HABERLER>MAGAZİN
4 Aralık 2014 Perşembe - 17:01

Avşar'dan 'Ak Saray' yorumu: Benim evim daha şaşaalı

Türkiye İş Kadınları derneği heyetiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Ak Saray'daki davetine katılan sanatçı Hülya Avşar, 'Ak Saray' için "Hiç tahmin ettiğiniz kadar ihtişamlı değil. Neredeyse benim evim daha şaşaalı diyecektim" yorumu yaptı.

Avşar dan  Ak Saray  yorumu: Benim evim daha şaşaalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Başkanı Nilüfer Bulut ve beraberindeki heyeti kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1 saat sürdü. Heyette sanatçı Hülya Avşar da vardı. Kabulün ardından gazetecilere açıklama yapan Nilüfer Bulut, TİKAD olarak Suruç'taki kampı ziyaret ettiklerini anımsatarak, orada kadınlar ve çocuklarla ilgili edindikleri tespitleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktardıklarını söyledi.
 
TİKAD'ın, kamplarında kalan kadın ve çocuklarla ilgili bir kampanya başlatacağını ve bunu afad ile birlikte koordineli götüreceklerini dile getiren Bulut, kampanya çalışmalarını TİKAD üyesi sanatçı Hülya Avşar'ın başkanlığındaki bir komisyonun yürüteceğini belirtti. Nilüfer Bulut, "Devletimiz tüm ekibiyle kamplarda, ancak yeterli olmadıkları noktada sivil hareketin gerekliliğine inandık. Bu nedenle el birliğiyle oradaki insanların, çocukların, kadınların daha insanca yaşamaları için neler yapabiliriz diye bu kampanyayı başlatıyoruz" dedi.
Bulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmede AFAD Başkanı Fuat Oktay'ın da hazır bulunduğunu ifade ederek, kamplardaki kadın ve çocukların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapılabilecek her şeyi AFAD ile birlikte koordineli çalışarak yapacaklarını, Erdoğan'ın da bu konuda kendilerini desteklediğini kaydetti.
 
TİKAD Üyesi sanatçı Hülya Avşar da kamplarda bugüne kadar yapılan çalışmaların çok başarılı olduğunu gördüklerini vurgulayarak, eğitim ve sağlık açısından tespit edilen bazı eksiklikleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteklediği kampanya kapsamında gidermeyi amaçladıklarını söyledi. Erdoğan'a "tamamen sivil anlamda ne kadar yardımcı olabiliriz" diye sorduklarını belirten Avşar, "Bu işin başında olan AFAD Başkanı da bize ulaşıp sivil olarak yapabileceğimiz ne varsa onu iletecekler. O doğrultuda biz orayı daha da yaşanır hale getireceğiz. Ben de her şeyi birebir yerine ulaşması için elimden geleni yapacağım Hülya Avşar olarak" dedi.
 
HÜLYA AVŞAR: ABARTILDIĞI KADAR YOK
Sanatçı Hülya Avşar, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin de "Hiç tahmin ettiğimiz kadar ihtişamlı değil, ben çok ihtişamlı görmedim. Abartıldığı kadar yok" dedi. Saray'a girdikten sonra "Zaman geçtikçe bugün yapılan tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu anlayabileceğiz" diye düşündüğünü belirten Avşar, "Gezdik, gezdirdiler. Düşünüyorsunuz Putin geliyor, Papa geliyor, böyle bir yerde ağırlamış olmak çok keyifli olsa gerek. Olması gereken bir bina olmuş. Yakına gelip görmek lazım ki abartıldığı kadar olmadığına karar verdim" diye konuştu.

Avşar, bir gazetecinin, bu görüşlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaşıp paylaşmadığını sorması üzerine de "Neredeyse benim evim daha şaşaalı diyecektim. O kadar diyemedim tabi" dedi. Avşar'ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, geçen Pazartesi gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde Saray'a ilişkin "devletin büyüklüğünü gösteren bir bina oldu" değerlendirmesini yaptığını öğrendiğini ifade eden Avşar, "Saray'da çok keyifli ve güzel ağırlandık" dedi.

TİKAD üyesi Avukat Kezman Hatemi de Avşar'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ilişkin sözleri üzerine "Çok yalın, gösterişten uzak. Olması gereken gibi olmuş" değerlendirmesinde bulundu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
4 Aralık 2014 Perşembe 17:30

yağcılarda inecek var.

Yorumu oyla      16      5  
Işık Dikicigil 4 Aralık 2014 Perşembe 17:11

BURADAN RUHİ SU'YA MESAJ GÖNDERİYORUM. BİZİ SEYREDİYORSA. MALZEME BU. BULGUR VERİP, PİRZOLA İSTENMEZKİ AŞÇIDAN. BUNLARI YAZINCA, ELİTİST FALAN OLUYORSUN. SOMA'YA ERMENEK'E GİTMEYEN TÜRKİYE NİN STARI, SURİYE KAMPLARINI GEZDİ. YERLİ ANGELİNA JOLİ

Yorumu oyla      17      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evlendiği gün gözaltına alındı
ABD’li hip-hop şarkıcısı Xzibit’in düğününden birkaç saat sonra gözaltına alındığı bildirildi.
Fazıl Say’dan Yavuz Bingöl’e çok sert sözler
Fazıl Say, Berkin Elvan ile ilgili söylediği sözler nedeniyle tepki çeken ...
Crowe: Gelibolu'ya gidince utandım!
Avustralyalı ünlü oyuncu Russell Crowe, Çanakkale Savaşı’nda yaşananlara ...
 
Victoria's Secret şovunda 'feminizm' sansürü
ABD merkezli iç giyim markası Victoria's Secret'ın şovunda mankenlere ...
Lady Gaga: Tecavüze uğradım
Sahnedeki dansları, giyim tarzı ve özel yaşamı ile her daim konuşulan ...
Adriana Lima Instagram'da yenge oldu
Dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu iddiaları, ...
 
Haluk Bilginer’den Gezi mesajları
Usta sanatçı Haluk Bilginer, Gezi Parkı eylemleri ile ilgili dikkat çekici ...
Bomba iddia: Acun Lima’yla evleniyor
Acun Ilıcalı'nın Brezilyalı Top Model Adriana Lima ile evleneceği iddia edildi.
1 milyarlık boşanma!
15 yıllık eşinden boşanan ABD’li Jamie Cooper-Hohn, mahkemenin kararının ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP’nin ‘sancak gemisi’ bunları neden yaşıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onun adı artık: İklim Cehennemi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva