HABERLER>POLİTİKA
4 Haziran 2018 Pazartesi - 11:47

AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na salvo: Ayrımcılığın kralını yapıyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Menderes'in kırsal mahallelerini turlayan Kaya, Çamönü, Çileme, Karakuyu ve Oğlananası'nda vatandaşlarla buluştu.

AK Partili Kaya dan Kocaoğlu na salvo: Ayrımcılığın kralını yapıyor!

Menderes'teki programlarının ardından iftar için Karabağlar'a geçen Kaya, önce Sivaslılar Derneği'nin sofrasına konuk oldu sonrasında ise Cennetçeşme'de düzenlenen iftar programına katıldı. Programlarına Gaziemir'de devam eden Kaya, Atıf Bey Mahalllesi'nde bulunan kafeteryaları gezdi, esnaf ziyaretleri yaptı. Son olarak Adbullah Arda Meydanı'ndaki sahur etkinliğine katılarak 18 saat süren günlük programını tamamlayan Kaya, oldukça yoğun bir gün geçirdi.

ÜLKEDEKİ İSTİKRAR SÜRECEK
Programlarına Menderes'ten başlayan Kaya, kırsal mahalleleri dolaştı. Çamönü, Çileme, Karakuyu ve Oğlananası'na giden Kaya, önemli açıklamalar yaptı. 24 Haziran'da milletin kararının, istikrarın sürmesinden, birlik ve beraberliğin güçlenmesinden yana olacağını belirten Kaya, "Milletimiz feraset sahibidir. Oynanmak istenen oyunu görüyor, kurulmak istenen kumpasın farkında. Bu seçim Türkiye'nin kader seçimidir. Vereceğimiz karar ile ülkemizin geleceğini belirleyeceğiz" dedi.

CHP, TOPLUMU GERMEYE ÇALIŞIYOR
CHP zihniyetinin ayrımcılık politikalarıyla Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de toplumu germeye çalıştığını ifade eden Kaya, Menderes'te tartışmalara neden olan, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların bunun bir örneği olduğunu dile getirdi. Büyükşehir'in Menderes'i cezalandırdığını belirten Kaya, "Menderes'te yaptıklarını görüyoruz. Kendilerine oy vermeyen bir ilçeyi cezalandırıyorlar. Lafa gelince ayrımcılık yapmadıklarını iddia ederler ama ayrımcılığın kralını yapıyorlar. Güya Menderes'e yatırım yapıyorlarmış. Alakası yok, bunların yaptığı yatırım değil eziyettir. AK Parti'ye oy verdiğiniz için güya sizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Atilla Kaya bu yörenin evladı, Bülent Soylu bu yörenin evladı olduğu için sizi cezalandırıyorlar. Sayın Kocaoğlu şunu iyi bilmelidir ki, biz Yörükler baskıya gelmeyiz. Bizde Yörük inadı var, istediği kadar baskı yapsın, açtığı çukurlarla hayatı işkenceye dönüştürsün yine de doğru bildiğimizden vazgeçmeyiz" şeklinde konuştu.

 
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon açıklaması
 
CHP’li Sındır: Bu iş ilk turda biter!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ben olsam 4 Haziran 2018 Pazartesi 21:21

dunyada enflasyon hesaplama formulu tektir ama bizde 2017 den itibaren enflasyon dusuk ciksin diye formul degisti talimatli rakamlar bile artik cift hane halimiz perisan siz artik muhalefete layiksiniz perisan olduk sayenizde

Yorumu oyla      10      5  
gürkan 4 Haziran 2018 Pazartesi 19:41

Uzayda var mıdır bilemem de dünyadaki büyük şehirlerde aktarma vardır, ileride de olacaktır. aktarma olmadan büyük şehirlerde toplu ulaşım hizmetini şehrin geneline veremezsin. yok ben veririm diyorsan her semtten her semte otobüs koymak zorunda kalırsın. örneğin Evka 1 'de oturan birisi aktarma olmadan adliyeye, havaalanına, otogara ... nasıl gidecek ? her bir güzergah için ayrı ayrı otobüs hattı mı açmayı planlıyorsun ? adam zannediyor ki 90 dakikayı, aktarmayı kaldırınca trafik bitecek, herkes aracını garaja park edecek, toplu ulaşım kullanacak. bugün aktarmasız sistem olmayacağına göre 90 dakika gibi ödül almış bir uygulamayı kaldır bakalım ne olacağını hep beraber görürüz. aktarmayı kaldırmak çözüm değildir, sistemi doğru kurmak gerekiyor. şehir içinde yaşayan vatandaş gideceği noktaya 1 veya 2 aktarma ile gidebilmeli. ben evimin önünden bineyim "her yere tek araçla gideyim" diye bir dünya yok. uzayda var mıdır bilemem.

Yorumu oyla      9      5  
Mimar 4 Haziran 2018 Pazartesi 18:27

90 dk şehir trafiğini rahatlatmıyor. 90 dk nın şehir trafiğini rahatlattığını söyleyen, bu düzenlemenin başarısız olduğunu da görür . Dünyada ulaşım literatüründe böyle bir kayıt yok Uzayda belki vardır Aktarmalı sistem kentte bireysel taşımacılığı arttırdı, ekonomik durumu biraz iyi olan insanlar kendi arabaları ile trafiğe çıktılar kentte trafik çilesi başladı. Gürkan’ın kent merkezinde fazlaca Evi var herhalde ki herkesi kent merkezine yerleşmeye çağırıyor.

Yorumu oyla      9      6  
kisi kendinden bilir isi 4 Haziran 2018 Pazartesi 17:02

Ayrimcilik: Ak Partili buyuksehir belediyelerine hafif rayli sistem ve metro yatirimlari icin hazineden para verildi Izmire verilmedi sayin vekil bunun adi nedir?

Yorumu oyla      12      5  
Gürkan 4 Haziran 2018 Pazartesi 16:36

İZBAN hattı DDY 'nin değil TCDD'nindir. DDY nedir ? 2. olarak da Selçuk hattının temeli atıldığında belediye başkanı kim onu da öğrenin. Hat bilmem kimin ise o zaman yatırım yapsaymış , ne beklemiş? Hat Selçuk' a gidiyor da Bergama' ya niye gitmiyor ? Sebep ? Vergi meselesine gelince de Torbalı halkı mı verginin yüzde 55'ini karşılıyor yoksa oradaki fabrikalar mı ? Gaziemir'deki serbest bölgeyi Gaziemir halkına, Çiğli'deki organize sanayiyi de Çiğli Halkına mı saymak gerekiyor ? O zaman bu mantıkla diğer sanayisi olmayan ilçelere hiçbir yatırım yapmamak lazım, tüm yatırımları fabrika olan yerlere yapmak lazım. Merkez dışında da 90 dakika olmaz. Bergama'da da yok, Urla'da da , Seferihisar' da da yok. Dış ilçelerde oturuyorsan gittiğin yol parasını vereceksin. Yok 90 dakika olsun diyorsan şehir içine taşınacaksın. Öyle yarı fiyatına şehir dışında oturayım üstüne beleş yol geleyim dünyanın hiçbir yerinde yok. 90 dakikanın şehir içindeki esas amacı daha öncede yazdım trafiği rahatlatmaktır, insanları bedava taşımak değil. Yok kardeşim böyle bir dünya yok. Bırak dünyayı Türkiye'de yok. Şehir içinde 90 dakika bile yok. Ayrıca Torbalı'dan bir çok noktaya otobüs vardır. Şehir içine de izban ile gelebiliyorsun. Menemen'den Konak' a otobüs var mı, yok ama sen istiyorsun hem de 90 dakika ile beraber. Başka bir arzun var mı ? Bir hatta Karşıyaka' ya açılsın mı ?

Yorumu oyla      12      5  
Dış ilçe 4 Haziran 2018 Pazartesi 15:43

İzban Hattı DDY nın . 2014 Mart yerel seçimlerine kadar İzban hattın geçtiği tüm dış ilçelerin Belediye Başkanları CHP değilmiydi? Şu an Dış İlçe Menemen’de İzban var ! Ayrıca Tek bilet 90 dk aktarma haklı 35 km lik ( 800 nolu hat ) ESHOT otobüsü çalışmıyor mu ? Torbalı İlçesinden Sarnıç’a giden otobüs hattı niye iptal edildi ! İlçe içinde çalışan 10-15 -20 km lik otobüs hatlarının da aktarma hakkı yok ! İzmir’de ödenen vergilerin %55 ni Torbalı İlçesi karşılamasına rağmen ! İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak ödenen vergilerden payını al ama hizmete gelince ; hizmet yok !

Yorumu oyla      9      10  
Gürkan 4 Haziran 2018 Pazartesi 13:51

Bence de ayrımcılık var ancak pozitif ayrımcılık var. CHP'li dış ilçelerde İZBAN yok iken, AKP'li belediyeler tarafından yönetilen Torbalı, Menderes ve Selçuk' ta İZBAN var. AKP'li belediyeye sahip Selçuk' a Ege Bölgesi'nin en büyük soğuk hava deposu yapıldı. Çiftçinin alamayacağı çok sayıda iş makineleri kooperatiflere çiftçiler kullansın diye ücretsiz verildi. AKP'li belediye diye ayrım yapılmadan sıfır çok sayıda iş makineleri belediyelere dağıtıldı. Yine AKP'li belediye diye bakılmadan koyun keçi dağıtıldı; peynir, süt , zeytinyağı alımları oldu. Ayrımcılık yapan biri varsa o da sizsiniz. Dün Başbakan Ankara ' ya "116 milyar" yatırım yaptıklarını açıkladı. Yani İzmir' in 3 katı 3! Peki Ankara İzmir' den 3 kat daha fazla vergi mi veriyor da 3 katı fazla yatırım yapılarak ayrımcılık yapılıyor ?

Yorumu oyla      13      5  
Seydiköylü 4 Haziran 2018 Pazartesi 13:51

İstikrar sürecek mi ! Kalsın sayın abim, siz bi kenara çekilin gari.

Yorumu oyla      14      5  
KARABAGLAR HALKI 4 Haziran 2018 Pazartesi 12:42

ya genel secim bu

Yorumu oyla      12      5  
izmirli 4 Haziran 2018 Pazartesi 12:17

kendi yaptıklarınizi nasil bir kafayla aziz baskana mal ediyosunuz bu nasil pişkinlik ilginc daha gecen gun hizmet icin gelen büyükşehir ekibini sabote eden ilce belediyesine sahip ciktiniz yaziklar olsun noldu otogar metro? noldu menemen cevre yolu? noldu Bornova Opera binası? cvb verin

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'nin '2 numarası' Çıray'dan Karşıyaka mesajları: Bize karşı ambargo emri verildi
İYİ Parti Genel Sekreteri ve İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Aytun ...
İYİ Partili Dervişoğlu sahada: İzmir gereğini yapacaktır
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı ...
Cumhurbaşkanı Adayı İnce'den LGS eleştirisi
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Twitter'dan Liselere Giriş ...
 
CHP Konak'ta SKM halayı: 7/24 çalışacak
Konak İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı yapıldı. CHP'liler, ...
CHP'li Bakan'dan renkli seçim çalışması: Çaylar bizden, oylar sizden
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, gündüz gönüllü saha ekibiyle beraber ...
CHP İzmir'in gençlerinden 'Gezi' buluşması
İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği etkinlikte gezi olaylarının 5’inci ...
 
AK Partili Dağ'dan Kınık mesaisi: İnşallah ikinci bayramı hep beraber yaşarız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İnşallah 24 Haziran akşamında ...
Başbakan'dan bedelli askerlik açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, “Şu anda askerlik sorunu olan 5.5 milyon genç ...
Başbakan Yıldırım’dan Akşener’e TİKA tepkisi
Başbakan Binali Yıldırım Kastamonu’da konuştu. Meral Akşener'i eleştiren ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva