HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Haziran 2011 Çarşamba - 19:48

Başkanlar Kılıçdaroğlu’na rapor verdi

Seçim sonuçlarının İzmir yankıları devam ederken, sonuçların gerekçesi olarak gösterilen belediye başkanları, CHP Genel Merkezi’nce Ankara’ya çağrıldı. Beş belediye başkanı, bugün Ankara’da Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Başkanlar Kılıçdaroğlu’na rapor verdi

Fatih Yapar / EGEDESONSÖZ - CHP İzmir’de seçimlerin ardından başlayan parti içi yangın devam ederken, sonuçların gerekçesi olarak gösterilen belediye başkanları bugün Ankara’nın yolunu tuttu. Belediye başkanlarının alanda tepki alır gerekçesiyle genel seçimlere dahil edilmediği sürecin ardından birçok belediye başkanının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na giderek rapor verdi. Bugün Ankara’ya giden belediye başkanları arasında Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ve olağanüstü kurultay için imza veren Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün yer aldı. Görüşme 40 dakika sürdü.
 
Genel seçimlerin ardından faturanın kendilerine çıkarıldğını berten belediye başkanları koordinasyon eksikliğine dikkat çekti. Başta İzmir CHP il yönetiminin bilinçli olarak belediye başkanlarını alandan geri çektiklerini ifade eden başkanlar, “Milletvekilleriyle yan yana getirilmedik. Adaylar ilçelerimize gezerken bizim haberimiz bile olmadı. Belediye başkanlarına tepki var. Vatandaş başkanının yaptıklarını inceliyor gerekçesiyle bizi istemediler” dedi.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da şikayet eden belediye başkanları belediyenin proje desteği verirken kendilerini sıkıntıya soktuğunu söyledi. Kocaoğlu’nun ağabeylik görevini yeterince yerine getirmediğini söyleyen başkanlar acilen bütünlük sağlanıp tek yürek olunmasını talep etti. Başkanları dikkatlice dinleyen CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Temmuz ayında belediye başkanlarıyla bir toplantı yapacağını söyledi. Sorunları yerinde inceleyeceğini belirte Kılıçdaroğlu yoğunluğu atlattıktan sonra İzmir’e geleceğini söyledi.
 
Belediye başkanlarının Ankara’da kurultay süreci için gizli ve önemli yaptıkları da öğrenildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DEMOKRAT 30 Haziran 2011 Perşembe 13:01

Bence en düzgün ve çalışkan bir beyefendi olduğu için sanırım eleştirilmeyi haketmiyor.

Yorumu oyla      13      6  
Sayın Demokrat 30 Haziran 2011 Perşembe 12:44

Bornova Belediye Başkanı'nı neden ayırdınızki?

Yorumu oyla      12      5  
turan çatal 30 Haziran 2011 Perşembe 12:35

evet kesinlikle belediyeler örgütle partiyle koordineli yürümeli o zaman halka hizmetlerle daha kolay ve rahat inilebilinir sanırım.

Yorumu oyla      12      5  
DEMOKRAT 30 Haziran 2011 Perşembe 08:51

Bornova Belediye Başkanının Haricindeki Diğer Belediye Başkanları Ağustos Böceği Misali Akıllara Zarar Etkinliklerine devam etsinler.Kendi Beceriksizliklerini ve Yetersizliklerini kolayca Büyükşehir Belediye Başkanına atma cesaretini bile gösterdiklerine göre Gemileri Yaktıklarının göstergesidir.Hiç kimseyi kandıramazsınız,bu açıklamalarınıza kargalar bile güler.Bu makamlarda görüp göreceğiniz daha 2 yıldır.Siz Yavuz Hırsız Ev Sahibini yanıltırmış felsefesine devam edin.Hele Buca Belediyesi,az kalsın Ruhsatı bile olmayan Pazar Yerini,Kılıçdaroğluna açtıracaktınızda,Allahtan işi uyanıp genel başkan açılış yapmaktan vazgeçti.İşte bu kadar Başarılısınız.

Yorumu oyla      23      13  
mustafa 29 Haziran 2011 Çarşamba 23:34

eee ne oldu aziz başkan dün koluna girip seninle dolaşan metin solak seni şikayet etmiş artık gerçekleri görürsün de kime nasıl davranman gerektiğini bilirsin...metin solak için de diyorum ki bunlar senin son çırpınışların aziz başkanı da arkadan vurmaya çalıştın ya daha sana ne diyelim sen seçimlerde çalışma akp'li bakanlarla gez dolaş sonra suçu ilçene ve b.şehire at ohhh ne alaaa memleket neyse artık birileri gözünü açarda herkese haddini bildirir...genel merkez bunlara bir daha ki seçimlerde umarım şans bile vermez...

Yorumu oyla      17      8  
hasan tahsin 29 Haziran 2011 Çarşamba 22:28

ey başkanlar başınıza neler geleceğini tahmin edemedinizmi.tıpkı eski vekiller gibi sizinde genel merkezce biletiniz kesildi ve uzatmaları oynuyorsunuz.yeni CHP önümüzoeki seçimlerde kendi dokusuna uygun başkan adaylarıyla seçime girecek.ne diyelim çıkmamış candan umut kesilmez

Yorumu oyla      30      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu’na tıbbi operasyon
İzmir Büşükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, Eşrefpaşa Hastanesi'nde ...
Mine Hanım ağladı, Cevat Başkan gürledi
Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nin temel atma törenine katılan Karşıyaka ...
Çiğlili minikler büyüledi
Çiğli Belediyesi ile Yeni Sanat Merkezi’nin Belediye Konferans Salonu’nda ...
 
Buca eğitmenlerine kavuştu
Buca Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapan 12 çalışan, “Eğitimci” ...
Minik oyuncu adayları kıyasıya yarıştı
Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı olarak açılan oyunculuk ...
Güzelbahçe'de sosyal markete büyük ilgi
Güzelbahçe Belediyesi tarafından kurulan Sosyal Market ihtiyaç sahibi ...
 
Dövüşte yaralanınca sokağa attılar!
Yenişehir semtinde para karşılığı dövüştürülen Rottweiler cinsi köpek ...
Avrupalı başkanlar İzmir'de buluşuyor
Yerel yönetimler alanında dünyanın en etkili siyasi organizasyonlarından ...
Teleferik projesi iptal mi?
Büyükşehir’in 2007 yılında MMO İzmir Şubesini hazırlattığı raporda tellerin ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva