HABERLER>POLİTİKA
30 Ağustos 2017 Çarşamba - 11:12

AK Parti'li Kaya'dan Buca çıkarması: Hemşehrilerimiz hizmet istiyor!

TBMM'nin tatile girmesinin hemen ardından kolları sıvayan ve seçim bölgesini turlamaya başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın önceki günkü durağı Buca ilçesi oldu.

AK Parti li Kaya dan Buca çıkarması: Hemşehrilerimiz hizmet istiyor!

TBMM'nin tatile girmesinin hemen ardından kolları sıvayan ve seçim bölgesini turlamaya başlayan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın önceki günkü durağı Buca ilçesi oldu. Buca'da Göksu, Yeşilbağlar, Mustafa Kemal ve İnönü Mahallelerini ziyaret eden Kaya, muhtarlarla buluştu, beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretleri yaptı. Kaya'ya ziyaretlerinde AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

ESNAFLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Ziyaret ettiği muhtarların mahalleleri ile ilgili taleplerini alan ve sorunlarını dinleyen Kaya, Buca'da yerel yönetim ile ilgili ciddi sıkıntıların olduğunu bir kez daha gözlemlediklerini belirtti. Esnaf ziyaretleri esnasında da sorunları tek tek not alan Kaya, "Esnaflarımız bizim için çok kıymetli. Gerçekleştirdiğimiz tüm programlarda kendilerini ziyaret etmeye, bir bardak çaylarını içmeye gayret gösteriyor, sorunlarını dinliyoruz. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren esnafımızın şartlarını daha da iyileştirmek, standartlarını daha da yükseltmek için çalışıyoruz. Zaman zaman kredi kolaylığı, borçları erteleme ve vergi muafiyeti gibi düzenlemeler getiriyoruz. Bu anlamda şartların daha da iyileşmesini el birliği ile sağlamak adına elimizden geldiğince bir araya gelerek sorunları ortak akıl ile masaya yatırıyor, çözüm yollarını birlikte arıyoruz" dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZ MAZERET DEĞİL HİZMET İSTİYOR

Buca'daki programları esnasında hemşehri derneklerinin de kapısını çalan Kaya, Yozgat Kadışehri Örencik Köyü Derneği, Sivas Yiğidolar Derneği Buca Göksu Şubesi ve Buca Van Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne de ziyaretlerde bulundu. Kaya, daha sonra AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından İnönü Mahallesi'nde açılan İnönü Mahalle Temsilciliği'ne geçti.

Burada AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile birlikte temsilciliğin resmi açılışını gerçekleştiren ve kurdeleyi kesen Kaya, konuşmasında Buca Belediyesi'nin mevcut yönetimine yüklendi. Gün boyu Buca'da programlarda olduğunu ve sokakları arşınladığını hatırlatan Kaya, vatandaşların belediye hizmetleri noktasındaki şikayetlerinin tavan yaptığını ifade etti. Buca Belediyesi'nin hizmet üretemediğinin açıkça görüldüğünü söyleyen Kaya, "Buca'nın ilçesine hizmet etme sevdasını taşıyan, doğru eller tarafından yönetilmesi gerekiyor. Buca, İzmir'in en büyük ilçesidir. Buca'nın sahip olduğu büyük potansiyelin artık açığa çıkartılması gerekiyor. Buca'nın yıldızı sürekli parlamalı. Kentsel gelişimi ve yerel yönetim hizmetleriyle İzmir'in dinamolarından birisi haline gelmeli. Buca'da hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan vatandaşa hizmet üretecek bir yerel yönetim anlayışına ihtiyaç var. Biz sürekli sokaklardayız, vatandaşlarımızla birlikteyiz, esnafımızın içindeyiz. Hemşehrilerimiz mazeret değil hizmet istiyor. Ben gerek bu kürsülerden, gerekse basın aracılığıyla defalarca çağrıda bulundum. CHP'li belediye başkanlarının hepsine çağrı yaptım, Buca Belediye Başkanı'na da aynı çağrıyı yaptım. İlçeniz için bir projeniz varsa getirin beraber takip edelim dedim. İster belediyede, ister meydanda, ister mecliste, ister başka bir yerde, nerede isterseniz bir araya gelelim, kent için ne yapabiliriz onu konuşalım dedim. Ancak iki yıldır bir tek CHP'li belediye başkanı çağrıma olumlu cevap vermedi. Ortaya projeler koymaya, vatandaşa hizmet üretmeye niyetleri yok. Ancak bu böyle gitmeyecek. İzmir'de, Buca'da bu yerel yönetim anlayışı artık iflas etmiştir. Gelecek hem Buca için, hem İzmir için çok güzel olacak, ben bunu görüyorum" dedi.

 
İEF'te 'caz' rüzgarı esti: İzmir bizim için 'mabet'
 
Kanser olunca sigaraya başlatan arkadaşını öldürdü!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yol aynı bakılan pencere farklı 30 Ağustos 2017 Çarşamba 18:20

Nasıl bir hizmet? Bayraklı ve Karabağlar ilçesinin sınırlarını İzmirlilere rağmen çizildi.Yıllardır bu iki ilçenin sınırları Ak Partinin aldığı oyu engelliyor diyoruz ne genel merkez düzelliyor , nede vekiller bunu Ankarada anlatabiliyor.Metro konusunda neden İzmire yardım yapılmıyor, vekillerimizden bu konuda tek bir kelime duyamıyoruz.Ekonomi insanları çok zorlamaya başladı.Tabanda Akşener bayağı konuşulmaya başlandı ve insanlar artık konuşuyor.

Yorumu oyla      12      5  
Şaka gibi 30 Ağustos 2017 Çarşamba 18:06

Metro yatırımları için diğer şehirlere yapılan gibi İzmir‘e niye yardım yapmıyorsunuz, belediye kendisi yapmak istediği metro projeleri neden onaylanmıyor? Bizim insanımız misafirperver olduğu için gelen misafire serzenişte bulunmaz.Et 50 tl nohut 15 tl çay 30 tl ... 15 yıldır sorgusuz sualsiz Ak Partiyi destekleyen seçmen artık konuşuyor çünkü hayat pahalılığı insanları canından bezdirdi.Ankaradan İzmir‘in hakkını vermeyenlere ve İzmiri temsilcisi olupta bu şehrin hakkını savunamayanlara

Yorumu oyla      12      5  
emre 30 Ağustos 2017 Çarşamba 15:24

otogar metroyu yap cezaevi ni tasi ozaman 15 senedir yonetiyosunuz yapin bayramlasmakla olmuyor hanhi yuzle bayramlasiyosunuz garip

Yorumu oyla      12      5  
30 Ağustos 2017 Çarşamba 12:21

Belediyenin Buca projeleri belli iken , ihtiyaç da belli iken proje yok, bize şu projeler lazım diye kimse gelmedi demek ! Buca' da büyükşehir çevre yolu bağlantısını genişletti, uçan yol denilen yerden otogara , oradan da çevre yoluna ulaşacak yolun ve tünelin ihalesi yapıldı , iş başladı. 13,5 km' lik metro projesinin yapılabilmesi için onay için dosya Ankara'ya gönderildi. Madem ki iş yapmak niyetiniz en azından metro projelerinin onay süresini kısaltabilirsiniz. İş yapmak isteyen yapar , bahane üretmez. Belediye Kasaplar meydanında yeraltı otoparkı yaptı. Şirinyer' de de park yeniden yapılacak , altında da büyük bir otopark olacaktı ama yine itirazlar geldi. Bu sorun için çalışabilirsiniz. İlla ki birinin size gelmesi gerekmiyor.

Yorumu oyla      14      5  
30 Ağustos 2017 Çarşamba 12:08

Bucalı hizmet istiyorsa buyurun yapın , tutan mı var ? Bakanlık gelsin Ankara' ya yaptığı gibi metro yapsın , elinizden tutan mı var !

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Liderlerden 30 Ağustos mesajları!
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle liderler, mesaj yayınladı.
Adalet Kurultayı'na İzmir'in gençleri damga vurdu
CHP Çiğli ve Karşıyaka Gençlik Örgütleri Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ...
Mehmet Karabel yazdı... 'Hacıanesti, gel de ordularını kurtar...'
Mehmet Karabel yazdı... 'Hacıanesti, gel de ordularını kurtar...'
 
Perinçek Cumhurbaşkanı adayı!
Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıkladı.
AK Parti'li Kaya'dan 30 Ağustos mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle ...
CHP İzmir Örgütü'nden Kılıçdaroğlu ile zirve: Neler konuşuldu?
Cumhuriyet Halk Partisinin Çanakkale'de gerçekleştirdiği  Adalet Kurultayı ...
 
AK Partili isimden Şaşmaz cinayetiyle ilgili açıklama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, Vatan Şaşmaz ...
Çavuşoğlu: Myanmar'daki zulüm bu şekilde devam edemez
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Myanmar'da Arakanlı Müslümanlara yönelik katliama ...
Plaketi aldı kontrol etti, anında geri verdi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’nin Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva