HABERLER>EGE
15 Ekim 2013 Salı - 22:21

Baba cinneti: Ziyarete gelmedi diye…

MUĞLA - 'Yaralama' ve 'tehdit' suçlarından yattığı cezaevinden 8 ay önce çıkan Turan İşli, bir yıl önce kendisine boşanma davası açan ayrı yaşadığı eşi Sergül İşli’nin Turgutreis Beldesi Mehmet Hilmi Caddesi’ndeki evine geldi. Anneleriyle kalan çocuklarının bayramda elini öpmeye gelmemelerine kızan Turan İşli, önce bağırmaya başladı, ardından elindeki pompalı tüfekle kapıya ateş etti. Bu sırada babasını sesini duyarak kapıya gelen kızı Ebru İşli, karnı ve kalçasından vurulup yaraladı. Kilidi parçalanan kapının açılması üzerine içeri giren Turan İşli, oğlu Nazmi İşli’yi sürükleyerek 100 metre ilerdeki tarlaya götürdü. Burada baba- oğul arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sırasında tüfeğini ateşleyen Turan İşli, oğlunu göğsünden vurup öldürdü, kendisine engel olmak isteyen eşinin evinin alt katındaki çamaşırhanede çalışan Naci Özgün’ü de elinden yaraladı. Turan İşli, ardında kaçtı. Olaydan 10 dakika sonra eve gelen Sergül İşli çocuklarını kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Bodrum Devlet Hasatenesi’ne kaldırılan Ebru İşli ve Naci Özgün tedavi altına alındı. Yaralılardan Özgün’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 'DEVLET KORUYAMADI' Gözyaşına boğulan Sergül İşli’yi çalıştığı evinin altındaki çamaşırhanenin sahibi Duygu Bilgin ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Jandarmanın ifadesine başvurduğu Sergül İşli, boşanma davaları süren eşinin bayramda çocuklarını yanında görmek istediğini belirterek, "Bayramdan önce 'Gelsinler, elimi öpsünler, affedeyim' dedi. Ancak, çocuklarım babalarını görmek istemedi. İki hafta önce de çocuklarımın yazın çalışıp kazandıkları parayı, yolda döverek zorla elllerinden almıştı. Beni de 'Seni başkasına yar etmem, öldürürüm' diye tehdit ediyordu. Defalarca, kendisini hakkında şikayetçi olmuştum" dedi. Duygu Bilgin de yanında çalışan Sergül İşli ile çocuklarının pırıl pırıl insanlar olduğunu belirterek, "Anne çok çalışkandı, baba ise hiçbir iş yapıyordu, alkolikti. Çocuklarının, eşinin kazandığı paraları ellerinden alıyordu. Çocuklarını ve eşini de dövüyordu. Sergül jandarmaya 4-5 kez şiddet ve ölüm tehdidi aldığı için suç duyurusunda bulundu. Bunun adına 'Devlet bir kez daha koruyamadı' demek doğru olur. Çocuklar, böyle bir babanın kurbanı oldu" diye konuştu. Jandarma, olayın ardından kaçan Turan İşli’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Baba cinneti: Ziyarete gelmedi diye…

MUĞLA - 'Yaralama' ve 'tehdit' suçlarından yattığı cezaevinden 8 ay önce çıkan Turan İşli,  bir yıl önce kendisine boşanma davası açan ayrı yaşadığı eşi Sergül İşli’nin Turgutreis Beldesi Mehmet Hilmi Caddesi’ndeki evine geldi. Anneleriyle kalan çocuklarının bayramda elini öpmeye gelmemelerine kızan Turan İşli, önce bağırmaya başladı, ardından elindeki pompalı tüfekle kapıya ateş etti. Bu sırada babasını sesini duyarak kapıya gelen kızı Ebru İşli, karnı ve kalçasından vurulup yaraladı. Kilidi parçalanan kapının açılması üzerine içeri giren Turan İşli, oğlu Nazmi İşli’yi sürükleyerek 100 metre ilerdeki tarlaya götürdü. Burada baba- oğul arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sırasında tüfeğini ateşleyen Turan İşli, oğlunu göğsünden vurup öldürdü, kendisine engel olmak isteyen eşinin evinin alt katındaki çamaşırhanede çalışan Naci Özgün’ü de elinden yaraladı. Turan İşli, ardında kaçtı.

Olaydan 10 dakika sonra eve gelen Sergül İşli çocuklarını kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Bodrum Devlet Hasatenesi’ne kaldırılan Ebru İşli ve Naci Özgün tedavi altına alındı. Yaralılardan Özgün’ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

'DEVLET KORUYAMADI'

Gözyaşına boğulan Sergül İşli’yi çalıştığı evinin altındaki çamaşırhanenin sahibi Duygu Bilgin ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.  Jandarmanın ifadesine başvurduğu Sergül İşli, boşanma davaları süren eşinin bayramda çocuklarını yanında görmek istediğini belirterek, "Bayramdan önce 'Gelsinler, elimi öpsünler, affedeyim' dedi. Ancak, çocuklarım babalarını görmek istemedi. İki hafta önce de çocuklarımın yazın çalışıp kazandıkları parayı, yolda döverek zorla elllerinden almıştı. Beni de 'Seni başkasına yar etmem, öldürürüm' diye tehdit ediyordu. Defalarca, kendisini hakkında şikayetçi olmuştum" dedi.

Duygu Bilgin de yanında çalışan Sergül İşli ile çocuklarının pırıl pırıl insanlar olduğunu belirterek, "Anne çok çalışkandı, baba ise hiçbir iş yapıyordu, alkolikti. Çocuklarının, eşinin kazandığı paraları ellerinden alıyordu. Çocuklarını ve eşini de dövüyordu. Sergül jandarmaya 4-5 kez şiddet ve ölüm tehdidi aldığı için suç duyurusunda bulundu. Bunun adına 'Devlet bir kez daha koruyamadı' demek doğru olur. Çocuklar, böyle bir babanın kurbanı oldu" diye konuştu. Jandarma, olayın ardından kaçan Turan İşli’nin yakalanması için çalışma başlattı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ertuğrul Özkan 16 Ekim 2013 Çarşamba 10:49

Devlet sadece işine geleni korur. Bir de AKP'lileri.

Yorumu oyla      12      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yayla Gölü’nü kurtaracak proje
Denizli’nin Buldan İlçesi’ne 8 kilometre uzaklıktaki Süleymanlı Yayla ...
Manisa’dan kurban manzaraları
Manisa’da kurban kesiminde yine bildik manzaralar ortaya çıktı.
Marmaris’te yazdan kalma günler
Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde ekim ayının ortasında yazdan kalma günler ...
 
Abramoviç Ege turunu tamamladı
Tatili geçirdiği Muğla’nın Bodrum İlçesi’nden 'Eclipse' adlı ultra lüks ...
Rus milyarder Abramoviç Bozburun’da
Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne 163 metre uzunluğundaki 'Eclipse' adlı ultra ...
Beyaz Cennet’e turist akını
Denizli’nin UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi’ne alınan beyaz cenneti ...
 
Dikkat! Bodrum’a rezervasyonsuz gitmeyin!
Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne Kurban Bayramı tatili için gelenler, turistik ...
Suç makinesi: Yaşının 4 katı sabıka!
Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde üç ayda 22 lüks villadan hırsızlık olayına ...
Hırsız vahşeti! Yaşlı çifti aşağı attılar: 1 ölü
Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde 2 kişi, sabaha karşı kapısını çalıp girdikleri ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva