HABERLER>SPOR
26 Ocak 2023 Perşembe - 11:33

Altınordu’da hedef galibiyet!

Spor Toto 1. Lig’de cumartesi günü Boluspor ile karşılaşacak Altınordu’da futbolcular galibiyetten emin. Kırmızı-lacivertli  takım, çalışmalarına İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam ediyor. Teknik Direktör Gökhan Ünal yönetiminde yapılan  çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından Boluspor maçının taktik provasını gerçekleştirdi.

Altınordu’da hedef galibiyet!

Takımın tecrübeli futbolcularından Rıdvan Koçak, hafta başından beri Boluspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, “Takım içinde çok güzel bir havamız var. Geçtiğimiz hafta Sakaryaspor deplasmanında çok iyi bir futbol ortaya koymamıza rağmen mağlup olduk. O maçı bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Boluspor maçından mutlak galibiyet bekliyoruz” diye konuştu.

Takımın bir  başka tecrübeli oyuncusu Erdi Dikmen de “Sakarya deplasmanında çok iyi oynadık. Bir çok pozisyona girmemize rağmen istediğimiz golü  atamayarak sahadan  mağlubiyetle ayrıldık. Boluspor’u sahamızda yenerek o maçın telafisini yapmak istiyoruz. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız hemen adapte oldu. Takım içinde çok güzel bir arkadaşlık ortamı var” dedi.

ALTINORDU’DAN FELSEFE KARDEŞLİĞİ TURNUVASI
Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü tarafından düzenlenen 9. Altınordu Felsefe Kardeşliği Turnuvası, Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Üç gün devam  eden turnuva, tam bir şenlik havası içinde gerçekleştirildi.  Turnuvanın açılış ve kapanışına  katılan Başkan Seyit Mehmet Özkan, turnuvada dereceye giren minik sporculara ödüllerini takdim etti.

GENÇELERE İMKAN VERMELİYİZ
Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altınordu Felsefe Kardeşliği turnuvasının bitiminde kulüp tv’sine konuştu. Başkan Özkan, “Altınordu Felsefe Kardeşliği” diye bir kavram ortaya attık. Bu felsefe kardeşliği şu demek, bu toprakların 85 milyon nüfusun 30-35 milyon cıvıl cıvıl gençleri var. Bu gençlere yeterince imkan sağlamak, gençlerin sadece sahalarda değil, sanatta da sanayide de ticarette de turizmde de her türlü bilgi işlemde, yazılımda, savunma sanayinde, her şeyde gençlerimizin önünü açmak, biz yetişkinlere kalıyor. Bu anlamda da işte biz felsefe kardeşliği ile bunu söylüyoruz. Yani biz bu toprakların çocuklarıyız, birbirimize destek olmamız lazım. Bu toprakları daha yaşanılır ülke haline getirmemiz için gençlerimizin farkındalıklarını yükseltmemiz, onları her zaman aktif, hımbıl olmayan devamlı hareketli olan gençler olarak büyütmemiz lazım. Bu anlamda bu felsefeyi bizimle aynı düşünen amatör kulüplerimize böyle bir belge veriyoruz. Felsefe kardeşliği diye. O felsefe kardeşliğini kabul eden, bizim gibi düşünen amatör kulüplerle burada yılda iki üç defa toplanıyoruz. Bu topraklarda mutlaka yetenek var. Yeter ki biz yetişkinler bu çocukların önlerini açalım. Bu çocuklara yeterli imkanlar sağlayalım. Biz bu felsefede devam edeceğiz. Bu anlamda da “Türkiye'nin Altınordu”su olmayı hak edecek işlerdir bunlar. Bunlara da devam edeceğiz ve bizim arkamızdan da inşallah diğer kulüpler gelecekler”  dedi.

FUBOLCU İHRAÇ  EDEN ÜLKE OLMALIYIZ
Başkan Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye tüketen değil, futbolcu üreten, hatta ve hatta Avrupa'ya aynen Hırvatistan gibi Sırplar gibi futbolcu ihraç eden, sürdürülebilir başarılar elde eden bir spor ülkesi olacak. Bu anlamda bugün çocuklarla beraberdik. Çok mutluyduk. Onlar zaten içi dışı bir çocuklar. Onlarla gerçekten birlikte olmak bize de büyük bir enerji ve keyif veriyor. Böyle bir üç gün geçirdik”

 

 
Kooperatifle değişen yaşamlar... Urla'nın amazonları!
 
İzmir'in denetim raporu... Her araç iki kere!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe evinde Bandırmaspor'u ağırlayacak
Spor Toto 1'inci Lig'de son olarak deplasmanda Erzurumspor FK'yı 1-0 yenerek ...
İzmir'de bir garip maç... Cezalı oyuncu sahada!
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Torbalıspor, 2 maç cezası olan oyuncusu ...
Karşıyaka'da Kerem kararı
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta cumartesi günü taraftarının önünde 1922 ...
 
Göztepe'nin gözü yükseklerde
Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Erzurumspor FK'yı 1-0 ...
Altınordu'da Ahmet İlhan seferberliği!
Spor Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı Boluspor maçına ...
Altay'da Efe pazarlığı!
Altay, geçen sezon sonunda Süper Lig'de vitrine çıkarıp, bu sezon Spor ...
 
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e tarihi çağrı!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemde iki kulüp arasında yaşanan demeç ...
Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. İşte ayrıntılar...
Altınordu'da Hasan Hüseyin gidici
Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altınordu, orta ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva