HABERLER>POLİTİKA
5 Eylül 2023 Salı - 09:06

AK Partili İnan’dan CHP’li başkanlara mektup: Sorun varsa takip edelim!

İzmir’deki CHP’li belediye başkanlarına mektup yazdığını belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “Tüm CHP'li belediye başkanlarına mektup da gönderdim. 'Çözebileceğimiz hangi konu varsa arkanızdayız' dedik. Telefonla dönen belediye başkanları da oldu. Onların da çözebileceğimiz meseleleri vardı, o konularda neler yapabiliriz diye konuları değerlendirdik” dedi.

AK Partili İnan’dan CHP’li başkanlara mektup: Sorun varsa takip edelim!

EGEDESONSÖZ –AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’deki CHP’li belediye başkanlarına mektup yazarak geçmişe sünger çekme çağrısında bulunduklarını ve sorunları konusunda yardımcı olmaya hazır olduğunu belirttiğini açıkladı.  Bazı belediye başkanlarının da telefonla geri döndüğünü dile getiren AK Partili İnan o belediye başkanları ile çözebileceği sorunları ile ilgili neler yapabileceklerini konuştuklarını belirtti.



SONSÖZ TV’de Fatih Yapar’ın konuğu olan AK Partili İnan, belediye başkanlarına yaptığı çağrı ile ilgili “Biz geçmişe bir sünger çekelim, gelin hangi meseleniz varsa getirin çözelim dedim. Tüm CHP'li belediye başkanlarına mektup da gönderdim. 'Çözebileceğimiz hangi konu varsa arkanızdayız' dedik. Telefonla dönen belediye başkanları da oldu. Onların da çözebileceğimiz meseleleri vardı, o konularda neler yapabiliriz diye konuları değerlendirdik. Trafik çok kötü noktada. Şehrin ulaşım hattı iflas etmiş durumda. Biz İZBAN'ı yapmasaydık bugün trafik ne olurdu? Bunu hükümet yaptı belediye işbirliği ile. Çevre yolunu yaptık, ikincisi ile ilgili çalışma var. Çevre yolunu yapmasak belediyenin açmış olduğu yeni bir aks var mı?” dedi.

‘CHP’Yİ KEPAZELİK İÇİNE DÜŞÜRDÜLER’
CHP’nin içinde bulunduğu durumu bir kepazelik olarak tanımlayan AK Partili İnan “Bugün CHP özellikle İzmir'de sözüm ona kendilerini en fazla burada güçlü hissedeler. Parti kurumsallığının ne örnek gösterecekleri yer olduğunu söylerler İzmir'in. Açıkcası İzmir'de düştükleri hal buysa, krizden krize, kepazeliğin yaşandığı ortamı yaşattırıyorlarsa diğer şehirlerde ne yapıyorlar Allah Kerim. Bir siyasetçi olarak bu işlerin ne kadar zor olduğunu bilen biri olarak; İçine düştükleri durum fecaat ötesi bir durum. Ben takdiri seçmenlere bırakıyorum. Biz siyasi partilerin iç işlerine karışmayız diye daha önce birçok kez söyledik. Ancak siyasi tarihimiz boyunca CHP'yi içine düşürdükleri durum büyük bir kepazelikten başka bir şey değil” diye konuştu.



İZMİRLİLER AK PARTİ’YE OY VERİRSE…
İzmirlilerin AK Partiyi yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi koltuğuna oturtması durumunda bir çok sorunu çözmeye hazır olduklarını açıklayan AK Partili İnan “ Acil ve gerekli konularda işimize iyi çalışıp Cumhurbaşkanımıza taşıyoruz. Seçime 6 ay kaldı. Bu süreçte bizim böyle enkaz haline dönüşmüş durumu devralmak gibi niyetimiz var. Olurda İzmirli hemşerilerimiz AK Parti'ye oy verirse kente kronikleşmiş bir çok konuyu çözme niyetindeyiz. Çiğli arıtma tesisinde ortaya çıkan büyük bir basiretsizlik var. Harmandalı'ndaki vahşi depolamayı biliyoruz ancak burada kimyasal bir durum var. Bununla ilgili üniversite raporlarına okuyoruz. Şehrin kanalizasyonları vahşi depolayan ve çalışmayan bir sistem var. Bunun çalışmaması bizi asla memnun etmez. Ben koku sorunun araştırdığımda karşılaştım. İzmir'de koku hava dereceleri ile doğru orantılı. Temizlenmemiş, arıtılmamış atıkların belirli hava sıcakları ile birleşmesi ile kokuyor. Bu körfezi de zehirlemiş durumda. Asıl ilginci bundan sonra. Şehrimize dökmüş olduğu kireçlerin rüzgar ile açmış olduğu zehirlenme vakaları var. Çevre Şehircilik de bu konuda çalışmalarını devam ediyor. Bu 20 yıllık bir skandal. 4'ncü fazın gelen atıkları arıtma oranı da çok düşük.  Kireçleme yöntemi ile şehrimizi bekleyen problemli bir hal var. Bunu iyi çalışıp kamuoyu ile paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.



‘SOYER ADAY OLAMAYACAK’
‘İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday mısınız’ sorusunu da yanıtlayan İnan “Gençlik Başkanlığı gibi görevimiz var. Bugün milletvekilliği gibi göreve geldik. Bizim derdimiz 5 sene içinde vekil olarak İzmirli gençler, şehrimiz için daha iyi standartları sağlamak. AK Parti bir yerde yönetimler partisi. Aday belirlenme süreci istişareler ile gerçekleşiyor. İzmir’i kazanmak istiyoruz. İlçelerde de vatandaşın gönlündeki isimleri de kamuoyuna sunmak gibi düşüncemiz var. Benim bir tahminim var Tunç Soyer gibi belediye başkanı olmayacağı yönünde. İzmir'de görev başına gelir gelmez Şatoda revizyon yapalım demeyecek biri, İzmir’in tüm sorunlarına duyarsız kalmayacak birisi olacak ve kentimizin desteği ile seçilecek.  İşimiz kolay değil. Kentin kronikleşmiş sorunları var. İzmir'i kazanırsak belediye başkanımız ile İzmir’in tüm meseleleri ilk 1-1,5 senede halletmek gibi kararlılığımız olur. Tam tersi olursa bile yine İzmir meselelerini çözmek için elimizden geleni yaparız.” dedi.  

 
1500 dekara can suyu olacak... Seklik Barajı'nda sona gelindi!
 
Karabağlar'da 'kurtuluş' coşkuyla kutlanacak
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şakir 6 Eylül 2023 Çarşamba 08:35

Nas var diyerek direnmek ve içinden çıkılmaz hale gelince ekonomi allak bullak olunca sessizce vaz geçmek bu milletin canına okumak kepazelik değil de nedir kepazelik acaba. Bundan büyük kepazelik varmıdır acaba.

Yorumu oyla      2      3  
Alper 5 Eylül 2023 Salı 18:34

Tutmayın küçük enişteyi

Yorumu oyla      3      4  
Konak 5 Eylül 2023 Salı 17:41

Yine yazayım bu Genç AKP İzmir milletvekili kendisini İzmir BB adaylığı için gündemde tutma çalışmaları yapıyormuş.

Yorumu oyla      3      5  
vekil 5 Eylül 2023 Salı 17:21

inanın çok yazık İZMİRE,,ÜLKEYE kimlerin elinde kalmış

Yorumu oyla      2      4  
İzmirli 5 Eylül 2023 Salı 16:46

Her ilçede AKP'li meclis üyeniz var ve hepsi ilçelerinin sorunlarını ve belediyelerin bakanlıklara yazdığı yazıları biliyorlar. Hatta bakanlıklarınıza sorarsanız, hangi belediyenin ne müracaatı var öğrenirsiniz. Siz yeter ki politika yapmak yerine iş yapmayı tercih edin gerisi kolay kardeşim.

Yorumu oyla      6      4  
private35 5 Eylül 2023 Salı 15:14

harmandalının taşınma işini bakanlıktan çöz bakalım. çok etkin varsa.

Yorumu oyla      7      4  
Cumhuriyetli 5 Eylül 2023 Salı 14:07

Beceriksiz chpye bu seçimde ders vereceğiz.Çantada keklik olmadığını anlayacak.

Yorumu oyla      6      8  
laf çok, icraat yok 5 Eylül 2023 Salı 11:04

Samsun ne olmuş öyle? 75 kg yağmurda şehir sular altında kalmış. Ak Belediyecilik bu mu? Altyapı nerede?

Yorumu oyla      7      6  
hadi ordan 5 Eylül 2023 Salı 10:55

izmirdeki chp li belediyeler neden turk kamu bankalrından kredi almıyor hadı bunu çöz..

Yorumu oyla      7      6  
5 Eylül 2023 Salı 10:32

Yahu madem çok iyi biliyorsunuz da İstanbul'da trafik sorununu neden çözmediniz? İzmir'e 30 yılda bu halini alan çevre yolu başarı hikayesi diye anlatılıyor. Antep, Ankara, İstanbul gibi şehirlerde banliyö hatlarını bakanlık-TCDD yaparken, İZBAN'ı belediye yapmıştır. Var olan hattaki tünelleri, istasyonlari yapan belediyedir. Sizin yapacaginiz sinyal ve elektrikti o da sürekli bozuluyor.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çıray-Özlale gerilimi sürüyor: Onu muhatap almıyorum!
İYİ Parti İzmir geçmiş dönem Milletvekili Aytun Çıray, “O masada konuşulanları ...
En acı çalışma... Asel bebek balçıkta aranıyor!
Aksaray'da önceki gün sel suları ile sürüklenen otomobilde annesi Hayriye ...
Kabine toplantısı başladı: Masada neler var?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyaretinin ardından Kabine ...
 
'Türkiye, 12 Eylül döneminde yapılan anayasadan kurtulmalı'
Türkiye'nin 12 Eylül döneminde yapılan anayasadan kurtulması gerektiğini ...
'Kazandığımız belediyelere yenilerini ekleyeceğiz'
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin genel merkezinde basın toplantısı ...
AK Partili vekil açıkladı… İzmir genç intiharlarında ve uyuşturucuda birinci sırada!
İzmir’in genç intiharlar ve uyuşturucu kullanımında birinci sırada olduğunu ...
 
'Tarihimizdeki önemli dönüm noktalarından!'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sivas Kongresi, Cumhuriyet’in temellerinin ...
CHP'de kulisler hareketli... Ahmet Akın İzmir'i mi istiyor?
Kurultay süreci devam eden CHP’de yerel seçim öncesi adayların isimleri ...
Aytun Çıray’dan İYİ Parti’ye seçim önerisi: Kendi adaylarıyla girmeli!
İYİ Parti İzmir eski Milletvekili Aytun Çıray, “Önümüzdeki yerel seçimlerde ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva