HABERLER>POLİTİKA
10 Ekim 2023 Salı - 11:14

Başkan Aslanoğlu’ndan muhtarlarla zirve: Gündemimiz kurultay değil ekonomik buhran!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Aslanoğlu bu bağlamda Kemalpaşa ilçesini ziyaret ederek mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Aslanoğlu açıklamasında " Yaklaşan bir kurultayımız var ama bizim ilk gündemimiz kurultay değil, halkımıza yaşatılan yoksulluk. Bizim AKP’nin dedikodularına, algı oyunlarına ayıracak vaktimiz yok. Tüm vaktimizi ekonomik buhranda var olma savaşı veren milletimize ayırıyoruz” dedi.

Başkan Aslanoğlu’ndan muhtarlarla zirve: Gündemimiz kurultay değil ekonomik buhran!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Aslanoğlu bu bağlamda Kemalpaşa ilçesini ziyaret ederek mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

CHP İzmir’in 38 Olağan il kongresinde güven tazeleyerek il başkanlığı görevine seçilen Şenol Aslanoğlu, kongrenin hemen ardından başladığı yerel seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa’da mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya gelerek, muhtarların taleplerini dinledi.

Kemalpaşa CHP ilçe başkanı Ahmet Yılmaz ve Kemalpaşa belediye başkanı Rıdvan Karakayalı’nın ve 29 mahalle muhtarının katılımıyla yapılan toplantıda konuşan CHP il başkanı Aslanoğlu “Kongremiz bitti, sahadayız. Yaklaşan bir kurultayımız var ama bizim ilk gündemimiz kurultay değil, halkımıza yaşatılan yoksulluk. Bizim AKP’nin dedikodularına, algı oyunlarına ayıracak vaktimiz yok. Tüm vaktimizi ekonomik buhranda var olma savaşı veren milletimize ayırıyoruz” dedi.

Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

KİMSEYİ FİKRİ VEYA ELEŞTİRDİĞİ İÇİN TERÖRİST İLAN ETMEYİZ
“Muhtarlarımızın işi bu dönemde gerçekten zor. Türkiye’ye AKP tarafından yaşatılan krizlerin, marketlerde, akaryakıtta, kiralarda, vergilerde ardı arkası kesilmeyen zamların vatandaşımıza yaşattığı yokluk ve depresyon çok büyük. Bu durumdaki vatandaşlarımızın mahallede ilk başvurduğu kişi de siz muhtarlarımızsınız. Sizlerde elbette bu buhrandan etkileniyorsunuz ama bir yandanda mahalle halkının dertleriyle ilgilenmek zorundasınız. Yerel yönetimlerin en önemli sacayağı olan muhtarlarımızla birlikte çalışmayı her zaman önemsedik. Belediyelerimiz de muhtarlarımızın hep yanında oldu, olmaya da devam edecek. Bizler birilerinin yaptığı gibi, hiç kimseyi düşüncesi veya bizleri eleştirdiği için fişlemez, terörist ilan etmeyiz. Onun için sizlerin ayağına geldik. Taleplerinizi, eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi dinlemeye geldik. Vatandaşın durumunu, yaşadığı yokluğu en iyi bilenler sizlersiniz. Sizler, yapacağımız hizmetlerde bize yön vereceksiniz, biz de isteklerinizi gücümüz yettiğince yerine getireceğiz. İmkanlarımızın yetmediği yerde sizlerle birlikte çözüm için mücadele vereceğiz. Kemalpaşa bizim için çok önemli bir ilçe. İlçenin kalkınması, acil ihtiyaçlarının çözülmesi de bizim önceliğimiz”

29 MAHALLE MUHTARI KATILDI
Düzenlenen toplantıda söz alan mahalle muhtarları mahalleleri ve ilçe ile ilgili taleplerini dile getirirken, toplantının düzenlenmesi sebebiyle de teşekkür ettiler. Düzenlenen toplantıya Akalan, Aşağı Kızılca, Aşağı Yenmiş, Atatürk, Bayramlı, Çambel, Çınarköy, Damlacık, Dereköy, Ören Egemen, Gökçeyurt, Gökyaka, Hamzababa, Hürriyet, Kuyucak, Mehmet Akif Ersoy, Nazarköy, Örnekköy, Sekiz Eylül, Sinancılar, Soğukpınar, Sütçüler, Vişneli, Yeşilyurt, Yiğitler, Yukarı Kızılca, Yenmiş, 75.Yıl Cumhuriyet ve 85. Yıl Cumhuriyet mahallelerinin muhtarları katıldı.

 
Angelina Jolie ve Haluk Bilginer'li 'Maria' filminden ilk kareler
 
Kılıçdaroğlu'ndan Ankara Katliamı paylaşımı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asım ŞAİR 11 Ekim 2023 Çarşamba 10:04

Sayın Başkan; Bu halk yoksullukla -sefaletle süründüğünü hep beraber görüyoruz. Muhalefet olarak hangi gün eyyyyy İzmir emekliler-çalışanlar-öğrenciler-anneler-çocuklar haydi hep beraber Gündoğdu meydanında buluşalım sesimizi duyuralım dediniz. Bu iş beş köyün muhtarını toplayıp çaydan- kahveden sonra nutuk atarak olmuyor. Balık baştan kokar. Genel Merkezde az olsun bizim olsun diyenler, İllerde de bu zihniyeti destekliyenler uyanmadıkça CHP İzmir dahil tüm Ülkede genel seçimlerde yapılanlar gibi. iyi bir şamar yiyecek. Değişimden yana siyaset yapın lülfen.

Yorumu oyla      4      3  
erdal 10 Ekim 2023 Salı 21:50

hayır gündemimiz kurultay. kk değişirse chp; ekonomik buhranı yaratan akpyi yenebilir. ne biçim adamsın be.. !

Yorumu oyla      2      3  
Gaziemir 10 Ekim 2023 Salı 17:13

Kurultay KABUSUNUZ olacak!!!

Yorumu oyla      2      3  
can can 10 Ekim 2023 Salı 17:02

cumhuriyetin 100. yılında kendi koltuğunuz ve istikbaliniz mi, ülkenin geleceği mi? bunun kararını vereceksiniz kurultayda... boşuna demogaji yapmayın. sanırım sokaklara çıkmıyorsunuz, vatandaşın arasına girmiyorsunuz. yıllardır chp'ye oy veren vatandaşlar bile sandığa gitmeyecek bilginize...

Yorumu oyla      2      3  
SEMİİ 10 Ekim 2023 Salı 15:49

sizmi düzeltceniz ekonomiyyi haa es dost akaraba delege yap koltuğa otur sadece konuşun chp atatürk tür.tıpış tıpış gideceksiniz

Yorumu oyla      2      4  
Mustafa Koç 10 Ekim 2023 Salı 12:57

Önemli olan Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkan Seçimli kurultayı ..CHP kurultaylarını önemsiz göstermek kimsenin haddine olmamalı.Bu İzmir İl Başkanı da olsa .. 5 kasımda yapılacak kurultay değişim odaklı olmalı Genel Başkan dahil mevcut yönetim kadrosunun tamamı değişmeli .Kurultay delegelerinden partililerin beklentileri bu yönde İstanbul bu anlamda değişimden yana irade gösterdi Umarım CHP İzmir İl örgütü de Türkiyenin aydınlık yüzü İzmir uygun bir irade gösterirde ekonomi ve hayat pahallığı konusunda muhalefet görevini layıkıyla yerine getirecek Başkan ve yönetimini seçilmesine katkıda bulunur Aksi durumda İzmir dahil kazanılmış 11 büyükşehir başkanlığının tamamı kaybedilir .Sizin bu önemsizleştirme uyutma taktiği ile yapılacak seçimde değişim olmazsa halk size çok büyük ceza kesecek haberiniz olsun.İsterse mazot 100 TL dolar 80 TL olsun.. Bu durumun bir anlamda sorumlusu sizlersiniz.Kazananilecek adayla seçime gitmeyerek büyük bir fırsat teptiniz .Mevcut Genel Başkanın tekrar aday olması için imza verecek her delegenin adı Türk siyasi tarihine kara leke olarak yazılacaktır.Tıpkı Deniz Gezmişin idamı lehine oy veren veya oykullanmayarak idamını onaylayan CHP milletvekillerini şimdi nasıl ki nefretle anıyoruz.Aynı durum imza veren delegeler içinde geçerli olacak Şimdiden uyarmış olalım

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgür Özel: Emekliler sadaka istemiyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Adayı ve CHP Grup Başkanı Özgür ...
Tanju Özcan'ın fotoğrafı çöpe atıldı!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP'den ihracının iptali için açtığı ...
AK Partili Zeybekci Denizli'de muhalefete yüklendi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, "Muhalefet proje üretemiyor. ...
 
AK Parti kulislerinde sürpriz isim… İzmir’den aday olmak istiyor!
Yerel seçim öncesinde çok sayıda adayın gündeme geldiği AK Parti’de İzmir ...
CHP'li Bayır’dan dikkat çeken ‘kongre’ yorumu: Partiyi belediye başkanları yönetiyor!
Cumhuriyet Halk Partisi içinde yaşanan yarışı değerlendiren ve belediye ...
Altun'dan hoşgörü mesajı: Her zamankinden daha fazla ihtiyaç var
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bugün dünyanın hoşgörü ve karşılıklı ...
 
Kabine toplantısı başladı: Masada neler var?
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başkanlığında ...
Merakla beklenen kongrede değişimciler kazandı!
İstanbul İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği, CHP 38. ...
CHP Uşak'ta İl Başkanı belli oldu
CHP Uşak İl Başkanlığı 38. Olağan İl Kongresinde başkanlığa Sevinç Soyer Yazgan getirildi.
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva