HABERLER>POLİTİKA
14 Eylül 2017 Perşembe - 13:31

AK Partili Dağ: Kocaoğlu uzman hekime görünsün

Hükümetimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2011 yılında belirlediği 9 alana 2012'de kentsel dönüşüm izni vermiştir. Buna rağmen aradan geçen 5 senede herhangi bir proje hayata geçirilmemiştir"

AK Partili Dağ: Kocaoğlu uzman hekime görünsün

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, "Hükümetten bir kuruş destek almadım, hep engellemelerle karşılaştım" sözlerine ilişkin, "Hükümetimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2011 yılında belirlediği 9 alana 2012'de kentsel dönüşüm izni vermiştir. Buna rağmen aradan geçen 5 senede herhangi bir proje hayata geçirilmemiştir." ifadelerini kullandı. 

Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, Aziz Kocaoğlu'nun geçen hafta Selçuk ilçesinde İZBAN hattı açılış törenindeki gösterdiği tepkinin nedeninin daha iyi anlaşılmaya başlandığını belirtti.

Kocaoğlu'nun, beceriksizlikler sonrası üst üste gelen sorunlar karşısında kendisinin bile inanmadığı yalanları art arda söyleyerek önce kendini sonra da İzmirlileri inandırma derdinde olduğunu savunan ifade eden Dağ, şunları kaydetti:

"Korkarım ki bu durum giderek artacak ve hastalığın son aşaması olan kendi söylediği yalana kendisi inanır hale gelecektir. Sayın Kocaoğlu'na tavsiyem önce uzman bir hekime görünmesi daha sonrasında da İsviçre'de aldığı 'En İyi İşbirliği' ödülünü, İZBAN simülasyonunu, çevre yollarının haritasını ve Konak Tünelinin maketini masasına koyup tedavisi için çaba sarf etmesidir. İzmirli mitomani hastasını teşhis edecek kadar zekidir, kimse İzmirlinin aklıyla alay etmeye kalkmasın."

ALGI OLUŞTURMA ÇABASIYLA...
İzmirlilerin zarar görmemesi için her türlü fedakarlığı ve özveriyi göstererek yereldeki siyasi çekişmeleri hep ikinci plana attıklarını vurgulayan Dağ, algı oluşturma çabasıyla başarısızlığın üstünün örtülemeyeceğini bildirdi. 

Kocaoğlu'nun bir an önce hükümet tarafından verilen onayların gereğini yaparak İzmir'in kentsel dönüşüm problemini çözmek için çalışmaya başlaması gerektiğine işaret eden Dağ, "Belediyenin hiçbir çalışmasının onaylanmadığı, belediyenin hiçbir projesine imza atılmadığı da doğru değildir. Hükümetimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2011 yılında belirlediği 9 alana 2012'de kentsel dönüşüm izni vermiştir. Buna rağmen aradan geçen 5 senede herhangi bir proje hayata geçirilmemiştir." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

 
Başkan Uğurlu yangın bölgesinde: 'Dönüşüm şart'
 
İçişleri Bakanı Soylu'dan cenaze açıklaması
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent ışık 15 Eylül 2017 Cuma 12:20

Izmir köy diye asıl algıyı AKP'lilerin yarattığını Ankara'ya gidince gördüm. Ankaray'ın benim bildiğim istasyon çıkışın da ne yürüyen merdiven merdiven vardı ne de asansör. Engelsizmir'i biraz daha takdir ettim.

Yorumu oyla      11      5  
14 Eylül 2017 Perşembe 19:52

belediye kentsel dönüşüm yapmadı diyenler sanırsın İzmir' i baştan yarattılar. çevre ve şehircilik bakanlığı ne iş yapar ? kentsel dönüşüm yapmak kolaysa örneğin İstanbul Fikirtepe, İzmir Karabağlar' da niye olmadı ? bakanlık 5 yıldır Karabağlar' da dönüşüm yapacak. iş yine mahkemelik olmuş.

Yorumu oyla      15      5  
süleyman 14 Eylül 2017 Perşembe 18:50

Geçicen bu işleri,geçicen.Cahilliğiniz bir yana biraz terbiye.Yuh çekiliyor sırıtıyorsunuz.

Yorumu oyla      16      5  
çırpınma 14 Eylül 2017 Perşembe 16:49

Bu çığlıklar, çırpınmalar işe yaramayacak, gideceksin! Bunu bi bil önce, sonra şimdi söylediklerinle başbaşa kalacaksın, bunca yalana, dolana, kandırmaya değer miydi? Hakkı yenenlerin gadre uğrayanların vebaliyle başbaşa! Allah diyorsunuz ya hani, işte Allah'ın huzuruna çıkmadan daha hesap gününü düşünmeye başlasanız diyorum!

Yorumu oyla      15      6  
emre 14 Eylül 2017 Perşembe 15:04

yaw iyiki bi konak tunelini yaptınız oda 100 değil 300 mılyona yaptınız. nerde otogar metro nerde çevreyolu menemen bağlantısı yeni gemiler için bile sıgınak izni vermiyosunuz. bornovadaki opera bınası hala bitmedi. devlet tıyatrosu ksk sahnesi 5 senedir bitmiyor. siz hala izmirliyi anlamadıysanız bence siz dr a görünün. golge etmeyin başka ihsan eylemez..

Yorumu oyla      20      5  
Seviye 14 Eylül 2017 Perşembe 14:52

Yakışmıyor Sayın Dağ.Bırakın diğer partilileri Ak Partililer bile artık tasvip etmiyor.

Yorumu oyla      19      5  
Muhatabı 14 Eylül 2017 Perşembe 14:49

Aziz Kocaoğlu ile ilgili beyenet verecek kişi il başkanı Sayın Delican olmalıdır.Ama öyle bir karıştı ki Sayın Melih Gökçek bile İzmir‘de Ak Partilileri hiçe sayarak İzmir için yorum yapıyor.Sayın Dağ size sorulan soruya cevap verebilirmisiniz artık duymamazlıktan gelmeyiniz.Diğer büyükşehirlere metro için hazineden yapılan yardım İzmir‘e neden yapılmıyor, belediyenin kendim yapmak için Ankaraya gönderdiğim metro projeleri onaylanmıyor diyor.Siz ve Sayın Kaya hergün demeç veriyorsunuz ama metro konusuna değinmiyorsunuz, diğer vekiller zaten açılışlar haricinde yoklar.Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları Ak Parti önünde en büyük engel.Sayın Delican saygın,dürüst,siyaset sayesinde zenginleşmemiş il başkanıdır koltuk meraklıları hadlerini bilip il başkanına saygı göstermelidir.

Yorumu oyla      16      5  
izmirli 14 Eylül 2017 Perşembe 13:49

kabataşta.... diyenlere inanmamı kimse benden beklemesin.Biz herşeyin farkındayız, sandık ta da cevabınızı verdik vereceğiz

Yorumu oyla      19      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı 'insanlık dışı' demeli
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlara ...
HDP Milletvekili Yiğitalp'e gözaltı
HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, hakkında yargılandığı davada ...
Bozdağ: Yargın önünde hesabını verecekler
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, dün akşam HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ...
 
HDP Milletvekili evinin önünde gözaltına alındı
HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, hakkında yargılandığı davada ...
Dışişleri: Barzani'nin ısrarının bir bedeli olur!
Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Irak'ta referandum kararına sert tepki gösteren ...
Akşener'in 'kınalı eli' partinin logosu oluyor!
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener'in kuracağı partinin logosunun referandumda ...
 
İzmir'de CHP'li kadınlardan müfredata tepki
CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ...
Başbakan Yıldırım yerel yönetimler zirvesinde konuştu: Karınca gibi çalışacağız
Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, ATO Congresium'da ...
AK Partili Kaya müjdeledi: İzmir'e yeni kavşaklar geliyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki programlarını ...
 
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Alkışlayalım mı? Eleştirelim mi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva