HABERLER>SEÇİM 2015
20 Mart 2014 Perşembe - 12:42

AK Partili Şengül aday gibi çalışıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, 30 Mart yerel seçimleri öncesi sahadaki temaslarına hız verdi. AK Partili belediye başkan adaylarının sahadaki seçim turlarına katılarak destek veren Şengül, aynı gün içinde Beydağ, Kiraz ve Bayındır’ı ziyaret etti. Beydağ’da işsizliği sanayi yatırımlarıyla çözeceğini belirten Şengül, Kiraz’daki temasları sırasında genel siyasette değindi. “Yeniden Osmanlı olmamızı istemiyorlar” diyen Şengül, “11 yılda çok yol kat ettik, birilerinin canını sıktı” şeklinde konuştu. Son olarak Bayındır’a geçen Şengül, coşku ve kalabalığa vurgu yaparak, “Bayındır bayram yeri gibi” dedi.

AK Partili Şengül aday gibi çalışıyor

İZMİR -  İlk olarak Beydağ’da temaslarda bulunan AK Partili Şengül, teşkilatıyla bir araya geldi, AK Parti Beydağ Belediye Başkan adayı Fevzi Kaya‘dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Beydağ’ın en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğuna vurgu yapan Şengül, “Sanayi bölgesi bomboş durumda. Buraya yatırım getirip bu işi çözeceğiz. Siz bize yetki verin, biz sizin ayağınıza hizmet getirelim” dedi.

Beydağ Barajı’nın yapımı sırasında baraj gölünün içerisinde kalarak köylerini boşaltmak zorunda kalan köylülerle ayrıca bir araya gelen Şengül, köylülerin sorunlarını dinledi. Baraj sebebiyle kaybettikleri topraklarından yakınıp geçimlerini sürdüremediklerini bildiren köylülere Şengül, “Söz konusu barajın planlaması AK Parti hükümetlerinden önceki döneme dayanıyor. Biz buna rağmen ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesi konusunda elimizi taşın altına soktuk. Çözüm için ivedilikle çalışmalar yürütülüyor” dedi.

“YENİDEN OSMANLI OLMAMIZI İSTEMİYORLAR”
Beydağ temaslarının ardından Kiraz’a geçen AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, burada da AK Parti Kiraz Belediye Başkan adayı Erol Çomak’la bir araya geldi. ilçe girişinde konvoyla karşılanan Şengül, daha sonra partililer ve Kiraz mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Burada konuşan Şengül, “Muhtarlar adeta gözümüz, kulağımız. Tabanla en iyi iletişimi sizler kurarsınız. Hep sıkıntınız geçim derdiydi. Ödenekleriniz azdı. Bu işi düzelttik. Bizler 11 yılda çok yol kat ettik. Ülke zenginleşti. Biliyorsunuz ne zaman bu olsa ülke zenginleşse, dünyada birileri bu durumdan rahatsız olur. Bizi kendi içimizde kavgaya tuttururlar. Uzun adamdan rahatsızlar. Bizim tekrar Osmanlı olmamızı istemiyorlar. Uzun adamın sesini kesmeye çalışıyorlar. Kiraz’a bakınca da görürsünüz. Ne değişti iki senede, ben daha önce iki yıl önce gelmiştim. Hiçbir şey yok. Bayındır’a bakın AK belediyecilik farkını görürsünüz. Kiraz’a da AK belediyecilik yakışır” diye konuştu.
 
“BAYINDIR BAYRAM YERİ”
Şengül günlük programının son durağında Bayındır’da partililer ve seçmenle buluştu. Bayındır’da ilk olarak seçim bürosunu ziyaret eden Şengül, daha sonra kalabalık bir kortej eşliğinde Kilise Meydanı’nda mahalle mitingi gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen mahalle mitinginde söz alan Şengül, “Yorulmuştuk. Buraya uzun yoldan gedik ama sizlerin bu enerjinizi göründe içimine enerji doldu. Bayındır bayram yeri gibi. Düşünün 5 yıl önce Bayındır neredeydi. Köyden şehre geçti Bayındır. AK belediyecilik Bayındır’a gelmeden önce Bayındır belediyesi borç içerisindeydi. Bizler başkanımız Mehmet Kertiş ile o zamanlarda oturduk, duruma baktık. Özel ekipler getirdik, işinin uzmanları ile çalışıldı ve Bayındır için en iyi çözümleri uyguladık. Değişimi herkese anlatmalıyız” ifadelerinde bulundu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP Büyükşehir Adayı Özüdoğru: Çalışma modelimiz rüşvet ve yolsuzluğa fırsat vermez
Seçim çalışmaları kapsamında Tire’ye giden Saadet Partisi İzmir Büyükşehir ...
Gemi söküm işçilerinden Ülkü’ye tam destek
Emekçi kenti Aliağa’da seçimlerin en iddialı ismi DSP Adayı Hakkı Ülkü’nün ...
Murat Taşer: Engelleri kaldırmak için geliyoruz
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, sivil toplum örgütlerini ...
 
CHP Aliağa Adayı Eroğlu’ndan belediyecilik anayasası
Aliağa Ticaret Odası tarafından her seçim döneminde gerçekleştirilen “Başkan ...
Ufuk Yörük'e en büyük destek köylerden
30 Mart seçimlerinden sonra bütünşehir yasası kapsamında belediyeye bağlanacak ...
Bayraklı adayı Sarı: Çocuklar sosyal alandan yoksun
30 Mart seçimlerine kısa bir süre kala Bayraklı’yı karış karış gezmeye ...
 
Hüseyin Aslan: Bayraklı Meydanı sembol olacak
Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, ...
CHP’li Olgun Atila’dan hoşgörü vurgusu
İzmir Selendililer Derneği’ni ziyaret eden CHP Bornova Belediyesi Başkan ...
Kocaoğlu Aysever'e konuk oldu: Yaptığım işin hesabını...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Aziz ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva