HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2017 Cumartesi - 19:48

Bakan Müezzinoğlu: Medeniyet yolu 'evet' ile açılacaktır

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, millete inanmayanların, güvenmeyenlerin referandumda "hayır" diyeceklerini ifade ederek, "Milletin medeniyet hedeflerine ulaşabilmesinin yolu, sonucun 'evet' çıkmasıyla açılacaktır." dedi.

Bakan Müezzinoğlu: Medeniyet yolu  evet   ile açılacaktır

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Hedef  2023 Buluşmaları" kapsamındaki istişare toplantısının konuğu, Çalışma ve Sosyal  Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu oldu.

Toplantıda konuşan Müezzinoğlu, referandumun, Ak Parti'nin katıldığı  tüm seçimlerin finali değerinde olacağını vurgulayarak, milletin geleceğini  şekillendirme noktasında hayati bir referandum sürecine girildiğini söyledi.

Vesayet odaklarının, kapalı kapılar ardında aldıkları kararlarla  milletin iradesiyle oynayamayacaklarını dile getiren Müezzinoğlu, bu zihniyetin  temsilcilerinin referanduma "hayır" dediğini kaydetti.

Müezzinoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Millete inanmayanlar, güvenmeyenler referanduma 'hayır' diyorlar.  CHP'nin siyaseti ve demokrasi anlayışı, samimiyetsizler üzerine kuruludur. Onlar  cumhura zulmettiler. Değerlerini yok saydılar. Milletin medeniyet hedeflerine  ulaşabilmesinin yolu, sonucun 'evet' çıkmasıyla açılacaktır. Evet ile birlikte 15  yıldır süren, devam eden hizmetlerimizin kalıcı hale gelmesini sağlayacağız.  Milletin iradesini merkeze almayan sistem sorunu çözülecektir. Evet ile birlikte  mazlum ve mağdur milletlerin yanında duran Türkiye'nin daha da güçlenmesini  sağlayacağız. Çünkü onların gözü Türkiye'dedir. Balkanlar'da, Orta Doğu'da  'Türkiye güçlüyse biz de burada güçlüyüz.' diyorlar. Sorumluluğumuz sadece 80  milyona değil, tüm ümmet coğrafyasınadır. 'Dünya beşten büyüktür' diyen kurucu  liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için çalışacağız. Evet ile  birlikte, cumhur ile cumhuriyetin; cumhur ile Cumhurbaşkanın kucaklaştığı bir  sistemi tesis edeceğiz."

"Vefa medeniyet anlayışımızda önemli bir yere sahip"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de "Hedef 2023  Buluşmaları"nın önemine değinerek, partinin bugünlere gelmesinde emeği geçenlerle  bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vefanın medeniyet anlayışlarında önemli bir yere sahip olduğunu  vurgulayan Temurci, "Bizler bir dava için mücadele veriyoruz. Bu davanın  evvelinde olanlar bizim için değerlidir. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip Erdoğan'ın bizlere hedef olarak koyduğu 2023 vizyonuna birlikte yürüyoruz.  Bu 'Hedef 2023' toplantıların iki amacı vardır. Öncelikle buluşmaktır,  kucaklaşmaktır, sarılmaktır ve hedeflere birlikte koşmaktır. İkinci olarak da  neleri daha iyi yapabiliriz? Sizlerin kanaatlerini, tavsiyelerinizi dinlemek  istiyoruz. Geldiniz, değer kattınız, Allah hepinizden razı olsun." diye konuştu.

Selim Temurci, 15 Temmuz gecesi başaramayan hain odaklarını kesin  olarak durdurmanın yolunun referandumdan "evet" çıkması olduğunu belirterek,  sözlerini şöyle tamamladı:

"Sonucun evet çıkması, Türk demokrasisini geliştirecektir. Milletin  değerleriyle sorunu olan siyaset ve vesayetçiler kesin olarak kaybedeceklerdir.  Sadece bir seçime gitmiyoruz. Yeni Türkiye'nin sancıları, milletimizin evet  demesiyle bitecektir. İnşallah evet ile birlikte Türk siyaseti yeniden  yapılandırma sürecine girecektir. Ülkemizde iktidar olamayan zihniyetlerin  sürdürmek istedikleri kutuplaşma da bitecektir. Referandum sadece AK Parti'nin  veya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi değildir. Aslında milletin  meselesidir. Yarınları düşünen herkesin meselesidir. Bunu herkese ve her kesime  çok iyi anlatmalıyız. Bizler sahada şu üç şeyi çok iyi yapmalıyız. Birincisi  referandumun devletimiz ve milletimiz için getireceği olumlu gelişmeleri çok iyi  anlatmalıyız. İkinci olarak, Türkiye'nin terörle mücadelesine vereceği katkıyı  çok iyi anlatmalıyız. Üçüncü olarak, ekonomimize karşı yapılan saldırıların,  referandumla biteceğini iyi anlatmalıyız. 15 Temmuz ruhuyla milletimize  sarılacağız. 'Herkes için demokrasi' diyerek milletin değerleriyle sorunu olmayan  her kesimle iletişim kurmalıyız." (AA)

 
Twitter Trump’a karşı 1,6 milyon dolar bağışladı
 
Pınar Karşıyaka evinde avlandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SABUNCU 4 Şubat 2017 Cumartesi 21:21

medeniyet için HAYIR gelecek için HAYIR çocuklarımız için HAYIR ülkemiz için HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bozdağ: MHP üzerine oyunlar oynanıyor
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Yozgat'ta düzenlenen toplantıya katıldı. Türkiye’ye ...
CHP'li Türkmen divan üyeliğinden istifa etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını istediği Adana Milletvekili ...
Yol haritası şekillendi: CHP 'hayır' için sahaya çıkıyor!
CHP anayasa değişikliği için yapılacak halk oylaması çalışmalarına start veriyor.
 
Başbakan dev projenin açılış tarihini açıkladı
Başbakan Binali Yıldırım, Çamlıca'da TV ve radyo vericilerinin toplanacağı ...
Kılıçdaroğlu İzmir'de acıya ortak oldu: Can ailesine ziyaret
Kılıçdaroğlu, İzmir'deki terör saldırısında hayatını kaybeden adliye çalışanı ...
Yüksekdağ'ın dosyasına 'yetkisizlik' kararı
Terör soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra 83 yıla kadar hapis ...
 
DSP referandum kararını verdi: Hayır
Demokratik Sol Parti (DSP) de referandumda kullanacakları oyu açıkladı.Genel ...
Hotar’dan referandum mesajları: ‘Evet’i anlatmanı yolu…
Referandumda anayasa değişikliğine neden 'evet" denilmesi gerektiğini ...
Kaya’dan ‘sarı-kırmızı’ mesajlar: Efsane hak ettiği yere dönecek!
AK Parti İzmir Milletvekili, "Hasret sona erecek, efsane hak ettiği yere ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva