HABERLER>POLİTİKA
5 Mayıs 2021 Çarşamba - 14:01

AK Parti İzmir azalan kan stokları için alarma geçti

Pandemi ve Ramazan nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarındaki azalma, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı harekete geçirdi. Sosyal Politikalar ve Teşkilat Başkanlığı’nın koordinasyonunda, 30 ilçeyi kapsayan bir kampanya başlattıklarını duyuran İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; tüm üyelerine ve vatandaşlara “kan kardeşliği” çağrısında bulundu.

AK Parti İzmir azalan kan stokları için alarma geçti

Pandemi ve Ramazan nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarındaki azalma, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı harekete geçirdi. Sosyal Politikalar ve Teşkilat Başkanlığı’nın koordinasyonunda, 30 ilçeyi kapsayan bir kampanya başlattıklarını duyuran İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; tüm üyelerine ve vatandaşlara “kan kardeşliği” çağrısında bulundu. Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Sürekli; “Ulusal kan stoklarının asgari seviyenin altına düşmesi riski artmıştır. Bu hayati meseleye topyekûn bir katılımla destek olabilmek için kolları sıvadık. İl ve ilçe teşkilatları yöneticilerimizden başlayarak tüm duyarlı vatandaşlarımızı içine alan bir ‘kan kardeşliği’ kampanyası başlattık. Bir derde daha deva olabilirsek ne mutlu bize.” diye konuştu.

AK Parti İlçe Teşkilatlarının organizasyonlarının yanı sıra; kanver.org adresi ve en yakın Kızılay Şubesi’nden alınan randevularla kan bağışı yapılabileceğini belirten Başkan Sürekli; randevusu olan bağışçıların, sokağa çıkma yasağından muaf tutulacağını vurguladı. Bağışlar; saat 15.00’dan, 24.00’a kadar yapılabilecek. 

“Yardımlaşma senin kanında var!”
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatları ana kademe, gençlik ve kadın kollarının da kampanyaya tam kadro katıldığını belirterek şunları söyledi; “Sosyal Politikalar ve Teşkilat Başkanlıklarımız, ‘yardımlaşma senin kanında var’ çağrısı ile tüm ilçelerimizde üyelerimizi ve vatandaşlarımızı harekete geçiriyor. Pandeminin kan vermeye engel olmadığını; bir tehlike arz etmediğini vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Ülkemizin gururu, dünya ülkelerine örnek, en köklü kuruluşumuz olan Kızılay ile birlikte ilçe ilçe çalışıyoruz.  Hemşehrilerimiz; ilçelerimizde belirlenen noktalar dışında doğrudan Kızılay Şubelerine ve kanver.org sitesine de başvurup randevu alabilirler.”

Empati yapmalıyız…
Millet olarak; birlik, beraberlik ve yardımlaşma kültürünü özümüzde barındığımızı söyleyen Başkan Sürekli, herkesi empati yapmaya davet ederek; “İnsan sağlığı çok değerli. Hastalıklar hepimizin kapısını çalıyor, çalacak da. Bugün bir başkasının yaşadığı kan ihtiyacı yarın bizim ihtiyacımız olabilir. Bunu unutmamak gerekiyor. Empati yaparsak, harekete geçmemiz kolaylaşır. İzmirli hemşerilerimiz; her zaman bu tür toplumsal duyarlılık gerektiren konularda ön safta yer alır. ‘Ben’ değil, ‘Biz’ diyebilen özel bir şehirdir İzmir. Kampanyamıza da hassasiyet göstereceğinden ve destek vereceğinden şüphemiz yok. Bu zor zamanları aynı yere yumruk vurarak birlikte aşacağız. İnanıyoruz ki; kurallara, tedbir ve kısıtlamalara uymayı sürdürerek salgınla mücadelemizi başarıyla sonlandıracağız.”

 
Büyükşehir’den Türkiye’ye örnek ‘eşit işe eşit ücret’ protokolü!
 
İngiltere'deki G7 zirvesinde korona krizi!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kardeşlik 5 Mayıs 2021 Çarşamba 21:21

Neyin kardeşliği bu? Ruhsar Pekcan soruşturulacak mı? Kızılay müdürlerinin parasını çıkarmak için mi? 128 milyar dolar nerede?

Yorumu oyla      2      3  
sezarın hakkı sezara 5 Mayıs 2021 Çarşamba 14:11

Bizde avrupa ile kan kardeşliği istiyoruz. mesela bir bilgisayar parçası olan rtx 3060 sresi bir ekran kartına 15.000 TL vermek istemiyoruz. yada en basitinden aşağı markete gittiğimiz de 200TL verip çıkmak istemiyoruz. bunun içinde bir kardeşlik çaprısı bekliyoruz sizden.

Yorumu oyla      5      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Erdoğdu hakkında 250 bin liralık dava
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatana ihanetten yargılanması ...
Parti Meclis Üyesi Usluer, CHP'den istifa etti
CHP Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, sosyal medyadan partisinden ...
İmamoğlu: Absürt bir soruşturma başlangıcı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında başlatılan inceleme sonrası savunmasını ...
 
Bakan muhalefete çağrıda bulundu, CHP’li Sertel ses verdi
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili “Eksik ...
Oktay: Özlediğiniz o günler geride kaldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP'li Aykut Erdoğdu'nun Cumhurbaşkanı ...
Sosyal medyada kapıştılar: Karşılıklı sert sözler!
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman'la görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ...
Mısır ile diplomatik temasın tarihi belli oldu
Dışişleri Bakan Yardımcıları 5-6 Mayıs tarihlerinde Kahire'de görüşecek. ...
AK Parti'nin Roman vekili Bekle'den 'Caner Sarmaşık' açıklaması
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, 30 Nisan’da Suriye’de intihar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva