HABERLER>POLİTİKA
23 Kasım 2011 Çarşamba - 15:44

Başbakan'dan İzmir operasyonuna ilk yorum

AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonla ilgili Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi.

Başbakan dan İzmir operasyonuna ilk yorum

ANKARA - Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den söz ettiğini anlattığı konuşmasında şunları söyledi:

Ümit Yaldız'ın "Operasyonun şifreleri" yazısı için tıklayın

"Kılıçdaroğlu, İzmir anakent belediyesi değildir. Anakent Belediyesi sadece Ankara’dır. Diğerlerinin hepsi Büyükşehir belediyesidir. Bunu da lütfen öğreniver. Dün bir sürçü lisan olmuştur. Buraya yapılan bir operasyon var. Yargı gereği neyse gereğini yapacaktır. Bu Tayyip Erdoğan’a yapılıyor da sana niye yapılmasın? Benim hakkımda 57-58 dosya hazırlandı. Hiçbiri tutmadı. Şu anda 3-4 tanesi rafta. Onlarda bulunan arkadaşlarım beraat etti. Bizimkiler duruyor. Tabii bütün bunların yanında benim içeri girişimi bile belediye başkanlığıyla anlatmaya çalışır hale geldiler. Halbuki o düşünce özgürlüğüyle alakalıydı. Kayseri Belediyesi’ne taktılar. Sen nasıl bir siyasetçisin yahu? Kayseriyle ilgili olarak savcılık tüm bu müracaatların hepsini geri çevirdi, reddetti. Şu anda belediye başkanlarının açtığı davalar var. Terslediği halde, reddettiği halde hala Kayseri’yi konuşuyor. O gönderdiğin, imzalar dediğin, kağıt yaprakları bir delil değil. Çünkü o delil diye sunduğun kişi bile bakın kaç yıla mahkum oldu. Sen bunlarla beraber iş yürütmek istiyorsun Aynı şekilde Yozgat 2. Asliye Mahkemesi’nin bunların müracaatıyla ilgili verdiği karar var. Burada da 20 bin liralık tazminat davası açılmış durumda. İlk mahkeme onların aleyhinde. Kılıçdaroğlu işte müfterilerin sonları bu. Aynı şeyi İstanbul’da belediye başkan adayı oldu aynı hatayı burada da yaptı. Kadir beyle ilgili elinde dosyalarla dolaştı durdu. Durmadan konuşuyor, konuşuyor. Arkadaşlar hiç birşey çıkmadı. Öyle buraya takıldı ki, Kağıthane ilçemizin adını unuttu, ’Kağıttepe’ dedi. Oyunu da bundan dolayı kullanamadı."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ŞAKİR TURAN 24 Kasım 2011 Perşembe 07:57

İzmir belediyesinin anahtarını artık AKP li birisine teslim etmenin vakti geldi geçiyor.İzmirli artık AKP yi iktidar yapacak.

Yorumu oyla      12      16  
Arif ÇALIŞKAN 23 Kasım 2011 Çarşamba 20:45

Cumhuriyetin kalesi İzmir'i akp teslim alamıyacak.İzmir aydınlıktan yana,hep ileriye doğru gidecek,karanlığa ,gericiliğe geçit yok izmirde.2014 Belediye seçimlerinde tekrar akp'yi sandığa gömüceğiz.

Yorumu oyla      29      8  
Sinyor 23 Kasım 2011 Çarşamba 20:27

CHP zihniyeti değişmez Partiyi kuran yüce Atam bu ülkeyi baştan yarattı ama mevcut parti yönetimi yaratılanı yok edecek boş işlerle uğraşın nerde boş beleş iş var CHP olarak onlarla uğraşın siz hizmet ve yaratıcılıktan biraz nasibinizi alsaydınız benim canım Ata mın yolunda aslanlar gibi giderdiniz ama siz sadece koltuk sevdalısı oldunuz KILIÇDAROĞLU bey hani seçimi kazanamadığınızda istifa edecektiniz şimdi TESEV ler çıktı yine maşallah kulak arkası taktiği bu genel başkanlık koltuğunda ne var

Yorumu oyla      12      14  
özbucalı 23 Kasım 2011 Çarşamba 19:32

rumuz kullanmadan yorum yazan arkadaş..bana belge getir,belge,İBB'de Hasan Mani'li dönemleri hatırlarsın umarım..hatırlamazsan araştır..biraz daha geriye gidelim,"iski,viski"skandalınıda hatırla..yani ilk önce bunlarla yüzleş yorumunu ondan sonra yap..Burda atıp tutma,bir kere partili falan değilim ama ister sev ister sevme Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan..Bu gerçeği değiştirebiliyorsan hadi değiştirde görelim..o yüzden güzel söz söyle ki,karşılığı güzel olsun..saygılar...

Yorumu oyla      12      18  
izmirli 23 Kasım 2011 Çarşamba 18:40

ee sizin partiliniz çıkıp ATATÜRK soykırım yaptı dersimde diyor siz kalkıp kendi kurucunuzu savunabildinizmi genel başkanınızın eşi diyor bu ülkede chp oyu % 35 hayatta geçmez o inanmıyor siz nasıl inandınız bdp ye imreniyorum çok iyi çalışıyor diyor selviye kılıçtaroğlu ne oldu niye ona karşı gelmiyorsunuz sizi gidi atatürk düşmanları amaç atatürkün chp geçip partiyi bitirmek siz chp li olamazsınız önce atatürke dil uzatanları o partiden atacanız ucuz şov yapmayın CHP bu ülkenin geleceği sizsiz

Yorumu oyla      21      6  
HT 23 Kasım 2011 Çarşamba 17:45

Özbucalı adlı yorumcu nelerin satıldığını dış borcun tüm cumhuriyet tarihinin iki katını geçtiğini bilmiyor sanırım.Van da insanlarımızı soğuktan bile koruyamıyan bir iktidar milyon tane bina yapsa kaç yazar.Demokrasi onur yollarla satın alınmıyor ne yazıkki

Yorumu oyla      20      6  
23 Kasım 2011 Çarşamba 17:18

Ne oldu Özbucalı zoruna mı gitti Albayraklar meselesi. İyi Recep Bey iki tane yol yapsın. Mustafa Kemal başta olmak üzere atalarımıza sövsün. Nerede kaldı senin gururun.

Yorumu oyla      25      7  
özbucalı 23 Kasım 2011 Çarşamba 16:58

adı ışık ama düşüncesi karanlık olan hanım efendi..bu ülkeye gelmiş geçmiş iktidarlar döneminde en çok hizmet eden kim..şöyle geriye doğru bir araştırın ama iyice araştırın hükümetlerin icraatlarını inceleyin kıyaslayın...ve sonra buraya zaten karanlık düşüncelerinizden sıyrılmış bir şekilde yorum yazacaksınız..izmir gibi aydın bir kentte adı ışık olan bir hanım efendiye böyle karamara düşünceler yakışmıyor...

Yorumu oyla      15      21  
Işık Dikicigil 23 Kasım 2011 Çarşamba 16:33

ALBAYRAKLARI BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUN DÖNEMDE KİM ZENGİN ETTİ.

Yorumu oyla      34      13  
A.K. 23 Kasım 2011 Çarşamba 16:30

İzmir'de Aziz Kocaoğlu'nun karşısına siz de aday olsanız kazanamazsınız. İstersen mezar yatanları çıkarıp oy kullandırın. Yine de İzmir'i alamayacaksınız.

Yorumu oyla      45      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li yöneticilerden Başbakan'a jet yanıt
Başbakan Erdoğan’ın "Dersim" konusundaki açıklamalarına CHP'li yöneticiler tepki gösterdi.
Başbakan Dersim belgelerini açıkladı
Erdoğan, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda Kılıçdaroğlu'na yüklendi, ...
EXPO’ya operasyon darbesi!
İzmir’in aday gösterildiği EXPO 2020’nin ilk sunumu öncesi gerçekleştirilen ...
 
Erdoğan'dan Almanya Başbakan'ı Merkel’e uyarı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’e Türklere ...
CHP'lilerin yüzde 54'ü lider değişsin istiyor
CHP’ye oy veren sol seçmen üzerinde yapılan araştırmadan tartışılacak ...
AK Parti İzmir’de 3 ilçeyle daha devam
Kongre süreci devam eden AK Parti İzmir’de Bornova ve Bayraklı ilçe başkanlarının ...
 
Büyükşehir Operasyonu, görevden almaları erteletti
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır ve yönetim kurulunun, ilçe örgütleri ...
9 İzmir Milletvekili Günay'ın toplantısını bastı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2012 yılı ...
CHP'li vekiller Meclis kürsüsünü işgal etti
CHP milletvekilleri, Grup Başkanvekili Muharrem İnce öncülüğünde Meclis kürsüsünü işgal etti.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva