HABERLER>POLİTİKA
3 Şubat 2024 Cumartesi - 13:32

Başkan Sengel'den birlik mesajı: 2019 seçimlerini birlikte kazandık!

Selçuk Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in, seçim startını başlatma amacıyla düzenlenen halk buluşması coşkuyla gerçekleştirildi. Sengel, " “Her şeye rağmen dimdik durarak mücadele ederek birbirimizden vazgeçmeyerek değerlerimize sahip çıkarak biz hep hazırdık zaten.  2019 yılında Selçuk’ta biraz önce değerli ilçe başkanım hatırlattı. Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin ittifaksız aldığı en yüksek oyu Filiz Ceritoğlu Sengel almadı. Siz Selçuk’un yurttaşlarıyla birlikte aldık. Teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Sengel den birlik mesajı: 2019 seçimlerini birlikte kazandık!

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunduğu seçim startı buluşmasında ilk konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin aldığı en yüksek oyla belediye başkanı seçilen Filiz Ceritoğlu Sengel’in tekrar aday olarak belirlenmesinden gurur duyduklarını belirterek;  “Tüm ülke halkı olarak son 5 yılda hiç beklemediğimiz öngörüyle birçok endişe veren acı olay yaşamamız olmamıza rağmen kararlılıkla mücadele eden, soruna değil, çözüme odaklanan başkanımızla birlikte yol yürümenin ve daima yürüyecek olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

31 MART 2024 TARİHİNDE SANDIKLARDA REKORLARA İMZA ATACAĞIZ
Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelinde zafer kazanacağını belirten Onbaşıoğlu; “Geçmişimizin mirası, geleceğe olan inancımızla, partimizin gücü ve kurucu iradesiyle dayanışmayla, el ele, omuz omuza, kucaklaşarak 31 Mart 2024 tarihinde sandıklarda rekorlara imza atacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Çünkü biz cumhuriyete inananlarız. Çünkü biz Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını özümseyerek, hayat felsefesi sayanlarız. Çünkü biz demokrasinin her değerine sahip çıkanlarız. Çünkü biz tüm bu kıymetler için sonuna kadar mücadele edenleriz” dedi.

2019 SEÇİMLERİNİ SİZ SELÇUKLU YURTTAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ALDIK
Partililerinin ve yurttaşların coşkulu alkışlarıyla mikrofonu eline alarak “Merhaba” diyen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel konuşmasında yerel seçim startını bu müthiş katılımla coşkuyla veriyor olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Her şeye rağmen dimdik durarak mücadele ederek birbirimizden vazgeçmeyerek değerlerimize sahip çıkarak biz hep hazırdık zaten.  2019 yılında Selçuk’ta biraz önce değerli ilçe başkanım hatırlattı. Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin ittifaksız aldığı en yüksek oyu Filiz Ceritoğlu Sengel almadı. Siz Selçuk’un yurttaşlarıyla birlikte aldık. Teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı.

BEN MAZERET ÜRETMEK İÇİN GELMEDİM
2019 yılında mazbatasını aldığı gün belediyenin Avukatı tarafından kendisine belediyeye bir icra dosyası geldiği bilgisinin verildiğini anlatan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Kalk işte belediyenin önüne bütün borç listesini as Filiz dediler. Tamam, birçok belediye yapıyor bunu, ama ben dedim ki asmayacağım. Çünkü bizim böyle bir derdimiz yok. Çünkü ben mazeret üretmek için gelmedim. Ben Selçuk’a kulak vermek için, çözüm üretmek için geldim. Ben her şeye rağmen belediye başkanlığı yapacağım dedim ve sizlerle birlikte her şeye rağmen 5 yıl o belediye başkanlığını yaptık” dedi.

Göreve geldiğinde Selçuk Belediyesi’nin biriken borçları olduğunu, ödenmeyen maaşlar nedeniyle maddi anlamda zor durumda olduğunu hatırlatan Filiz Başkan; “4 ay, 5 ay alınamamış olan maaşlar var. Dedim ki hiç merak etmesinler. Söyleyin emekçi kardeşlerime. Ben burada olduğum sürece kendimden önce onların evine ekmek götüreceğim. Mesele kenti ve kentliyi sevmek, mazeret üretmemekle ilgili bir şey” diye konuştu.

GURURLAN SELÇUK
Sürekli alkışlarla kesilen konuşmasında pandemi, ekonomik kriz ve depremin etkilediği koşullara dikkat çeken Filiz Başkan;  “Gururlan Selçuk, Tarlası Yaşam Köyü’nden çocukları okula aç göndermemek için çabaladığımız Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışması’na, köydeki çocukları merkezdeki okullarına taşımaya kadar Türkiye’ye örnek oldun” dedi.

BİZ BİR ARADA DURMAKTAN KEYİF ALAN CUMHURİYET HALK PARTİSİYİZ
Yeniden partisinin Selçuk Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine dair Genel Başkan Özgür Özel’e ve tüm parti yönetimine teşekkür eden Filiz Başkan; “Biz bir arada durmayı bilen bir Selçuk’uz. Biz bir arada durmaktan keyif alan Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Bizler vazgeçmeyenlerdeniz neyden vazgeçmeyiz biliyor musunuz? Cumhuriyet Halk Partisi'nin 6 ok ilkesinden hiç vazgeçmeyenlerdeniz biz. Ben de sizin Belediye Başkanı olmanızdan gurur duyuyorum ve bu dönem elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Söz veriyorum söz veriyorum” dedi.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, konuşmasının sonunda tüm meclis üyelerini ve meclis üyesi adaylarını sahneye davet etti. Filiz Başkan ayrıca, geçmiş dönemde meclis üyeliği yapmış ve İlçe Başkanlığı yapmış olan parti büyüklerini de gururla sahneye davet ederek; coşkuyla halkı selamladılar.

 
Faciadan dönüldü... İzmir'de apartman yangını!
 
Suat Nezir, sürece tepki gösterdi... Adaylık sinyali verdi!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ataril 4 Şubat 2024 Pazar 13:58

Mümkün değil, vefa gelsin tekrar

Yorumu oyla      2      1  
harun 3 Şubat 2024 Cumartesi 16:29

5 senede ne yaptın ki es dost aj-hbap belediyesinden baska

Yorumu oyla      6      2  
. Efes'li 3 Şubat 2024 Cumartesi 16:09

Görkemli bır açılış töreni,final sahnesinde yeni ve ilçe parti başkanları toplamda yirmi oy getiremez partiye,çünkü beş sene içinde Selçuk için bir şey yapılmadı ama bazıları için çok iyi işler yapıldı,büyük bir bölümü halkın baharın gelmesini beklemeye devam ediyor,ondan da ümidi kestiler şimdiye kadar rant elde etmiş olanları oyları seçimi alır mı? Acaba seçimlerde görülecektir...

Yorumu oyla      6      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir adayı Dağ'dan öldürülen taksicinin ailesine ziyaret!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, aracına aldığı ...
Büyükşehir Adayı Dağ ikinci vaadini duyurdu: 1 Nisan’da suya yüzde 50 indirim!
31 Mart’ta seçilmesi durumunda su faturalarında indireme gideceğini belirten ...
Urla Adayı Balkan'dan semt garajı müjdesi!
Urla Belediye Başkan adayı Selçuk Balkan, başkan seçildiği zaman hayata ...
 
Eski vekil Bayır'dan Yücel'e adaylık tepkisi: Karaburun'u Atina'ya mı bağladınız?
CHP İzmir eski milletvekili Tacettin Bayır, ithal aday tepkilerinin yaşandığı ...
Bergama adayı Doğruer Göçbeyliler ile buluştu... Sorunlara ortak akılla çözüm!
Bergama Belediye Başkanı Adayı Dr. Sadık Doğruer, Göçbeyli mahallesi pazar ...
DP Milletvekili, o yanıtla tatmin olmadı: YTH projesi bu hızla 2027'de de bitmez!
Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı ...
 
CHP'de 103 başkan adayı daha açıklandı
Cumhuriyet Halk Partisi, 4'ü büyükşehir 103 belediye başkan adayını daha belirledi.
CHP'nin Çiğli adayı Yıldız oldu!
CHP'nin Çiğli Belediye Başkan adayı Onur Emrah Yıldız oldu.
Erdoğan, İsveç Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefonda görüştü, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva