HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
19 Eylül 2015 Cumartesi - 09:57

Başkan Arslan personeliyle bayramlaştı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı öncesinde şantiye ve idari binadaki personelle bayramlaştı, iyi niyet temennilerini iletti.

Başkan Arslan personeliyle bayramlaştı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programına ilk olarak şantiye ve idari hizmet bina çalışanlarıyla bayramlaşarak başladı. Önce şantiyedeki personelle hizmet salonunda bayramlaşan, hal hatır soran Başkan Arslan’a, DİSK Genel İş 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ve yönetim kurulu üyeleri, iş yeri sendika temsilcileri,  başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik ettiler. Başkan Arslan, Kurban Bayramı’nın birleştirici, bütünleştirici ve dayanışmacı gücünden faydalanılması gerekirken, yaşanan terör olayları sebebiyle ülkenin kan ağladığını, üst üste gelen şehit haberleriyle de birlik ve beraberliğin büyük yara aldığına dikkat çekti. Şantiyedeki personelle bayramlaşmanın ardından Başkan Arslan idari binaya geçerek, meclis salonunda idari personelle bayramlaştı. Şeker ve kolonya eşliğinde bayramlaşma turunu tamamlayan Başkan Arslan, personelle bol bol da fotoğraf çektirdi.
 
Başkan Arslan Kurban Bayramı öncesinde çalışanların bayram masraflarını düşünmeyi de ihmal etmedi ve çalışan 748 işçinin 440 TL değerindeki gıda fişlerini ve maaşlarını bayram öncesi verdi.
 
ARSLAN: BAYRAMIN BARIŞ VE HUZURU EGEMEN KILMASINI İSTİYORUM
Ülkede büyük bir kargaşanın olduğunu, her gün yeni bir şehit haberi alındığını ve ülkenin iyi gidişatını kötüye götürmek isteyenlerin yaşattıkları altında buruk bir bayram geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Arslan, “Yine bir Kurban Bayramı’nda daha sizlerle bayramlaşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Buruk dedim çünkü; demokrasimiz despotizm adı altında kan kaybediyor. İçlerinde demokrasi ruhu olmayan bir yönetim ile yönetiliyoruz. Sadece ülkemizde değil, komşularımızda da büyük acılar yaşanıyor. Devletimizin bu vahim halimize acilen çözüm bulması gerekmektedir. Kendi içimizde, komşularımızla barış içinde olduğumuz bir geleceği hemen inşa etmek zorundayız. Bu vatan içinde hepimiz kardeşiz. Tüm halklar kardeştir. Dileğimiz bu bayramda ve diğer bayramlarda kardeş kanı akmamasıdır.  Yine de bugün burada bayram kutlaması için buluştuk. Hepinize Çiğli halkına en iyi hizmeti verdiğiniz için buradan teşekkür ediyorum. Ekip ruhu içinde Çiğli halkına hizmet ediyoruz. Biz sizler için varız, sizler hep beraber Çiğli için varsınız. Emeğinize saygı duyuyorum ve sizlere maaşlarınızı, gıda fişlerinizi ve ikramiyelerinizi aksatmadan vermeye çalışıyoruz. İş barışının sağlanması adına çok yol aldık. Bayramlar uzlaşma, kucaklaşma, barışma günlerimizdir. Tüm sevdiklerinizle geçirdiğiniz; huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram diliyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘yurtta sulh, cihanda sulh’ diyerek, bayramın barış ve huzuru egemen kılmasını diliyorum” dedi.
 
“Çiğli’de İlk Defa Birçok Şey Yolunda Gidiyor”
DİSK Genel İş Sendikası 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ise, “Bu anlamlı tören sayesinde yine bir araya geldik. Ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçiyor. Dileğimiz bu kötü olayların bir an önce sonlanması ve kardeş kanına son verilerek ülkemize barışın gelmesi. Çiğli’de ilk defa birçok şey yolunda gidiyor. İlk defa her şey zamanında ve düzenli olarak işçilerimize ödeniyor. Başkanımız emekten yanadır. Olumsuz giden birçok şeyi düzeltmeye çalıştığını görüyoruz. Belediyenin bütün olanaklarını siz işçi arkadaşlarım için kullanıyor. Bu da bizler için oldukça sevindirici bir durum. Kendisine bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepinize sevdiklerinizle beraber iyi bayramlar diliyorum” dedi.
 
Kaymakamlıkta Bayram Kutlaması
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın bayram kutlamalarında son durağı kaymakamlık binası oldu. Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler ile makamında bir araya gelen Başkan Arslan, burada da bayramların birleştirici ve bütünleştirici gücü ile toplumsal barışa olan katkılarına vurgu yaptı.

 
İzmir’de kalacaklar için tatil rehberi: Her güne alternatif program!
 
İzmir sandığından Roman rekabeti: İki adaydan ilk mesajlar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’de kalacaklar için tatil rehberi: Her güne alternatif program!
Kurban Bayramı tatilinin Bakanlar Kurulu kararıyla 9 güne çıkarılmasının ...
İzmir unutmuyor, ‘21 Eylül’ün farkında!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde “Aklına ...
Karşıyaka’da üretici kadınlardan el emeği kermesi
Karşıyaka Belediyesi tarafından kadınların sosyal ve ekonomik yaşamda ...
 
Başkan Piriştina’dan buruk bayramlaşma
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.
Büyük Kordon zirvesi: Başkan Pekdaş esnafla buluştu…
İzmir’in gözde eğlence mekanlarına ev sahipliği yapan Kordon’da faaliyet ...
‘Fuar İzmir’ tartışması! Başkan patladı: Pes doğrusu!
İzmir Büyükşehir Meclis oturumdan Fuar İzmir tartışması yaşandı. AK Partili ...
 
Büyükşehir’de bayramlaşma: Başkan’dan barış dileği, İzmir’in malları çıkışı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli ile geleneksel bayram kutlamasında ...
Şehit yakını ve gazi derneklerinde Kocaoğlu'na ziyaret
İzmir’deki şehit yakını ve gazi derneklerinin temsilcileri “19 Eylül Gaziler ...
Gaziemir’in sporcuları rekora doymuyor
"Yıldız Bayan 4x400 mt Bayrak Takımı"nda yarışan Gaziemir Belediyesi sporcusu ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP ‘iktidar’ olamazsa giderim diyen tek lider!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva