HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Mart 2014 Perşembe - 13:43

Berlin Turizm Fuarı’nda Selçuk rüzgarı

Selçuk Ticaret Odası, turizm trendlerinin şekillendiği ve alanında en büyük fuar olan ITB Berlin Turizm Fuarı’na katıldı. İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün himayesinde katıldığı Berlin Fuarı’nda Selçuk Ticaret Odası, Selçuk turizmini ve turizmcilerini tanıttı.

Berlin Turizm  Fuarı’nda Selçuk rüzgarı

İZMİR - Dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda turizm firmasının ve profesyonelinin stant açtığı fuar, dört gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı.
 
Selçuk Ticaret Odası, ilk yurtdışı fuar katılımı olan organizasyon için 9 kişilik heyetle Berlin’deydi. Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Başkan Yardımcısı Zeynel Kırıtak, Yönetim Kurulu üyeleri İlkan Gülgün, Alpaslan Coşkun, Meclis Üyeleri Ümüt Yolcu, Tamsuer Gültekin, İsmail Karahan, Mustafa Ünsal ile Turizm Komitesi Başkanı Osman Can’dan oluşan heyet, fuar boyunca yoğun tanıtım faaliyeti yaptı. Hem turizm profesyonellerine hem de tatil programı yapmak için gelen tekil ziyaretçilere Efes’i, Şirince’yi, Meryem Ana’yı ve  ilçenin turizm cazibe merkezlerini, yabancı dilde hazırlattığı broşür ve föylerle  tanıtan Ticaret Odası, stantında ilçenin tanıtım filmlerini gösterdi, ziyaretçilere incir lokumları ikram etti.
 
Fuarın açılış günü İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen İzmir sunumuna Selçuk adına STO Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu ile Yönetim Kurulu üyeleri Alpaslan Coşkun ve İlkan Gülgün katıldı.  Oda Başkanı Koray Yolcu fuar sonunda bazı değerlendirmelerde bulunarak “Odamızın ilk yurtdışı organizasyonu olarak tarihe geçen bu fuarda başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Selçuk’ta faaliyet gösteren turizmci üyelerimizi ve işletmelerimizi içeren envanterimizi  ve üyelerimizin broşürlerini dağıtarak turizmcilerimizin pazarlama faaliyetlerine katkı sağladık.” dedi.
 
TURİZM TERCİHLERİNİN DEĞİŞMESİ SELÇUK İÇİN BÜYÜK AVANTAJ
Fuar süresince Bergama ve Çeşme ilçeleriyle  görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Oda Başkanı Koray Yolcu “Turizm fuarları bizlere pek çok şey sunuyor. Hem ilçemizi tanıtıyoruz, hem de dünya trendlerini ve pazarlama faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Bu, bir turizm kenti olan Selçuk için çok önemli” dedi. “Önümüzdeki yıllarda yurtdışındaki fuarlara bölge odalarımızla işbirliği içinde katılım sağlamayı düşünüyoruz” diyen STO Başkanı Yolcu “dünyadaki turizm alışkanlıkları değişiyor. Artık insanlar turların güdümünde tatil yapmayı değil, kendi planladıkları seyahatleri tercih ediyor. Bu Selçuk için büyük avantaj. Biz de bu avantajı fırsata çevirmek, kentimizi tüm yönleriyle dünyaya tanıtmak için Berlin’deydik.  Selçuk bundan sonra bütün büyük turizm fuarlarında yer bulacak” şeklinde konuştu. 
 
İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla göz dolduran Selçuk Ticaret Odası’nı etkin ve geniş katılımı nedeniyle tebrik etti. Selçuk Ticaret Odası’nın geniş bir katılımla fuarda olmasından ve kendi stantlarının yanı sıra tüm İzmir’in tanıtılmasında aktif rol almasından memnuniyet duyduklarını belirttiler.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alsancak esnafından Tartan’a teşekkür
Konak’ta bulunan içkili lokanta ve gece kulüpleri, çalışma saatlerinin ...
Karşıyaka'dan Yamanlar'a 400 binlik yatırım
Karşıyaka Belediyesi 30 Mart 2014 seçimlerinden sonra Belediye’ye bağlanacak ...
Selçuk'un prestij projesine Başkanlı açılış
Selçuk Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ...
 
Bornova'lı kadınlar 'kanaviçeli oyun'la göz doldurdu
Bornova Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nden yararlanan kadınlar 8 Mart ...
CHP'li belediyeden camilere 'ince' hediye
Güzelbahçe Belediyesi, ilçedeki tüm camilere halı temizleme makinası armağan etti.
Başkan Egeli işkadınlarıyla buluştu: Siyaset koltuk için yapılmaz
Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) yönetimini ziyaret eden İzmir Büyükşehir ...
 
Büyükşehir Meclisi’nde son oturum: Helalleştiler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi ...
Valilikte ‘paylaşım’ zirvesi: Kocaoğlu ‘şimdilik memnun!’
Yerel seçimler ile birlikte kapatılacak olan İl Özel İdaresi ve beldelerin ...
Çamkule de modern pazaryerine kavuştu
Bornova Belediyesi'nin inşaatına Merkez ve Evka-3 Pazaryerleri ile eş ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva