HABERLER>POLİTİKA
8 Mart 2018 Perşembe - 09:28

AK Parti İzmir'de 4 ilçede daha mevcut başkanlarla yola devam!

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda kongre süreci devam ediyor. Yapılan değerlendirmelerin ardından 4 ilçede daha mevcut başkanlarla yola devam kararı alındı.

AK Parti İzmir de 4 ilçede daha mevcut başkanlarla yola devam!

AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda kongre süreci devam ediyor. Daha önce 11 ilçede mevcut başkanlarla yola devam edileceğini açıklayan, geri kalan 19 ilçede ise değerlendirmelerin devam ettiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yapılan değerlendirmelerin sonucunda Buca, Balçova, Selçuk ve Narlıdere ilçelerinde de mevcut başkanlarla kongreye gidilme kararı alındığını ifade etti. Buca'da Mustafa Arslan, Balçova'da Evrim Özen, Selçuk'ta Sema Yeşilçimen ve Narlıdere'de ise Aslan Bilgi partiyi kongreye götüren isimler olacak.

Böylelikle 30 ilçenin 14'ünde mevcut başkanlarla yola devam edildiğini söyleyen Şengül, "14 ilçede mevcut başkanlarımızla yola devam ediyoruz. Bu ilçelerimizin 4'ünde kongrelerimizi tamamladık. Kalan 10 ilçede hızlı bir şekilde kongrelerimizi yapacağız. Geri kalan 16 ilçe için çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar için temayüller yapıldı, kanaatler alındı, genel merkez ile istişarelerimiz sonucunda her ilçe için 3-4 aday Ankara'ya çağrılarak yapılacak mülakatlarla adaylarımız belirlenecek. Adaylar belirlendikten sonra da kongre takvimlerini açıklayacağız" dedi.

DEMOKRASİ GÜÇLENİYOR, PARTİMİZ GÜÇLENİYOR
Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle ilçe kongrelerine start verdiklerini hatırlatan Başkan Şengül, Bergama, Kınık, Beydağ ve Kiraz ilçelerinin kongrelerinin büyük bir coşkuya sahne olduğunu söyledi. 9 Mart Cuma günü Bayındır, 10 Mart Cumartesi günü Seferihisar ve Karabağlar, 11 Mart Pazar günü ise Menderes ve Torbalı ilçelerinin kongrelerini yine büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerini ifade eden Şengül, "Kongrelerimiz, demokrasiyi güçlendiren, partimizi güçlendiren, 2019'daki seçimlere güçlü bir şekilde girmemizi sağlayacak olan ve 2023 hedeflerine de emin adımlarla yürümemize vesile olacak olan kongrelerdir. Kongrelerimiz, millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, milletimizle olan gönül bağımızı korumaya devam edeceğiz. Ben şimdiden tüm kongrelerimizin İzmir'imize, ve kıymetli hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Görev almayanlara, bayrağı başka dava arkadaşlarına devredenlere teşekkür ediyor, yeni görev alanlara da üstün başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

 
'Sahte şoförlü' senaryoya 22 yıl!
 
Afrin'in merkezine 8 kilometre kaldı!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
3 fonksiyonlular sizi 9 Mart 2018 Cuma 04:30

İzmir'de CHP'li, Ankara'da AK PARTİ'li, Diyarbakır'da HHP'li olanlar.. ya gidin bi kumda oynayın.Buca AK Parti'nin şu anda 10 Numara bir ilçe başkanı var. Bunu biliyorsunuz ama sizin işinize gelmiyor değil mi?. Çünkü siz partinin başarısı için ter dökenlerden değilsiniz. Siz CHP'li belediye başkanına buca'da dana kesip sadakatinizi gösteren siniz. Allah için soruyorum, siz nesiniz?

Yorumu oyla      10      5  
İzmir‘i dinleyiniz 8 Mart 2018 Perşembe 20:13

Sayın il başkanı sizi Ankara görevlendirdi şu ana kadar da dinlediniz.Şimdi birazda İzmir‘liyi dinleyin ama etrafınızda ki kapıkullarını değil, gerçek İzmir‘li ve Ak Partilileri dinleyiniz.Orta kesimde ve tabanda İyi Parti ve Saadet Partisi sesleri net duyuluyor.Tercih sizin ama gerçek bu.

Yorumu oyla      10      5  
Tembellik ... 8 Mart 2018 Perşembe 19:21

Baskente gidip hata ve kusur arayip sadece asansor ve yuruyen merdiven olmadigindan dolayi kayip gorebilmek kisi adina buyuk kayiptir. Asansor yapmak cok zor veya degil ama hareket kan dolasimini hizlandirir tavsiye ederim.

Yorumu oyla      11      5  
AK Buca 8 Mart 2018 Perşembe 17:12

Temayülden mükemmel sonuçlar ile çıkıp teşkilatı arkasına alan ilçe yönetimini tebrik ediyor. Başarılar diliyorum iktidar olacak bir seçimin adımlarını atıyorlar Buca Muhteşem

Yorumu oyla      12      7  
buca teşkilatına cevap 8 Mart 2018 Perşembe 16:00

İyi ki Ankara ya gitmişim asıl kaybın nerede olduğunu gördüm.Ankaray istasyonlarına yürüyen merdiven ve asansör yapmak çok mu zor. İzmir de yaya geçitlerinde bile yürüyen merdiven ve asansör var.Partililerinize sahip çıkın Ankara ya gitmesinler.

Yorumu oyla      9      6  
Hayat pahalılığı 8 Mart 2018 Perşembe 15:29

Kim görev alırsa alsın Ankara bu hayat pahalılığına çözüm bulamadığı, tarım ve hayvancılık yerine ithalat ve inşaat sevdası devam ettiği sürece insanları hayat pahalılığı canından bezdirdi. İsteyen araştırsın tabanda güçlü şekilde İyi Parti ve son günlerde ki duruşu ile Saadet Partisi destek buluyor. Mhp ittifakına taban hiçte sıcak değil çünkü bu partinin geçmişteki ittifakları ve 2016 yılına kadar Ak Parti hakkında söyledikleri hala insanların hafızalarında. 2019 da %50+1 bu haliyle zor değil çok zor.

Yorumu oyla      12      5  
AKBUCALILAR 8 Mart 2018 Perşembe 14:51

SENE 2009 BUCA DA AYNI TAKIM ADAY FARK 47.000 SENE 2019 BUCA DA AYNI TAKIM ADAY FARK 74.000 BİR TEK RAKAMLAR YER DEĞİŞTİRDİ HER ŞEY AYNI...

Yorumu oyla      12      7  
Sevdamız bir 8 Mart 2018 Perşembe 13:39

AK parti Buca'da şimdiye kadar hiç görülmemiş çalışmaların altına imzasını atıp partimizin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan ve herkesi kucaklayan bir yönetim sergileyen ilçe Başkanı Mustafa Arslan'a başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      13      16  
Öz Bucalı 8 Mart 2018 Perşembe 11:22

Sürünen değil Şaha kalkan Buca İçin doğru karar.

Yorumu oyla      16      16  
Buca Teşkilatı 8 Mart 2018 Perşembe 10:27

bucanın kaderi CHP ile aynı cizgide Hep kayıp

Yorumu oyla      21      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Balbay’dan tüzük ve taslak çıkışı: Damarları açıyoruz!
İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, genel merkez tarafından hazırlanan ...
Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İzmir siyasetine mercek!
Her yıl 8 Mart’ta pek çok kesim tarafından kutlanan ‘Dünya Emekçi Kadınlar ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bir büyük sevda bu kadar mı gizli-saklı kalır?
Mehmet KARABEL yazdı... Bir büyük sevda bu kadar mı gizli-saklı kalır?
 
CHP ve AK Parti arasında 'seçim güvenliği' görüşmesi
CHP'nin oluşturduğu seçim güvenliği komisyonu yarın AK Parti ile görüşecek
CHP Lideri'ne İzmir'de karşılama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası'nda düzenlenecek 8 Mart ...
CHP İzmir’de kurultay öncesi son zirve: Neler konuşuldu?
İl Başkanı Yücel, kurultay delegeleriyle yapılan tüzük toplantısı için, ...
 
Türkiye'den Akdeniz resti... Karşılık vereceğiz!
Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı ...
CHP İzmir İl Başkanı Yücel: Önce kadınlarımızı yaşatmalıyız!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 8 Mart Dünya Emekçi ...
CHP’li Balbay: Sözleşmeli öğretmenler köle değil
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Mustafa Ali ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Devlet baba nasıl yıkılır 33 yıl önce anlatmıştı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
5 Haziran Dünya Yeşil Yıkama Günü!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Alevi köylerine cami yapmak…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva