HABERLER>POLİTİKA
2 Şubat 2024 Cuma - 16:04

AK Parti Selçuk adayı Bakıcı’dan Başkan Sengel’e yanıt: Daha yolun başındayız, bu ne öfke?

AK Parti Selçuk Belediye Başkanı adayı ve önceki dönem Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Başkan Sengel’in belediye emekçileri ile buluşmasında yaptığı açıklamayı eleştirdi. Bakıcı, “Birkaç gündür, belediyedeki memur ve işçi kardeşlerimizin, yanlış bilgilerle yanıltılmaya çalışıldığını duyuyorum. Mevcut Başkanın ve ekibinin bu konudaki yaklaşımını ise icra makamının sahibi olarak kendisine yakıştıramıyorum” dedi.

AK Parti Selçuk adayı Bakıcı’dan Başkan Sengel’e yanıt: Daha yolun başındayız, bu ne öfke?

EGEDESONSÖZ- AK Parti Selçuk Belediye Başkanı adayı ve önceki dönem Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıc yaptığı yazılı açıklamada CHP’li mevcut belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i hedef aldı.

Başkan Sengel, geçtiğimiz günlerde belediye emekçileri ile biraraya geldiği bir toplantıda  “. Sizleri ikramiyelerinizden vazgeçin diye imzalara mahkûm etmemek için, sizlere dört ay beş ay maaş verilmediğinde elinize çocuğunuzun isteğini alamayacak pozisyona getirmemek için sizlere sahip çıkmak,  sizi ‘bendensin’ ‘değilsin’ diye işinizden etmemek için Efes Selçuk’tan ve Efes Selçuk Belediyesi’nin emekçilerinden vazgeçmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Bakıcı ise Sengel’in açıklamalarına yanıt verdi. Açıklamada şunlara yer verildi:

“Öncelikli güzel kentimize hizmet etmek için yola çıkan ve seçimlere katılan başkan adaylarına başarılar diliyorum. Siyasetin varlık amacı, toplumun her kesimine fayda sağlayacak şekilde yapılmasıdır. Bunu söylüyorum çünkü seçim çalışmalarının henüz çok başında, şahsım üzerinden siyaset yapıldığına ve aslı astarı olmayan söylemlerde bulunulduğuna şahit oluyorum. Bu noktada, kamuoyu algısını baskı altına almaya çalışanların davranışlarını da şaşkınlıkla izliyorum. Halbuki esas olan iş ve proje üzerinden konuşmaktır. Bu, benim siyasi ahlakımın ve tecrübemin getirdiği bir tespittir.

Birkaç gündür, belediyedeki memur ve işçi kardeşlerimizin, yanlış bilgilerle yanıltılmaya çalışıldığını duyuyorum. Mevcut Başkanın ve ekibinin bu konudaki yaklaşımını ise icra makamının sahibi olarak kendisine yakıştıramıyorum. Şehrin emini, makamına yakışır şekilde yol almalı ve davranmalıdır. Bakınız ben, gerek memurluğum gerek akademisyenliğim gerekse belediye başkanlığım döneminde, insanların siyasi tercihlerine her zaman saygı duydum; çalışma huzur ve ortamının tesis edilmesi için çabaladım. Bunu yaparken kimseyi ötekileştirmedim, insanların işi ve aşıyla oynamadım. Çünkü bunun sonuçlarının ne olacağını gayet iyi biliyordum. Bugün de aynı düşüncedeyim.

Oy kazanmak için zam yapmayı hiçbir zaman doğru bulmadım buna karşın mesai arkadaşlarımın özlük haklarını ve kariyerlerini iyileştirmeye özen gösterdim. O yüzden seyyanen zammı değil, özlük haklarını savundum. İnsanların ağızlarına bir parmak bal çalmaktan ve dolambaçlı yollarla insanları istihdam etmekten ise uzak durdum. Ben mesai arkadaşlarımın duygularıyla asla oynamam, onlara gerçekçi çözümler sunarım. Yalan söylemem ve iftirada bulunmam; yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi net şekilde ifade ederim. Fikrin, emeğin ve gayretin gücüne inanan bir insan olarak, benim bu konudaki hassasiyetimin ne olduğu ortadadır.

Adaylardan ricam, üslubu ile siyaset yapmalarıdır. Daha yolun başındayız arkadaşlar, bu ne öfke? Yoksa, 1 Nisan sabahın tedirginliği mi sardı sizi? Korkmayın, selam vererek gelmesini bildiğimiz gibi nezaketle uğurlamasını da iyi biliriz.

Takipte kal...”

 
Soyer'den ataerkil düzen çıkışı: Zihin dünyasında devrime ihtiyaç var
 
Tesla 2,2 milyon aracını geri çağırıyor
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gökhan Çetinçelik 3 Şubat 2024 Cumartesi 05:14

Taşlar yerine oturdu oturacak Gönül köprüleri kuruldu kurulacak Zeynel Hocamız başkan oldu olacak Emekçi kardeşlerimize yapılan baskıları, zulmü ciğerimiz yanarak izliyoruz, Selçuk bu tür mezalime asla boyun eğmedi bu sefer de eğmeyecek. Size bir selamı bile çok gören bu yönetimden kurtulmak içim iki ay daha sabredin güzel insanlar.

Yorumu oyla      2      2  
Tarafsız 2 Şubat 2024 Cuma 17:17

Sayın Zeynel Bakıcı,geçen dönem AKP tarafından tekrar atanmayınca CHP ve Filiz Sengel' e açıktan destek vermiştiniz bu konuda parti disiplin kuruluna sevk edildiniz,şimdi halet selef oldunuz şimdi adaylık başvurusunda bulunmadan ve gerekli başkanlık aidatını ödemeden gizli bir güç tarafından tekrar atandınız aslında emeğe ve parti içinde yedi yirmi dört çalışanları görev veriniz diyebilseydiniz beş sene önce kayıp ettiğiniz itibarınız gelebilirdi,siz 10 Şubat 2019 yılından beri AKP ilçe binasının önünden dahi geçmediniz şimdi de başkan adayı olarak meydanlarda bakalım ne olacak göreceğiz...

Yorumu oyla      8      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'nin Manisa adayları belli oldu
AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için ...
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan taksici cinayeti tepkisi!
MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu tüm ...
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ...
 
CHP Konak adayı Mutlu’dan eleştirilere yanıt: 2018’den bu yana parti üyesiyim
CHP Genel Merkezi tarafından Konak Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen ...
CHP'den Can Atalay için AYM'e başvuru
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TİP'ten Hatay milletvekili seçilen ...
CHP'nin belediye başkan adayı adaylıktan çekildi!
CHP'nin Nazilli belediye başkanı adayı Gamze Yolcu Metin, adaylıktan çekildiğini bildirdi.
 
Erdoğan'ın pilotu Manisa'dan aday!
Cumhurbaşkanlığı Hava Ulaştırma Daire Başkanlığı Uçuş Operasyon Şube Müdürü ...
SGK’nın eski müdürü, AK Parti’den aday oldu
SGK İzmir Eski İl Müdürü Yavuz Kurt, Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki ...
CHP'li Arslan'dan dolarla ihale çıkışı: Yerli yatırımcı desteklenmeli!
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, ihalelerin dolar bazlı yapıldığına ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva