HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Ekim 2023 Çarşamba - 11:20

Başkan Tugay’dan Che Guevara’lı değişim mesajı: Kurultaydan aslan gibi yürekler çıkacak

CHP’de devam eden kurultay sürecinde Değişimciler ile hareket eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “göreceksiniz kurultaydan, kongrelerden aslan gibi yürekler çıkacak. Tepeden tırnağa seçilen tüm kadrolarımız, mücadeleye bayrağı yere düşürmeden devam edecekler. Bu büyük mücadele iktidar olacağımız günü yaşayacağımız ana kadar devam edecek ve hiç bitmeyecek. Che Guevara ‘Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin’ der. O yüzden vazgeçmeyeceksiniz. Yanlış olan biz değiliz çünkü. Ben inanıyorum kazanacak olan da biziz” dedi.

Başkan Tugay’dan Che Guevara’lı değişim mesajı: Kurultaydan aslan gibi yürekler çıkacak

CHP Mahalle temsilcileri ve parti üyeleriyle bir araya gelmeye devam eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Mustafa Kemal Mahallesi’nde, ilçe yönetimi, mahalle temsilcisi ve partilileriyle buluştu.

Yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri öncesinde ülke ve siyaset gündeminin konuşulduğu toplantıda, saha çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Dr. Cemil Tugay, “Karşıyaka örgütümüz yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarını sürdürüyor; çalınmadık kapı, sıkılmadık el, temas edilmedik yürek bırakmamak için çalışıyoruz” diye konuştu. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü’nün, partililerle bir araya geldiği buluşmaya Mahalle Muhtarı Hanımşah Han da eşlik etti. Ülke ve siyaset gündeminin değerlendirildiği toplantıda Tugay, yaklaşan yerel seçimlerin önemine dikkat çekti; katılımcı bir anlayışla sürdürdükleri belediyecilik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“EMANETİ TAŞIYANLAR CHP ÜYELERİDİR”
Türkiye Cumhuriyeti’nin ve yurttaşların hak ettiği refaha erişmesi için çalıştıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Tugay, “Ülkemizin, partimizin kurucusu o büyük insan tam yüz yıl önce Bağımsız Cumhuriyetimizi halkın egemen olduğu bir rejim olarak kurdu. Kurulduğu günden bu yana bu ülkede sadece halk egemen olsun, belli sınıflar, belli insanlar egemen olmasın diye mücadele veriliyor. Ve Atatürk diyor ki bu ülkede yaşayan herkes eşittir. Temeli halkın egemenliği, eşitlik ve laiklik üzerine kurulmuş, bilimi ve aklı rehber edinen bağımsız Cumhuriyetimizi ileriye taşıyacak ve bu emaneti koruyacak olanlar, CHP üyeleridir. Türkiye’yi hak ettiği refah seviyesine ulaştıracak, üreten ve istihdam yaratan, sosyal adaleti sağlayan, doğa dostu bir düzen kuracak olanlar da yine partimizin yorulmaz neferleridir. Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, Cumhuriyet Halk Partisinin her üyesinin asli görevidir. Bizler gücümüzü partimizin kurucu liderinden, tapusuna sahip olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz” dedi.

KAYBETTİĞİNDE DEĞİL, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN
Cumhuriyet Halk Partisi’nin milyonlarca insanın umudu olduğunu belirten Başkan Tugay, “bizi artık kutuplaştıran söylemlere tahammülümüz yok. Ben ülkemizi aydınlık yarınlarına ulaştıracak başka bir parti, başka bir çözüm görmüyorum. Parti içi mücadele ve yarış olur. Ama göreceksiniz kurultaydan, kongrelerden aslan gibi yürekler çıkacak. Tepeden tırnağa seçilen tüm kadrolarımız, mücadeleye bayrağı yere düşürmeden devam edecekler. Bu büyük mücadele iktidar olacağımız günü yaşayacağımız ana kadar devam edecek ve hiç bitmeyecek. 1923’ten 1938’e dünyanın en hızlı kalkınan ülkesi nasıl olduysa bu ülke, CHP kadrolarıyla bunu yeniden başaracak. O insanlar, o yürekler, o beyinler bu partide hep var oldular. Che Guevara ‘Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin’ der. O yüzden vazgeçmeyeceksiniz. Yanlış olan biz değiliz çünkü. Ben inanıyorum kazanacak olan da biziz. Karşıyaka örgütümüz yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarını sürdürüyor; çalınmadık kapı, sıkılmadık el, temas edilmedik yürek bırakmamak için çalışıyor. Bu azimle, kararlılıkla kazanacağız. Aydınlık yarınlara olan inancımızdan asla geri adım atmayacak; demokrasinin, çağdaşlığın egemen olduğu bir Türkiye'ye yeniden kavuşacağız. Emeklinin, esnafın, çiftçinin, emekçinin ve tüm halk kesimlerinin güçlü sesi olmaya devam edecek; adaleti, eşitliği, demokrasiyi, özgür bir geleceği ve insanca yaşam isteğimizi el ele birlikte kazanacağız. 2024 yerel seçimlerinde yine her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

DEMOKRASİ DENGESİNİ YEREL SEÇİM SAĞLAYACAK
Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü, gerçekleştirilen buluşmaların çok önemli olduğunu belirterek, “Türkiye’deki demokrasi dengesini sağlayabilecek olan yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerini almak Türkiye’de demokrasi dengesi için çok önemli olacak. Bu yüzden birlik beraberliğimizi koruyup genel seçimde verilen özveriden biraz daha fazlasını göstermeliyiz. Kapı kapı dolaşmaya devam ederek başarıya ulaşacağımız bir süreç yaşayacağız” dedi.

 
İzmir’in en büyük kentsel dönüşümüne Danıştay freni!
 
Başkan Soyer Çocuk Koruma Kongresi'nde konuştu: İki elimiz yakanızda
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kskli 5 Ekim 2023 Perşembe 08:41

Karşıyaka’mıza bir çivi çakmadın işçinin memurun maaşını ödeyemedin aday gösterilmeyeceğini anlayınca bir ihtimal değişimcilere yanaştın ama o manevranda tutmaz sayın başkan GİDECEKSİN.

Yorumu oyla      2      3  
davut kaya 4 Ekim 2023 Çarşamba 17:02

güler misin ağlar mısın.

Yorumu oyla      3      3  
zülfükar 4 Ekim 2023 Çarşamba 13:02

degişimi koltuk kaybedince aklınıza geliyor partimize 13 üç yıldır yönetenler degişim diyor ne yazıkki bu yöneticilerden sayın kılıçtaroğlu kurtulacak oh be nede güzel vekillikler belirlenirken belediye başkanları belirlenirken hata ble meclis üeleri listesinide yapanlar alkmışlar degişim diyor ayıptır biraz yüzümüz kızarsa bari aynı masada yemek yiyeceksiniz sonra hesabı kılıctar ogluna bırakıp degişim ci olacaksınız braz insaf be

Yorumu oyla      5      4  
DÜRÜST OLAN HERKESİ KUTLUYORUM. 4 Ekim 2023 Çarşamba 12:53

Bugün Sn. Soner Yalçın'dan alıntıdır. Yazının tamamını lütfen okuyunuz. "Evet, Halk Partisi’ni bozdular, davası kalmayan şekilsiz-köksüz CHP doğurdular. Çoğu partili sadece kesesini doldurma peşine düştü. Menfaat ve ihtiras sonu gelmez bir hal aldı. Davaya adanmışlıktan bahseden neredeyse kalmadı..." Maalesef durum budur. Partinin gidişini görüp bugünden görüşünü açıklayan Sn Cemil TUĞAY'ı kutluyorum. Keşke herkes dürüst ve samimi olsa. Çoğu fırsatçı partilinin gündeminde sadece “belediye başkan adayı” ya da “belediye meclis üyesi” olmak var! Ülke mi? Kimin umurun da! YAZIK.

Yorumu oyla      3      8  
AAG 4 Ekim 2023 Çarşamba 12:43

Huseyin Mutlu Akpinar LOADING ...

Yorumu oyla      11      12  
Değişime sizden başlayalım 4 Ekim 2023 Çarşamba 11:54

Haklı; o yüzden önümüzdeki yerel seçimde aday gösterilmemesi gerekiyor.

Yorumu oyla      5      4  
izmirli 4 Ekim 2023 Çarşamba 11:53

Hadi şimdi de devrimci oldu. che kim sen kim , hangi yaşam tarzınız che ye benziyor.

Yorumu oyla      8      4  
vatandaş 4 Ekim 2023 Çarşamba 11:38

Değişim Şart. yoksa her şey kötü olacak....

Yorumu oyla      3      7  
Partili 4 Ekim 2023 Çarşamba 11:38

Doktor bey, Che'de doktordu ama ülkelerin geleceklerini o ülkelerin bütün yaşayanları belirler diyordu. Selden kütük kapmak için düşmüşsün İmamoğlu gibi İstanbu un karadenizli müteahhitlerinin peşine. Dünya markası Karşıyakayı liyakatsız kadrolarınızla bitirdiniz. Ernestonun düşünceleri size çok bol gelir . Bari o güzel düşünceleri kirletmeyin.

Yorumu oyla      7      3  
bekir 4 Ekim 2023 Çarşamba 11:33

bos sozler bos işler gule gule tugay 5 sene de sen yattın belediye koltugunda 5 senede karsıyakada değişen bir tek sey goster alnından opeyım

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Urla’nın kadın basketbolcularından Başkan Soyer’e ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Urla Belediyesi’nin kadın ...
Büyükşehir ile roman dernekleri arasında protokol
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte bulunan 30 roman ...
Buca’da kısırlaştırma seferberliği
Hayvan dostu projeleri ile ülkeye örnek olan Buca Belediyesi, sokaktaki ...
 
Selçuk tarımına 'dayanıklı kent' vizyonu
Efes Selçuk Dayanıklı Kent Konferansı’nda oluşturulan çalışma masalarının ...
İzmir'in bir lezzeti daha tescil aldı
İzmir'in Beydağ ilçesinde yapılan "Beydağ simit dürümü", Türk Patent ve ...
Menderes yeni meydanına kavuştu
Menderes Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği ...
 
Araştırmacı Yaldız, memnuniyet oranını açıkladı… Soyer aday olsa seçimi kazanır mı?
Tunç  Soyer’in, öyle sanıldığı kadar başarısız, bitik bir başkan olmadığının ...
Menemen Meclisi'nde yüksek tansiyon... 'Arazileri FETÖ aldı' iddiası!
Olağan meclis oturumunu gerçekleştiren Menemen Belediyesi'nde CHP’li Meclis ...
Balçova'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve CHP İlçe Örgütü Ankara'da CHP ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva