HABERLER>EKONOMİ
9 Ocak 2014 Perşembe - 13:39

Ayakkabı yaz sezonu İzmir’de açıldı!

İzmir’in en renkli fuarlarından birisi olan “Ayakkabı Yaz 35’inci İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen tören ile açıldı. 9 – 12 Ocak 2014 tarihleri arasında açık kalacak fuar, Türkiye ayakkabı üretiminin önde gelen firmalarını İzmir’de buluşturdu.

Ayakkabı yaz sezonu İzmir’de açıldı!

İZMİR - Sektörün bu sezon için gerçekleştirdiği en büyük etkinlik olan Ayakkabı Yaz Fuarı’na, Türkiye toplam ayakkabı üretiminin yüzde 40’ını karşılayan İzmirli ayakkabıcıların yanı sıra; Ankara, Amasya, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Konya, Trabzon’dan da firmalar katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu fuarın açılış konuşmasına ayakkabı sektörü temsilcilerine teşekkür ederek başladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Ayakkabı fuarının açılışında katılımın giderek azaldığına dikkat çektiklerini hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Fuarımızdaki katılım sayısı 134’den 155’e çıktı. 21 adet katılımcı arttı” dedi.



Başkan Aziz Kocaoğlu Kemeraltı’ndaki işportacı sorununun çözülmesine ilişkin açıklamalarda da bulunarak şöyle konuştu: “Kemeraltı’ndaki  işporta ile mücadele konusunda  bende Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Bu iş İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ve zabıta kuvetinin işi. Ve Konak Belediye zabıtasının işi. Burada Sayın Valimizin bize verdiği en büyük destek arkamızda irade beyan edip, durması. Emniyet güçlerinin zabıtamızı korumasıyla, zabıtamızın görev yapabilmesi ve zabıtanın can güvenliğinin sağlanmasıdır. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Burada belediyenin bir zaafiyeti söz konusu değildir. Destek gerekiyordu, halloldu.  Şimdi de o desteği trafikte, üçüncü sıra parklanmalara karşı istiyoruz.”



Başkan Aziz Kocaoğlu, Temmuz- Ağustos ayından sonrasındaki fuarları  Gaziemir’de yapımı devam eden yeni fuar alanında gerçekleştirneceklerini de sözlerine ekledi..
Törene katılan İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tahsin Güzel ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Durmaz da birer konuşma yaparak sektörün ihtiyaçlarını dile getirerek  fuarların önemine dikkat çektiler.
 
EN RENKLİ FUAR
35’inci Ayakkabı Fuarı’na, 117’si İzmir’de üretim yapan 3’ü yabancı olma üzere toplam 155 firma katılıyor. Fuara Türkiye’nin her yerinden ayrıca, Arap ülkeleri başta üzere olmak üzere Azerbaycan, Filistin, Finlandiya, İsrail, KKTC, Kuveyt, Romanya Ürdün ve Yunanistan’dan alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor.
 
12 Ocak tarihine kadar açık olacak olan fuar sadece profesyonel ziyaretçiye ve alım heyetlerine hitap ediyor. Fuarda bay-bayan-çocuk ve spor ayakkabı modelleri ile terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarını üreten firmaların yanısıra sektörel dernek ve kuruluşlar ile sektörel yayınlara yer verildi. 15 bin metrekarelik alanda düzenlenen olan Ayakkabı Yaz Fuarı’nda, 2 no’lu holde kadın-erkek ayakkabısı ve çanta,  3 no’lu holde kadın, çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri sergileniyor. Fuar, 10.00–19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Vitrinlerden önce 2014 yaz modellerinin sergilendiği Ayakkabı Yaz Fuarı, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize edildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
9 Ocak 2014 Perşembe 17:29

fuar profesyonel ziyaretçiye açıktır.normal vatandaş gitmeye kalkmasın.gidenler varmış galiba:)))))

Yorumu oyla      12      6  
Işık Dikicigil 9 Ocak 2014 Perşembe 15:28

AMAN KUTU FALAN BULUNDURMAYIN. SUÇ ALETİDİR.

Yorumu oyla      17      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Flaş! Borsa İstanbul'da işlemler durdu
Borsa İstanbul'da hisse senedi piyasasında saat 10.51'den itibaren işlem yapılamıyor.
Doların ateşi yine yükseldi: 2.19’un üzerinde…
Siyasi endişeler ve küresel gelişmelerle TL'de dalgalı seyir devam ediyor. ...
Korkutan 'esnaf' rakamı: 1 milyon 145 bin!
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, esnaf ve sanatkarın korunmasının ...
 
‘Sıfırcı Hoca’dan Türkiye notu açıklaması
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin Baa3 olan kredi notu ...
Soda devi açıkladı: Türk ismi neden çıkarıldı?
Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Afyonkarahisar'daki işletmelerinde ...
Bornova Rotary'nin konuğu Çolakoğlu'ndan turizm mesajları
İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, ...
 
İstanbul’un bütçesi 18 bakanlıktan büyük!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılı için 25 milyar 730 milyon ...
LPG’de bu kez indirim var
LPG satış fiyatlarında bugünden geçerli olmak üzere litrede ortalama 10 kuruş indirim yapıldı.
Hükümetten kuru fasulye fiyatına tedbir!
Hükümet, kuru fasulye fiyatlarındaki artışı önlemek için harekete geçti. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva