HABERLER>POLİTİKA
8 Şubat 2024 Perşembe - 17:11

Büyükşehir Adayı Tugay destek istedi ve ekledi: İzmir'e hizmet etmemizi kimse engelleyemez!

Ege Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, "Bu yolda hiç kimse, hiçbir şekilde bizim İzmir'e hizmet etmemize engel olamaz. Bunun bir yolu yoktur. Bir zamanlar Anadolu işgal edilmişken İzmir'den başlayan o kurtuluş hareketi yine burada 9 Eylül'de düşmanı denize dökerek yurdun kurtuluşuyla neticelendiyse o kararlılık, bu şehirde nasıl varsa bundan sonra da halkına sahip çıkma yolunda bu kararları biz aynı şekilde almaya devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehir Adayı Tugay destek istedi ve ekledi: İzmir e hizmet etmemizi kimse engelleyemez!

Oktay GÜÇTEKİN/ EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, saha çalışmaları kapsamında Ege Yörükleri Kültür ve Dayanışma  Derneği'ni ziyaret etti.

ÇOK ÇALIŞMAYA HAZIRIZ
Katılımcılardan destek isteyen Tugay, "Gerçekten çok çalışmaya, şehrimiz için, kentimiz için, sizler için, köylerimiz için üzerimize düşen neyse onu yapmaya kararlıyız. Bunun için çok çalışmaya hazırız. Yeter ki sizler de yanımızda olun, hep beraber olun. Önce en temel görevimiz bu cenneti korumak. Bu cenneti kirletmemek, yıpratmamak ve istismar ettirmemek. Bu konuda dik duracağımıza hiç şüpheniz olmasın. Bundan sonra da sizlere belediyenin temel hizmetindeyiz. Yoluyla, suyuyla, temizliğiyle her türlü hizmeti çok iyi bir şekilde yerine getireceğiz. Bunu yaparken ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi böyle kenetlenmiş halde çalışacak. Şöyle bir iddiam var. Bugüne kadar hiçbir zaman olmadığı kadar Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyeleriyle yakın bir ailenin fertleri gibi çalışacak. Bu İzmir'e sözüm olsun" dedi.

SİZE SÖZ VERİYORUM!
Hizmet etmelerini kimsenin engelleyemeyeceğini belirten Tugay, "Bu birliktelik elbette ki çok büyük başarı getirecek. Ulaşımla ilgili sorunları olan, şehrimizin içerisinde trafik sorunu olan yerler için çok sayıda çözümü uygulamaya koyacağız.  Bunların hepsini aşama aşama açıklayacağız ama sözlerin söylenmesi var bir de yapılması var. Size onun sözünü veriyorum. Bizler projelerimizi açıklayacağız ama aynı zamanda çok hızlı şekilde birer birer uygulamaya geçirdiğimizde şehrimizin rahatladığını göreceksiniz. Bunu nasıl yapacağız? Her şeyden önce sevgimizle yapacağız. Her biriniz ama her biriniz çok sevdiğimiz, bizler için çok değerli yurttaşlarımızsınız.  İnanın böyle hissediyoruz. Bu duyguyla bu görevlere talip oluyoruz. Ve o sevginin yanında aklı ve bilimini koyacağız. Akıl ve bilimle beraber doğru karar alacağız. Doğru kararımızı aldıktan sonra da çalışkanlıkla ve kararlılıkla aldığımız kararları da biz sorgulayacağız. Bu yolda hiç kimse, hiçbir şekilde bizim İzmir'e hizmet etmemize engel olamaz. Bunun bir yolu yoktur. Bir zamanlar Anadolu işgal edilmişken İzmir'den başlayan o kurtuluş hareketi yine burada 9 Eylül'de düşmanı denize dökerek yurdun kurtuluşuyla neticelendiyse o kararlılık, bu şehirde nasıl varsa bundan sonra da halkına sahip çıkma yolunda bu kararları biz aynı şekilde her zaman almaya devam edeceğiz. Benim sizden dileğim, ricam bize ve partimize inanmanız. Cumhuriyete ve Atatürk'e inanmanız. Ve bu değerlerimize sahip çıkmanız, milletimizin değerlerine sahip çıkmalıyız. Ve biz bu millete, bu ülkeye olan borcumuzu ödemek üzere bu yola çıktık" diye konuştu.

 
'Türkiye artık eski Türkiye değil'
 
İzmir’de bir ilçede dengeleri değiştirecek transfer!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Girne cad. 9 Şubat 2024 Cuma 08:45

Bu dönem belediye başkanı olarak atanan ilçelerde önce Karşıyaka halkı çok sevinmişti çünkü Tugay gidiyordu ama sevinçleri kısa sürede bitti çünkü partiye üç gün önce kayıt olan ve Karşıyakada ikamet etmeyen biri paraşüt ile belediye başkanı olarak atandı,Izmirin en büyük gelişmiş CHP her zaman destek veren rekor sayıda belediye başkanı aday adayı varken böyle tatsız bir sürpiz ile karşı karşıya geliyor,sadece aday adaylarının çevresi CHP 'ne oy vermezse ve ıçlerinden bir kaçı bağımsız belediye başkanı olarak çıkarsa CHP genel merkez yöneticileri bayram yapsınlar artık,bu konuda parti içinde huzursuzluklar devam ediyor ve kırmızı kart gösterecektir bu halk...

Yorumu oyla      3      1  
guest 8 Şubat 2024 Perşembe 21:35

eller diğer partiye zor gider ancak bir beş sene daha trafikte, yeşil alanlarda, çarpık yapılaşmada birşey yapılmaz ise İzmir daha da yaşanmaz hale gelir. tüm adaylar programlarını açıklasınlar bakalım. artık tembelliğe, adamcılığa, rantçiliğa veya göz boyama işlere müsamaha yok!

Yorumu oyla      3      1  
Lombak 8 Şubat 2024 Perşembe 20:28

Vermediği hizmetler vermeyeceklerinin garantisidir.

Yorumu oyla      3      1  
Cumaovalı 8 Şubat 2024 Perşembe 18:43

İzmir'in gerçekten bir dönem de olsa Chp'nin kaybetmesine ihtiyacı var.Belki o vakit akıllanırlar.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Türkiye artık eski Türkiye değil'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütleri üzerinden Türkiye'ye ...
CHP’li Aslanoğlu’ndan Saygılı’ya gülücüklü ‘logo’ yanıtı!
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal ...
CHP Çiğli Adayı Yıldız: Dertlerini anlatıyorlarsa bana güveniyorlar demektir
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; Çiğli Varto Kültür ...
 
CHP'li Kılıç'tan deprem çıkışı: Acısı geçti sanmayın!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 6 Şubat depremlerinin ardından ...
Erdoğan: Bay Kemal'e ilk hançeri vuran...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da deprem konutları teslim ...
'Finansman destekleri kesintisiz sürecek'
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, "İşletmelerimizin üretkenliğini artırma ...
 
Tugay’dan İESOB'ta mesaj seli: Esnafın altın yılı olacak!
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni (İESOB) ziyaret eden Cumhuriyet ...
Karabağlar adayı Tunç muhtarlarla buluştu: Hemşehrilerimiz için çalışıyoruz
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, yerel seçim ...
Uçum'dan AYM Başkanı'na yanıt
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hepsi yaşasın anne aşkıyla!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
İmamoğlu’nun suskunluğu!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Can dostlar tartışması!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva