarla biz olduğumuz için çok güçlüyüz. Bugün bunu söyleyenler daha dün Hatay'da depreminin birinci yılında acılarımız tazeyken, acılarımızı sarmamışken, kentlerimizi enkaz altındayken kaç kişiyle canımızı verdiğimizi bilmezken bizden değilseniz hizmet vermeyiz diyorlar. Bu vicdansızlık, bu duygusuzlukla bizi birbirimizden ayırmaya çalışıyorlar. Oysa bizler tüm bu iktidarın, bu siyasetlerin, bu cümlelerin dışında kendi kentlerimizde hak ettiğimiz vergilerimizle, emeğimizle, çalışmamızla, sokaktaki gücümüzle zaten bizden olan, zaten bize verilmesi gerekenleri almadığımız ama bize verilmesi gerekenler yandaşlara dağıtıldığı için biz yoksullaşırken, yandaşlar zenginleştiği için bizi çocuklarımız kaybolurken, bizim gençlerimiz kaybolurken onların çocukları, gençleri birdenbire başka hayatlar yaşadığı için bu mücadele de çok önemliyiz. Bizler bu gerçekleri biliyoruz. Şimdi bizler kendi kentlerimizde, yerel yönetimlerden başlayarak, her birimiz kendi mahallemizde, Karabağlar'da, Türkiye'nin her yerinden insanımızı barındıran, eski İzmir'i içinde yaşatan, yeni İzmir'i yaratacak olan, dönüşecek olan Karabağlar'da bize gösterilen, bize dayatılan iki dudak arasında nasıl yaşayacağımızı, ne konuşacağımızı, kiminle oturup kalkacağımızı söyleyenlere inat biz hep birlikte bu kenti de, bu yaşamı da hak ettiğimiz geleceği de Karabağlar'dan birlikte yaratacağız. Var mısınız? Biz bu gücümüzü, bu sesimizi, Karabağlar'ın her bir mahallesinde birbirimizden ayrışmadan, birbirimizin elini tutarak, birbirimizi tanıyarak, yetmediğimiz yerde yeterek, dayanışma içinde olarak bu ülkenin gerçek özünde olan cumhuriyetin ilkelerinde olan, yokluktan var ettiğimiz cumhuriyet için Karabağlar'dan, Türkiye'deki değişimi birlikte yaratacağız. Var mısınız? Bizler bu gücümüzle, bu sesimizle Türkiye'nin en aydınlık, en çağdaş herkese kucak açan İzmir'inde Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay'la birlikte beş yıl boyunca hayata geçireceğimiz sosyal demokrat, halktan yana, emekten yana, toplumdan yana çalışmalarımızla kalkındıracağımız, zenginleşeceğimiz, Karabağlar'ın zenginleşeceği, buradaki her birimizin her vatandaşımızın zenginleşeceği, yandaşlara değil kente dağıtılan refahla birlikte, birlikte üreteceğimiz sesimizi birlikte büyüteceğimiz herkes herkesin sözüne ortak olacağımız bir Karabağlar ve bir İzmir için var mısınız?”

BERABER YOL YÜRÜMEYE VAR MISINIZ?
“Bu sözler, bu ülkede sesi kısılmak istenen, umudu, emeği, dayanışması yok edilmek istenen herkesin sözü. Biz bu sözü Karabağlar'da büyüteceğiz. Bu söz ülkenin her yerinde Cumhuriyet Halk Partisi belediyeleriyle birlikte yürürken, büyürken biz onlarla beraber el ele omuz omuza olacağız. Ama sesini duyurmak isteyen herkesin, gücünü göstermek isteyen herkesin bizimle birlikte halktan yana, toplumdan yana, emekten yana, ahlaklı, doğruyu söyleyen, kendi paylaştığını herkesle paylaşan, yandaşa değil halka hizmet eden, devletin kaynaklarını, kamunun kaynaklarını, yandaşa değil, halkına veren bir belediyecilik anlayışıyla beraber birlikte yürümeye var mısınız? Bugün burada bir kadın belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Karabağlar, İzmir'in geleceği olurken, bu geleceği yaratırken tıpkı ülkemizin ikinci yüzyılında bugün kadınların, gençlerin, çocukların sesini daha çok duyuracağım, ötekileştirmediğimiz, bir arada olduğumuz, kim olduğumuz, ne olduğumuz nereden geldiğimizde değil. Liyakatımız, birikimimiz, niyetimizle birlikte değerlendirdiğimiz, hiçbirimizin ötekileşmediği, hepimizin emeğine saygı duyulduğu, her birimizin kendine önemli, değerli hissettiği bir Karabağlar için benimle birlikte var mısınız? Bu yolculuğa gelirken üç dönem Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğini gören Karabağlar'da bu emeği buraya kadar getiren tüm belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, burada görev yapan tüm belediye emekçilerimize, bu mücadeleye destek veren parti örgütlerimiz, yoldaşlarımız bu sürecin içerisine veren herkese teşekkür ediyorum. Şimdi bizler, bize emanet edilen bu yolculukla beraber ben bu niyetimi, bu umutlarımı, bu hayallerimi yıllardır kentin her köşesinde, ülkemin her köşesinde yürüttüğüm mücadelemle beraber Karabağlar için umutlarımı, hayallerimi sizlerle yürümek için kendimi size emanet ediyorum. Sizlerin her birinin gözlerinde, hayatlarında, gördüğüm umudu, acıyı, dostluğu, hüzünleri, eksiklikleri, zenginlikleri hepsini omzuma alıyorum. Sizin hayallerinizi ben de emanet alıyorum. Şimdi bu hayalleri benimle birlikte, hep beraber Karabağlar için  büyütmeye var mısınız? Biz Karabağlar için hep beraber geliyoruz."

SÖZÜPEK: KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM
Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ise, “Bu kentte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını koruyacak ve daha ileri taşıyacak olan adayımızı da huzurunuzdayız. Helil Başkanı üç dönem Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının dalgalandığı Karabağlar'da, yeniden dördüncü dönemde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını kaldırmak için hep birlikte el ele, kol kola çalışmak için sizlerin huzuruna getirdik. Sizler son seçimlerde adaleti ve hukuku savundunuz. İşte bu meydan, bu coşkulu kalabalık, bu umut dolu gözler, bu topraklarda yeşeren iradenin, sizlerin iradesinin en güçlü kanıtıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin ve geleceğinin garantisi olan bir partidir. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde bizler de halkımızın yanında olacak, adaleti savunmaya devam edeceğiz. Çünkü biz dürüstlüğüyle, duruşuyla örnek olan bir liderin izindeyiz. Deniz Gezmiş'in kararlı duruşu ve Mahir Çayan’ın ateşiyle Karabağlar'a aydınlık yarınlar gelecek. Onların yaktığı meşaleyi ellerimizden bir an olsun bırakmayacağız. Emeğin, alınterinin, üretimin ve birlikte yaşamın kenti Karabağlar'da kadın adayımız ile yeni bir bakış açısı sunuyoruz. Kadının iş, üretim, emek, sivil toplum ve siyasette olma mücadelesine Karabağlarımıza kadın başkan ile ortak oluyoruz. Çalışkan, üretken, mücadeleci Karabağlar örgütü ve örgütümüz ile birlikte mutlaka başaracağız. Ve 31 Mart'ta zafere ulaşacağız!  Sizlerle birlikte yürümekten onur duyduğum bu yolda Karabağlar için kazanacağız. Geçmişimize inanıyorum. Geleceğimize sizlere güveniyoruz!” dedi.

 
Çeşme Projesi'nde kritik gelişme!
 
CHP adayı Yıldız iddialı konuştu: Çiğli’nin başını göğe çıkaracağım!
YORUMLAR
Toplam 29 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
5 Şubat 2024 Pazartesi 12:08

İsraftan kaçıp, daha fazla metro yapılacağını zannetmek. Bu nasıl israfmis ki 2 milyar euroluk metro yapılacak

Yorumu oyla      1      1  
Lombak 5 Şubat 2024 Pazartesi 11:46

Gaynah nirdeee???

Yorumu oyla      1      1  
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:36

İsraftan kaçınılırsa asfalt da yapılır, su faturası da düşer, daha fazla metro yapılır, daha fazla otobüs alınır. Bu şehir daha fazla hizmet görür.

Yorumu oyla      5      2  
ÇÇS 5 Şubat 2024 Pazartesi 09:52

Benim adım "CEMİL" :)

Yorumu oyla      2      2  
izmir 5 Şubat 2024 Pazartesi 09:51

karşıyakada 5 yıldır neden düşürmedin. hamza dağ korkup vaatler vermeye başladınız. 20 yıldır siz varsınız bir gün su parasını indirmediniz. ulaşımda 90 dak. kaldıran başkan halen yöentimde. dikkatini çekerim

Yorumu oyla      5      4  
maşallah 5 Şubat 2024 Pazartesi 09:40

tunç soyere laf mı sokmuş o napmış ya :)

Yorumu oyla      3      2  
Burak 5 Şubat 2024 Pazartesi 08:07

Yalancı çoban dan beter oldunuz. Bu arkadaş sanki başka gezegenden gelmiş yav birader biraz insaf biraz da mantık. Hamza Dağ düşüreceğim deyince bunları da bir panik sarıyor ben de düşüreceğim. Ana okulu seviyesine düşürüyor siyaseti. Vermemiş Halık neylesin Mamıt. Çocuk gibi inatlaşacağıa akla matığa uyan bir şeyler söyle. Yapamaz akşamdan kalma tipler işte. Böyle zırvalar durur.

Yorumu oyla      9      7  
Gürkan 5 Şubat 2024 Pazartesi 01:42

İzmir'i "demir ağlarla öreceğizden", ne verirlerse ben 5 katını, herkese ev, işsizlere iş vaatlerinin verildiği 90'lara geri döndük. Vay İzmir vah! İZSU'nun 2024 yılı gideri 22 milyar 700 milyon, gelir bütçesi ise 16 milyar lira olarak hesaplanmış. 6 milyar 700 milyon borçlanma demek. Nasıl indirim yapacaksın? ESHOT aynı şekilde. 2,5 milyarlık gider-gelir farkı var. 5 yıl sonunda batarsınız. Buca Metrosu'nun araçları daha alınmadı. Tramvay setleri yetersiz. Nasıl alacaksınız? Karabağlar Metrosu nasıl yapılacak?

Yorumu oyla      5      5  
Sevim 4 Şubat 2024 Pazar 23:47

Sen hiç o koltuğa oturmucan degısım şart dedınız izmiri yediniz gitsin chp gelsin AKP

Yorumu oyla      7      7  
4 Şubat 2024 Pazar 23:46

Anlaşılan Karşıyakayı batırdığı gibi Büyükşehir’i de batıracak

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kasapoğlu'ndan Oğuz Erge'nin ailesine ziyaret
Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet ...
Özel’den taksici Erge’nin ailesine ziyaret… Cinayet Meclis’e taşınacak!
İzmir’de katledilen taksici Oğuz Erge’nin ailesine taziye ziyaretinde ...
CHP adayı Tugay, Çiğli'de meydan okudu: İzmir'i asla alamayacaksınız!
Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak Onur Emrah Yıldız’ın ev sahipliğinde ...
 
Taksici katili için konuştu: Vatandaşlıktan çıkarılsın!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye ...
CHP'li Arslan'dan EPDK'ya eleştiri: Vatandaşın değil şirketlerin yanında!
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun ...
AK Parti'nin adayı Tunç esnafla buluştu: Karabağlar’ın talihsizliği 1 Nisan’da sona eriyor
Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına ...
 
İzmir'den Manisa'ya gitti, aday oldu... 67 temsilciden istifa resti!
SGK İzmir İl Müdürlüğü görevinden ayrılarak AK Parti Manisa-Yunusemre ...
İYİ Parti'den AK Parti'ye geçmişti... Çiziği yedi!
İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin ...
İYİ Parti İzmir adayı Özlale'den ilçe adayları mesajı: Küskünler masada!
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden sarışın oldu?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
5 Haziran Dünya Yeşil Yıkama Günü!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Alevi köylerine cami yapmak…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva